Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• snots

tag

válasz Annerion #6372 üzenetére

Én a Quadro kártyákról nem igazán tudok neked mit mondani, mert én is játékkártyát használok, de aláírom, hogy bizony kell kompromisszumokat kötni velük.
    Amint említettem, memóriából jobban járnál, ha inkább már most 16 gigát paszíroznál bele, mert viszonylag könnyen futhatsz bele olyan helyzetbe, hogy a 8 giga már nagyon határeset lesz, ha belefér a 16 most, mármint a pénzedbe, akkor vegyél bele most annyit, ha nem, akkor meg készülj rá, hogy belátható időn belül kelleni fog az a +8 giga, mindenesetre azért továbbra is azt mondom, hogy 8 gigával azért simán el lehet kanyarogni egy jó ideig, főleg, ha kezdő vagy még a témában.

Monitorból én személy szerint ebben a kategóriában ezt (DELL U2312HM) jobban preferálnám, bár ezt tekinthetjük akár magánügynek is, mindenesetre tény, hogy ebben a témakörben, az átlag halandó számára is megfizethető árkategóriában a Dell monitorok igencsak közkedveltek, mivel minőségi képük van, relatíve olcsón, szóval én inkább ezt ajánlanám a helyett az LG helyett, de ezen nem veszünk össze.

Ahogy nézem egy pár ezressel drágább a Dell, de nincs vészes árkülönbség.
    Érdemes lehet elgondolkodni esetleg azon, hogy akarod e a processzort tuningolni, mert ebben az esetben egy pár ezrest azért meg lehet nyerni a processzor árán, de ezzel kapcsolatban én konkrét processzort ajánlani neked nem tudok, az irányt tudod (i5), ha tuningolni akarsz, akkor nézz szét, hogy melyiket érdemes úgy megvenni, ha meg nem, akkor természetsen a "legnagyobbat", amit meg tudsz fizetni. :))

Új hozzászólás Aktív témák