Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snots
tag
válasz
Annerion
üzenetére
Én a Quadro kártyákról nem igazán tudok neked mit mondani, mert én is játékkártyát használok, de aláírom, hogy bizony kell kompromisszumokat kötni velük.
Amint említettem, memóriából jobban járnál, ha inkább már most 16 gigát paszíroznál bele, mert viszonylag könnyen futhatsz bele olyan helyzetbe, hogy a 8 giga már nagyon határeset lesz, ha belefér a 16 most, mármint a pénzedbe, akkor vegyél bele most annyit, ha nem, akkor meg készülj rá, hogy belátható időn belül kelleni fog az a +8 giga, mindenesetre azért továbbra is azt mondom, hogy 8 gigával azért simán el lehet kanyarogni egy jó ideig, főleg, ha kezdő vagy még a témában.Monitorból én személy szerint ebben a kategóriában ezt (DELL U2312HM) jobban preferálnám, bár ezt tekinthetjük akár magánügynek is, mindenesetre tény, hogy ebben a témakörben, az átlag halandó számára is megfizethető árkategóriában a Dell monitorok igencsak közkedveltek, mivel minőségi képük van, relatíve olcsón, szóval én inkább ezt ajánlanám a helyett az LG helyett, de ezen nem veszünk össze.
Ahogy nézem egy pár ezressel drágább a Dell, de nincs vészes árkülönbség.
Érdemes lehet elgondolkodni esetleg azon, hogy akarod e a processzort tuningolni, mert ebben az esetben egy pár ezrest azért meg lehet nyerni a processzor árán, de ezzel kapcsolatban én konkrét processzort ajánlani neked nem tudok, az irányt tudod (i5), ha tuningolni akarsz, akkor nézz szét, hogy melyiket érdemes úgy megvenni, ha meg nem, akkor természetsen a "legnagyobbat", amit meg tudsz fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robot fűnyírók
- Starlink
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest