- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #30851 üzenetére
Igen, az UHD Samsungok JU7000-től nagyon ajánlottak(Samsung topik). Szóval jó vételnek számít, főleg HD és 4K műsorokhoz, filmekhez. De ha nem vagy annyira UHD párti, akkor az idei Sony W80-as tévéket is megnézhetnéd.
-
Dave567
addikt
válasz
GrooveHero #30832 üzenetére
Megnézheted azt a tévét, de ha jól tudom az ívelt, de ha nem zavar akkor ok.
-
nightshadow
veterán
válasz
GrooveHero #27976 üzenetére
A Blu-ray filmek, mkv-k 24p-sek. Ha nincsen 24p-s támogatás akkor riceg a kép. Van aki látja, van aki nem, tehát egyénfüggő. Bővebben: [link] A cikk 2008-as, azóta Full HD tévéknél a középkategóriában már alapnak számít a 24p támogatás, 4K-nál még nem.
-
nightshadow
veterán
válasz
GrooveHero #27974 üzenetére
A 4K-s Samsung tévéknél vedd azt figyelembe hogy a tesztek szerint JU7000 alatt (számomra teljesen érthetetlen módon) nincsen 24p támogatás.
-
nightshadow
veterán
válasz
GrooveHero #27971 üzenetére
Azt kéne előbb eldöntened hogy 4K-s tévét szeretnél vagy csak Full Hd-t. A Full HD-ek közül ezekre érdemes leszűkíteni:
3D-sek:
- Samsung H6400 tavalyi modell, síkképernyős 100Hz-es
- Samsung 48J6300 idei, hajlított képernyős 100Hz-es
- W809C idei, síkképernyős 100Hz-es Android tv2D-s
- W755 idei, síkképernyős 100Hz-es Android tv4K-s tévékkel még kevés a tapasztalat, így azok közül nehezebb a választás.
-
Jovanny2
őstag
válasz
GrooveHero #1672 üzenetére
Nem éreztem annak.
Nem vágom a fizikáját a dolognak, de amint jel van az LCD-n, tehát valamilyen kép, az rögtön elnyomja a felhősödést, nem látszik, csak statikus fekete képrnyőnél. A fekete csíkokon sem veszem észre, szóval még egyszer: no para.
-
Jovanny2
őstag
válasz
GrooveHero #1652 üzenetére
Szerintem kár ezen aggódni, nekem is kb. 1 hónapos a 6100-as, nem változott a felhők nagysága. Amikor bemelegszik, akkor kezdenek jobban látszani, sötét szobában, full fekete háttérnél. Pl. MW3 betöltésénél látszik, de amint megjelenik akár egy minimális kép is rajta, pl. a Sledgehammer logó elkezd beúszni, már nem is látszik. Tehát szó szerint csak addig látható, amíg full fekete a kép.
Filmnézés, játék közben garantáltan nem fogod észrevenni.
-
GLOCK34
aktív tag
válasz
GrooveHero #1637 üzenetére
Ne haragudj,nem tudtam,hogy lényegében monitornak használnád a tv. Filmnézésre és játékra összpontosítottam,de láttam a plazma topicban mit írtál.
Annyit tudok neked elmondani,hogy pár napja vettem egy pana plazmát amit a fent említett filmnézésre és fps játékokra használok. Játékoknál nem veszek észre lényegi eltérést viszont blu-ray 2d és 3d filmeknél igen. A plazma(vt50) itt jóval nyerőbb mint a led lcd(d7000),viszont több a fogyasztása(ez pl. engem hidegen hagy),igen figyelni kell rá ha pc van rácsatlakoztatva. Tv műsorokról nem tudok neked mit mondani,azt csak a hálószobában nézünk elalváshoz.
Talán még annyit,hogy akármit is veszel,de a 3d része is érdekel akkor szerintem aktív legyen és fullhd 3d.
Ez utóbbi teljesen magánvélemény,ha visszaolvastál korábban sok vita alapját képezte. Amiben viszont mindenki egyetért,hogy azt vedd meg ami a Te szemednek és igényeidnek megfelelő. Tökéletes tv ne is keressél,mindegyiknek megvan a saját betegsége. -
nightshadow
veterán
válasz
GrooveHero #1652 üzenetére
A tévét tavasszal vette, s nem változott a mértéke.
-
vagamo
őstag
válasz
GrooveHero #1648 üzenetére
Jogos! Kérdés, hogy ezt a jelenséget folyamatos képváltás mellet mennyire lehet észrevenni és mennyire zavaró. Amit linkelt kép egy 2011 es modelé d8090 tv képe erről a tv-röl hány hasonló képet találni? 2-3?
És a keresőszavaddal nem csak a Samsung tvk találatai jelennek meg. Élőben pl MM-ben lehet a tévéket fekete színre kényszeríteni? Persze a kikapcsolásuk nélkül -
vagamo
őstag
válasz
GrooveHero #1646 üzenetére
Ha valóban a felhősödés ekkora mértéket ölt nem értem, hogy engedhetik egy kiélezet piacon ezt a terméket forgalomba. Természetesen valós probléma a felhősödés, de ennek a képnek szerintem elég retusált szaga van.
-
vagamo
őstag
-
sesshou
senior tag
válasz
GrooveHero #1639 üzenetére
ha rákeresel Samsung UE-40EH6030 game tesztjére youtubon láthatod amint egy srác prezentálja hogy mennyit jelent az a szám.
-
vagamo
őstag
válasz
Élőben láttad, vagy fényképen?
-
sesshou
senior tag
válasz
GrooveHero #1639 üzenetére
hát igen kb ennyi külömbséget tudok én is tennia kettő között. De sajna ez semmi nem mond el
-
sesshou
senior tag
válasz
samsung ue32d5000 vagy ue32es5500. specifikáció szerint nagyából ugyan azt találtama két tv-ről de én nem nagyon tudtam külömbséget venni a kettő közül melyik a jobb?
-
vagamo
őstag
válasz
GrooveHero #1634 üzenetére
Én is ettől a jelenségtől tartok a legjobban.
Bár a legtöbb tesztben azt írták, hogy csak akkor vehető észre, ha kifejezetten rákattansz a dologra és semmi mást nem figyelsz. Ezért is érdekel az átlag felhasználó véleménye, ne a kiforrott tesztelő szemek szigorú itélete. -
GLOCK34
aktív tag
válasz
GrooveHero #1634 üzenetére
Szerintem a plazma lesz a te barátod!
-
vagamo
őstag
válasz
GrooveHero #1631 üzenetére
nightshadow: input lag lista
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest