- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
köszönöm.
a PVR az egy funkció, gondolom a szoftveres körítés egy plusz dolog.
van olyan tévé, ahol egyszerűbb/intuitívebb a PVR kezelése? vagy mindnél egyforma?
ezek gondolom usb-n keresztül vesznek fel bármire amit rákötök? külső winchester? vagy csak pendrive? NAS esetleg? DLNA-n keresztül NAS? -
lorinser
senior tag
-
lorinser
senior tag
Pont, hogy volt értelme a Philips Cinema 21:9-nek. Nézz meg akárhány BD filmet milyen oldalaránnyal rendelkeznek. Sokkal kevesebb a 16:9 arányú film mint a 21:9, inkább a mozis arányt követik. Ezt onnan is látod, hogy a 16:9-es TV-n alul felül van fekete csík.
Ha csak mozizni kellett akkor tökéletes volt ez a TV, de nagyon kevesen engedhették meg maguknak, hogy csak filmezésre vegyenek egy 500.000 és 1M közötti TV-t.
-
kalapacsolok
senior tag
Úgy lesz, köszönöm a tippet. Számos webáruházban vannak jóval olcsóbb árú TV-k, pl PHILIPS 48PFH5500/88 ilyen méretben, de nem tudom, azoknak mennyire vacak a képük. Igyekszem minél többet megnézni élőben, de sajnos nem mindent lehet a másikkal összehasonlítani egy boltban. Ha valakinek van még tippje ilyen árkategóriában jó ár/érték arányú tv-re, azt megköszönöm, azokat fogom letesztelni, amiket javasoltok.
-
törölt tag
Szerintem és mások szerint is egyáltalán nem hibás a megközelítésem, pont azért választ az ember nem "átlagos" tévét, mert többet vár el tőle annál, hogy csak a képet tudja megjeleníteni, következésképpen joggal várja el az ember, hogy ha már kiad érte "X" összeget, akkor az adjon többet mint a szerényebb társai, ha nem így lenne akkor elég lett volna egy nagyobb de full egyszerű képmegjelenítőt venni amit aztán különböző külső eszközökkel szolgálok ki, mindazonáltal részben igazat adok neked, már csak azért is mert a borsos árak egyáltalán nem tükrözik a készülékekben rejlő emelt szintű tudást.
Érdekes "vita" téma lenne ez egyébként, ha minden oldalról meg kellene közelíteni pro és kontra, tisztelem a gondolkodó embert, jómagam is kellő józansággal kezelem a 21. század high-tech vívmányait, bizonyos téren talán még nem is vagyunk felnőve hozzá. -
törölt tag
200 a keret, ez a maximum, ha kell hozzá fali konzol, annak is benne kell lennie az árban.
Néztem pár tévét, ezzel az összeggel max 50" méretig jutok.
Smart funkció nekem nem fontos, de azt mondják azoknak jobb a minősége.
Nagyon ritkán tévét néznék, de majdnem napi szinten menne rajta PC-ről film vagy sorozat.
Ezért fontos lenne, hogy ez ne akadjon össze a PC-vel és az erősítővel.
FHD felbontást szeretnék, 3D nem kell.
MM oldal szerint eza kettő jöhetne szóba: [link] [link]
Vagy még esetleg ez, de ez alig nagyobb a mostaninál. [link] ráadásul a mostani plazmám kávája baromi vastag. A helyén elférne egy 140 centis tévé is. -
gyeniko
őstag
Ismerem a véleményedet, elismerem a tárgyi tudásodat és tapasztalatodat. Én "műkedvelő" vagyok nem gondolom, hogy - bár sokat olvasok ilyesmi témákban - a tiéddel akár csak összemérhető tudásom lesz valaha is (nem is cél, én máshoz értek
. Van viszont egy fontos dolog, ami rám jellemző: a "userek" között keveseknek volt/van több TV-je mint nekem, igen pontosan meg tudom határozni az igényeimet és szinte minden esetben ki is tudom elégíteni őket. Szerencsémre megtehetem, hogy ne legyek sznob és hogy csak olyan kompromisszumot kössek, amelyeket jó szívvel el tudok fogadni (ezért már nem is kompromisszum). Megengedhetem magamnak, hogy ha valami nem tetszik, akkor eladjam és vegyek helyette egy olyan valamit, ami jobban megfelel nekem. Ez azért jó, mert nem kényszerülök arra, hogy igazoljam a rossz választást, megmagyarázzam, hogy a fehér az miért fekete.
Az, hogy én mit vennék/vettem (plazma vs. LCD) kizárólag a felhasználás módjával függ össze, nem önmagában a TV-nek azzal az alapvető képességével, hogy nagyon jó minőségű anyaggal milyen a képe. Te minden bizonnyal ebből a nézőpontból szemlélődsz és értékelsz és abból a nézőpontból 100%-ban igaz az értékelésed, véleményed. Néhány évvel ezelőttig volt egy "dedikált" filmezős TV-nk, ez egy jó nagy (63") plazma volt és becsülettel szolgált 6 évig. Ebben a helyiségben minden alkalommal tök sötétben néztük a filmeket, de TV műsort szinte soha. Később beköltözött ide egy vetítő és egy jó nagy vászon, ami átvette a "mozis" funkciókat. Szegény TV-t ezután már csak a NAS-on tárolt tömörített FHD filmek nézésére használtuk, mert ezek rémesen mutattak a nagy vásznon. Igen ám, de a 109" vászonhoz képest a 63"-os plazma nagyon kicsi, ezért erős volt a késztetés arra, hogy egy nagyobb TV-t vegyünk a "gagyi" sorozatokhoz (mert a méret azért mégis csak számít). Plazma már nincs (főleg nem nagyobb), ezért lett a 75H6400.
A többi helyiségben alapvetően más a helyzet: a nappaliban leginkább háttér TV-zés és családilag a YT/Facebook/hirkereso.hu/filmkakalógus.hu, stb. nézése a felhasználás módja, soha nem teljesen sötétben. A gyerek a nappalijában mesefilmeket néz (NAS-on tárolt filmek, BD, DVD) és egyre gyakrabban YT-oz (zenei klipek) de Ő sem sötétben. A mi hálószobánkban az elalvás előtti "férfias" végigkapcsolomazösszescsatornátdemindegyikencsak3másodpercetidőzök", a hirketóreso.hu ritkábban YT és időnként a NAS-ról sorozatok a program, de itt mindig sötétben. Itt volt a 65VT60. Min bukott el? A poszterizáción, a kismértékű vibráláson, és a smart funkciók Samu-hoz képest bonyolultabb kezelhetőségében. Ha végigolvasod a fentieket, azt láthatod, hogy nálunk minden helyiségben szinte biztosan elbukott volna, mert az adott igényekre nem Ő a legmegfelelőbb. Egy "fricska"-t azért kiosztanék a VT60-nak: egyszer valaki azt írta, hogy annyira mély a VT60 feketéje, hogy egy sötét helyiségben nem lehet megállapítani, hogy hol ér véget a cinemascope film alsó-felső fekete csíkja és hol kezdődik a TV kávája. No, ez messze nem igaz, a VT60 feketéje sem volt korom fekete. Ezzel együtt a legjobb képet adta a szuper anyagokkal, de ez önmagában kevés volt. Pont úgy történt, mint egy nagyon szép lánnyal, aki nem éppen egy atomfizikus és nem házias: rövid lett a kapcsolat. Most kevésbé szépek (de nem csúnyák) a lányok, viszont okosak és háziasak is.
Lehet, hogy unalmasan hosszú a fenti levezetés, de segíthet új nézőpontokat adni és az újabb nézőpontokból talán nem minden látszik pont ugyanolyannak, mint korábban. -
Denyiro
tag
Igen SD televíziós adások mennének rajta zömmel olykor esetleg internetre csatlakoztatva online filmezés de nem Blu-ray minőségben hanem csak attól szolidabb, sőt..
A Panasonic CS510-es televíziót néztem ki.kriszti@n: Szüleimnek venném a televíziót, nekem egy Pana HD Ready plazmám van.
apszi: 32"-os méretű lenne.
-
-=RelakS=-
veterán
A wikipedia NTSC szócikke ad néhány lehetséges magyarázatot.
1: Kinescope rendszer motorját (filmre dolgozott) egyszerű volt szinkronizálni a hálózathoz, ez lehetne akár a hagyomány része is, de:
2: Intermoduláció problémája megoldva. Ezen a weboldalon van egy videó, ahol 60Hz-es környezetben 50Hz-es kamerával vettek fel egy zenészt, a háttér szépen villog a világítás és a felvétel "sebességkülönbsége" miatt. -
-=RelakS=-
veterán
Gondolj bele, miért csak 2073600 képpontnyi 120 hertzes információt tud fogadni, amikor a kijelző pixeljeinek száma ennek négyszerese?
Nem lehet ennek köze ahhoz, hogy a HDMI 2.0 UHD-ben csak 60Hz-et támogat?
Ettől függetlenül szívesen megtekinteném egy nagy sebességű kamerával, hogy hogy vált a tv fekete-fehér között 120-szor másodpercenként.
-
lorinser
senior tag
Kövezzetek meg, de én továbbra sem látom az összefüggést a hálózati frekvencia és a megjelenítő panel frissítési frekvenciája között. Miért ne lehetne egy panel valós frissítése 50/60Hz-nél nagyobb? Miközben tesztelők is említenek valós 100-200Hz-es paneleket.
Ez kb. olyan, mint ha egy D/A átalakító nem tudna 50/60Hz-nél nagyobb mintavétellel dolgozni. Jó lenne, ha egy valódi szakértő rendbe tenné már ezt a kérdést. -
hozelujiz
tag
Pumma, BBéci
Köszi!
Akkor a Dune marad, UHD még felesleges (ennyiből), 3D-t nem tudom mennyire akarok, de lehet nem fontos (meg ahhoz lehet kellene 3D-s Dune is
)
Újra szétnéztem, ezeket találtam: Samsung UE55J6300A, UE55H6400A, UE55J5500A, Panasonic TX-55C320, (SONY KDL55W756CSAEP - ez már a keret felett van, meg ér ennyi pluszt? miért? ) Melyik lehet a legjobb választás és miért?
Philips és LG-vel mi a gond?
Ismételten köszönöm a válaszokat!
Üdv.
-
ozea
csendes tag
Hat abban, hogy a felbontasa teljesen alap 852*480 (TH42PA50E), meg nagyon jó lenne ha nagyobb lenne a kepernyoje, jo lenne, ha idonkent tudnank rajta letoltott filmeket is nezni akar pendriverol, akar medialejatszorol, feldobna a mindennapjainkat nemi youtube bongeszesi lehetoseg...
Nos ezek miatt erzem elavultnak... -
-=RelakS=-
veterán
Az egyszeri vevő meg gondolom összekeveri, illetve nem is nagyon akarják az orrára kötni, hogy a tv 100/200(120/240)Hz-en frissíti a képet, illetve hogy milyen adatfolyammal tudja megtáplálni. TV-ben ilyen téren max 60Hz-el találkoztam eddig, bár csillagászati áron lehet, hogy van jobb.
Monitorban tuti van, de az meg jóval kisebb méretben -
Picco
addikt
Koszonom a tajekoztatast, tisztaba vagyok az IPS hatranyaival(en azon kevesek koze tartozok akik szeretnek meg valami fenyforrast ugy hagyni ha monitorra/kijelzore neznek)
Ezen kivul van meg valami info/ellenjavallat a tv ellen?
MOD: LG Dual Play is hasznosnak tunik, bar nem elengedhetetlen.
-
-
Brash89
csendes tag
Köszi a hozzászólást!
Tudtommal már egy ideje létezik a valódi 100Hzes panel, olvastam, ajánlották, valamint voltam bent a M M-ban és ott ajánlottak egy UHD 4K SMART LED TV-t (Samsung JU6400WXXH), ami megfelelt azoknak amit leírtam, csak az input lagot nem tudták megmondani mennyi. Azon felül a nem valós 200/300/400/600/800Hz is lehet, de ez engem ugye már nem érint (kikapcsolható), a lényeg, hogy a valós legyen 100Hz.. Egyébként már valódi 200Hz panel is van elvileg, csak nem ebben az árkategóriában amit én megszabtam magamnak.
Várnám a TV ajánlatokat!
Köszönöm!
-
-
No, hát pont ilyen nüanszok érdekelnek, hogy mit érdemes bekapcsolni, mik azok amik alapon, mik amik állítva jók, milyen új extra beállításokat pakolnak bele az opciók közé, amiknek van, avagy nincs értelme.
Az, hogy szemre kinek mi tetszik, milyen megvilágítás stb. mellett persze, hogy szubjektív és egyénenként változó.(Az AV-Online pedig még nem akadt az utamba eleddig, de most körbenézek a site-on. Van esetleg ilyen általános, összefoglaló jellegű 'mit piszkáljon az egyszeri emberke a beállításokban, mi mire jó' cikked?)
(#31639) Pumma: Ó, köszönöm! Csak a PH!-n nem jutott eszembe meglesni az adott TV-t..
-
Egyrészt nem az én ízlésem számít, lévén nem nekem lesz a televízió, másrészt elsősorban az esetlegesen semmirevaló marketing feature-ök létjogosultsága érdekelne.
Valami ilyesmi, csak egy csöppet részletesebb.
Gondoltam hátha akad itt valaki, aki már feltúrta a netet és talált is értékelhető cikket. -
Persze, az nyilvánvaló.
De, nem is a high-end tökéletesség, színhűség a cél, csupán a kiállított eye-candy - nekem mondjuk szemkifolyós..- áruházi szemmágnes beállítások helyett egy vállalható képminőség beállítása.
Képjavítók bekapcs-kikapcs, mi ér valamit, mi felesleges, stb.
Anno a Samumhoz volt ilyen optimális user-beállítás, amit akkor végig is zongoráztam és azóta is köszöni jól van. De, az rég volt, meg nem is LG-hez és azóta akadt is pár újabb feature.
Nyilván mindenkinek más az igénye, más neki a jó, csak a fő csapásirány kéne, hogy mégis miket, hova érdemes állítgatni tucatnyi csúszka közt. -
-=RelakS=-
veterán
Star Wars-okat akartam végignézni, PowerDVD ismeri a DLNA-t, a NAS-om is, hát próbáljuk ki. Furcsáltam, hogy nem tudom a HDMI-n kiküldést beállítani a hanghoz, azt nem füleltem, hogy stereo vagy 5.1 az eredmény.
Amint hálózati meghajtóként kezeltem a NAS-t, és úgy játszottam le, hirtelen minden frankón működött -
gyeniko
őstag
Én a saját vetítőmből indulok ki: 39 fokos szögben nézem a vásznat (a szemem és a vászon két széle között bezárt szög) és éppen nem látok pixeleket. A 4K (ki)élvezéséhez kb. fele távolságból kellene néznem a vásznat. Vettem a fáradságot és kiszámoltam, hogy ebben az esetben 73 fokos szögben kellene néznem a képet. Mit jelent ez? Ez azt jelenti, hogy a szemem nem tudná befogni a képet, folyamatosan forgatnom kellene a fejemet, abszolút élvezhetetlen volna a vetítés. Az optikák elégtelenségéről nem is beszélek, mert a vetítők többsége már az én arányaimmal is "homályzóna". Azt gondolom, hogy a TV-k esetében pontosan ugyanez a helyzet, vagyis egyszerűen nincs valódi létjogosultsága a 4K mozgóképnek. Sem vászon, sem TV-n.
-
FruchT
tag
Legalább 1 órát voltam ott, többet is kipróbáltam, egyik sem állt át magától "kiemelt" módra. Az info az egyik dolgozótól jött. 15perc után max a képszéleken lévő fícsör demó jöt vissza (smart hub,uhd stb.)
A WD TV live-al az a gond, hogy bár tényleg mindent megeszik, tudja a 24p-t ,de néha nagyon belassul, standby-ban melegszik,ha meg teljesen lekapcsolod akkor lassan boot-ol. Továbbá a támogatottság nulla, nem foglalkozik vele a gyártó, pedig nagyon jó cucc lenne. De ettől függetlenül is : nem akarok már távirányítókat pakolgatni jobbra-balra. -
-
amadeus11
senior tag
Ez ízlés dolga is. Samsung LCD tévémen anno minden képjavító funkciót kikapcsoltam , mert a fostosságot növelte, de a Sony-n nem árt pár dolgot bekapcsolni, alacsony szinten járatni. Nálam be van kapcsolva a pontzajtszűrés, mert ez a tárgyak körüli pontzajokat jó hatékonysággal tünteti el, a reality creation zajszűrője is 10-es fokozaton eltünteti a digitális zajokat. Igaz egy nagyon kicsit itt is veszítünk a részletességből, de korántsem annyit, mint a Samsungnál. A Sony tévémen nem találkoztam olyan fostosodással, mint Samsung LCD-ken.
-
pimmi
senior tag
a mostani tv ilyen Thomson 32N90NH22N , ennek nincs kártyafoglalata, és a boxon vannak + szolgáltatások ami a kártyán nincs, aztán lehet visszadom mégis, de hd ra nem fizetek, kb duplája lenne mint most, ekkora tv nézők nem vagyunk, a 40 es lcd gyalázat sd müsoron, van valaki aki így nézi, ne váltsak?
-
headhunter
addikt
"HD ready tévén jobba mutatnak az SD tévéadások, mint full HD felbontású készüléken, ez tuti."
Ezek szerint akkor UHD TV-t felesleges venni, sima SD kábel tv adásokhoz?
Minimum Full HD-s csomaggal lenne érdemes nézni?
pl.: [link]
Jelenleg egy Sony Bravia KDL-55W829B van az egyik szobában és a másikba kellene egy tv 2-2,5m-re.
UHD is képbe került, mert nem sok eltérés árban a Full HD-hoz képest a kinézet típusoknál.
LG 42LF652V
LG 43UF675V
LG 43UF680V -
Pityke78
őstag
Azért tettem bele UHD TV-ket is, mert sima FHD-ban már elég szűk a választási lehetőség.
Ahogy a 3D sem érdekel, de "sajnos" azt sem lehet megúszni már............Amúgy az összeghatár olyan fél millió körül lenne és most a black friday kapcsán nézelődök az edigital-nál és Média Mrkt-nál, de nem igazán tudom mi lenne a helyes irány, döntés.
Az edigital-nál nem igazán találtam olyan TV-t, ami számításba jöhetne.Mit gondoltok, milyen irányba lenne érdemes elmenni?
-
Acheron
őstag
Elhiszem, a 40" is pillanatok alatt megszokott lett, pedig jóval nagyobb volt, mint előtte a CRT.
Végül is, a TV -t leginkább a párom nézi, neki pedig teljesen jó volt a 40 -es is, de ha már csere, akkor legyen csak kicsit nagyobb. Az 55" col -ra persze már biztos lesz megjegyzése(#30500) Osynho: Fogalmazzunk úgy, hogy nekem tűnik valószínűtlenül közelinek, nem érezném kényelmesen magam, ha ilyen közel lennék a TV -hez (arról nem beszélve, hogy a kialakítás miatt kb a dohányzóasztalon kuporognék
)
Ettől természetesen értem, és elfogadom, hogy ennél nagyobb távolságból már nem fogom látni a különbségeket, pont ezért nem is hajtok az UHD -ra. Sőt, azt is, hogy van, aki ideális távolságból szeretné nézni a készülékét. De nekem, ha 40" jó volt ilyen távolságból, az 50 (55?) is jó lesz.Bejártam a helyi nagyáruházakat, felírtam négy - öt típust mindhárom (LG, Samsung és Sony) oldalról. Monstre este lesz...
Nagy a szórás - árban is. Nem lesz könnyű jól dönteni, de holnap el akarok hozni egy TV -t, ami nagy, szép képe van van benne mondjuk wifi. Ha smart, smart, ha nem, nem.
Ajánlottátok páran Sony készülékeit, ezek leginkább Androidos OS -el vannak hirdetve, nem tudom, ez mennyit tesz hozzá (vesz el?) az értékhez. A képük szép voltLehetséges az, hogy magasabb sorozatszámú készülékben (csak példaként, mondjuk Samsung 6x sorozat) ugyanolyan kijelző van, mint egy alacsonyabb sorozatszámúban (5x sorozat), csak a körítés más? Vagy az olcsóbban a panel is más?
Köszönöm a jó tanácsokat.
-
IstvánLászló
őstag
A válaszom szavaidra nem kötekedésként írom ténylegesen nem, mert nem is szándékom a topikot offolni.
Az üzenetedet beidézem minden rossz szándék nélkül is teszem meg de ki is hangsúlyozom most is nem vitatkozni akarok tehát röviden idézem a lényeget,"ne fórumon keress megoldást!", hát őszintén mondom ez a stilus???..........
A témát ezzel le is zárom magamban is, itt ezen a topic-ban is tényleg véglegesen ennyi részemről.
További jó estét búcsúzóm és mentem máris most rögtön. -
lorinser
senior tag
Mert én legalább látom, hogy melyik típus milyen hibákkal fordul meg a szervizekben, nem elmondásból tudom
A másik, hogy aki eladásból él ritkán találkozik hibával (max. 3 napon belül), neki nem az a feladta, hogy a javíttatással foglalkozzon. Nekem meg igen, legyen elég ennyi.
Az esetek nagy részében az eladók le is pattintják magukról az ilyen ügyfeleket, mondván beszéljen az adott márka ügyfélszolgálatával vagy a szervizzel. Számos esetben kiderül, hogy nem is hibás a TV. Erről az eladó ismerősöd aztán kap visszajelzést? Ő továbbra is csak azt tudja, hogy valaki panaszkodott nála, hogy rossz.De tényleg nem akarok vitázni, gondolsz vagy hiszel amit akarsz. Én továbbra is messze elkerülöm és ajánlani sem fogom azokat a típusokat, márkákat amit látom, hogy mik a rendszeres hibái és azok mennyi idő múlva jelentkeznek.
-
lorinser
senior tag
Igen, ezt már többször is mondtam. Vagy figyelembe veszed vagy nem. Nem az én döntésem. De tényleg mindenki arra dobja ki a pénzét amire akarja.
Hivatalos adatot pedig sehol nem fogsz találni, mert sem a samu, sem a Philips de egyik másik gyártó sem fogja a meghibásodásokat nyilvánossá tenni.Az, hogy a kereskedők meg mit mondanak tudjuk jól, hogy ők meg arra dőlnek amerre a zsebük húzza. Ha érted mire gondolok.
-
krx21
nagyúr
Mit értesz kamu alatt?
Az új színképezés (Sony-Triluminos és most már Samsung-Nano kristály) tényleg alapjaiban változtatja meg a lcd színeit. Olyan színeket jelenít meg ami eddig soha nem volt látható... A legnagyobb különbség a pirosban van, amely mindig is egy gyenge pontja volt az lcd-nek. De most már nem.
A bővített színtérrel dolgozó anyagok mind nagyon durván büntetnek színmélységben a régi panelekhez képest... A hátránya az ha nem bővített színterű az anyag, akkor "kihúzza" azt és a színhelyesség rovására mehet... Ha meg a kisebb színtérre kalibrálsz, színhelyes lesz. de az új színekből nem látsz semmit...
Természetesen a bővített színtér színhelyes megjelenítéséhez a lejátszónak és a forrásanyagnak is támogatónak kell lennie..."akármilyen monitorunkon." hiába nézed ezeket a demókat, nem azt látod, mint például a triluminos panelon...
-
Ciccuka
veterán
Mi volt akkor, mikor 2 évtizede sokan 3-4 méterről nézték a maximum 51cm (a látható méret ennél kisebb) képátlójú TV-k et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest