- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- One mobilszolgáltatások
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Az lehet , hogy igy van,de nem ezt a kettőt hanem a low poly és a high poly-t. Egy kicsit elgondolkodtam és arra jutottam, hogy lowpolyt szeretnék a legpontosabban a legkevesebb polygonbol kihozni, de ehhez ha subD-t használok akkor eleve nem fog sikerülni mivel az oda is fog plusz élt betenni ahova nem kell és egy ujabb macera ha utólag azt ki akarom tisztázni a polycount csökkentése miatt.
Ha meg nem használok turbosmooth vagy más modositót akkor meg baltával faragott marad a modell,nem lesznek sima felületek ,ívek.Bár azt sem tudom, hogy mi minősul lowpolynak igazán, mert 30k poly lenne a teljes repülöre a limit és a legrészletesebben szeretném ebben a határban megoldani.
És itt van ami nálam a bonyodalmat okozza, mert ugy akarnám a low modellt megcsinálni, hogy az egy kiinduló alap lehessen a high polyhoz , még részletesebb kidolgozással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- iKing.hu Honor 200 Pro 512GB Black használt 6 hónap garancia
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest