Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Apple Watch
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kérdés, a tanulás melyik fázisában van... nem egy ember keresett már meg msn-en, hogy hamár én így tutort csinálok, segítsek már neki konfigban... most kezdene tanulni, és erre, és csak erre akar 4 magos ultra brutál 70k-s procival felszerelt ultra táp alaplap, és 8 giga ram... a lelkiismeretem nem lett volna tiszta, ha nem mondom meg neki, hogy nem kell 300k-s gép ahhoz, hogy valaki elkezdjen tanulni, sőt feleslegesen sok... amire az embernek kevés lesz egy 2 magos 2-4 giga ramos gép, addigra úgyis 16 magos procik lesznek... ugyanis egyetlen 3d-s alkalmazást sem lehet megtanulni 6 hónap alatt profi szinten nulláról... legalább 6 hónapot-1 évet kell szerintem gyakorolni (!!, nem tutort nézni), hogy valaki haladónak mondhassa magát... kivéve az isteni tehetségeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest