- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
válasz TaylorXIII #6152 üzenetére
Valaki erre valamit?
-
őstag
válasz avlisz80 #6198 üzenetére
Külföldi lapon én láttam 6500-as 32-est de itthon nem. A 6510ss nem tetszik mert fehér, a 6800-on pedig az az átlátszó keret nem az igazi (és foglal egy kis plusz helyet, és a hely a szűk keresztmetszett nem mindegy azért hogy 4 vagy 1,5 centi hely marad mellette). Szóval nehéz
Lehet hogy kiegyezem egy 6400-el, az még az eredeti keretbe is befér (130k). -
őstag
válasz csakegyjoci #6193 üzenetére
Hol van itthon ilyen 32-esben és feketében? Csak a 6510ss-t látom, de az fehér... Link szuper lenne. Vagy ennek megfelelő fekete. Csak 6400-est találok, az mennyivel rosszabb?
Köszönöm. -
M_o_g_y_i
őstag
csakegyjoci: A (Szerkesztés) gomb 5 percen belüli használata nem opcionális, hanem kötelező.
32"-os méretben melyik a "legjobbképűbb" masina jelenleg?
Média-lejátszás is fontos lehet esetleg.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
csakegyjoci
tag
válasz nightshadow #6171 üzenetére
Most az F6500 már 230e Ft-ért kapható. Karácsonyra,esetleg február,március végére 207e Ft lesz 46" mégis nagyobb,kevesebb az esély a felhősödésre.
-
csakegyjoci
tag
válasz xerobyte #6007 üzenetére
Samsung F6500 a nyerő. Jobb a Smart rendszer, 3 év teljes körű garancia (1+2) [Az LG 5 évet ad,a 3 is korrekt azért,nem a garancia az elsődleges szempont]
A 3D szemüvegek drágák,azonban FULL HD felbontásúak a 3D tartalmak is.Passzív 3D technológi,vagy aktív shutteres,mindenkinek saját igénye szerint kell dönteni. Az aktív vibrál valamennyire erősebb fénynél de nem zavaró.
-
hooray
csendes tag
válasz nightshadow #6164 üzenetére
Ezek számomra az "ablakon kidobott pénz" kategóriát képviselik. Az általam elvárt ár-kategóriában tudnál ajánlani elfogadható input-laggal rendelkező TV-t? Ha igen felterjesztelek Szakértő rangra. De tényleg, miért nem vagy szakértő? Visszaolvastam, több száz hsz-t, és mindenkinek segítettél, és számomra úgy tűnt; tapasztalatok birtokában, a fórumozók érdekében post-olsz. Respect!
Még több ilyen tagot a PH-ra!
POKE. Csalunk!
-
szityo83
tag
Sziasztok!
2 TV között gondolkodok.
Samsung 40F6400 és Samsung 40F6650
Melyiket lenne érdemesebb venni?
-
SZIA88
újonc
Hello!
TV vásárlás előtt állok és azon tanakodok, hogy érdemes-e 30-40e Ft-al többet kifizetni a plusz funkciókért?!
A fő szempont persze a kép minősége és egy bizonyos árkategórián belül ugyanazokat a specifikációkat látni. (16:9, Full HD, 1920 x 1080 pixel)
Kérdés!
Van-e minőségbeli különbség ugyanazon gyártó (pl. Samsung) képernyői között?
Persze most nem egy 50 és egy 600Hz-es tv-re kell gondolni!100e körül szánnék rá, majd esetleg megfejelni egy mini pc-vel és máris "Smart tv"lesz. 3D nem érdekel!
?!
-
valory
tag
válasz xerobyte #6180 üzenetére
Nem saját hangszórórol fog menni, van házimozi erősitő, amit említettem. Jelenleg egy 4-5 éves 81cm Samsungom van, ez lenne lecserélve. A kb. ideális tudom, h a 116cm átmérőjű. Összeget nem írtam, mivel nem repülőgép kell, nem kellenek túlzott extrák, amire nincs szükségem (pl. 3D, Smartban is minimális elég).
Ma benéztem egy boltba, az eladó a Sony ajánlotta (aztmondta ha szép kép kell, akkor Sony), méghozzá egy 40R470 modellt (vagy ennek a nagyobbik tesója, a 46R470).
Ja és összegben a 46R470 ára lenne a nagyon nagyon max plafon[ Szerkesztve ]
kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)
-
pisu88
csendes tag
Sziasztok!
Led tv Vásárlásba gondolkozom 180K ig
Szeretnék tőletek tippetkérni h. melyik típus lenne a legtökéletesebb ezekhez a paraméterekhez!
Ledtv 116 Cm
Full Hd
3D Nem kell
Usb legyen
Modern dizájn
jól szóljon rajta a forma 1 és a foci !
Kb ennyi kellene nekem
Előre is kösszi!!! -
avlisz80
tag
Pár órája nyüstölök egy 46f6500-at és eddig nagyon tetszik!Le40b550 után piszok jó a 400hz!A régi dvd lemezek mintha nem is ezeket néztem volna!A smart egész tűrhető igy elsőre!A crysis 3 ps3mal hááát...!Input lag jajjajj nem a legjobb!De hál istennek a játék mód segít ezen!A 3d eddig csak G.I joe tudtam az elég jó!Összességében nem bántam meg hogy nem a 6400at vettem!Ez a design nekem nagyon bejön!3év gyári gari is jól esik azért!Van ennél sokkal jobb tv ezzel tisztában vagyok!De nem fogom egyik sony-philips-lg-panasonic tv-t se mellé tenni hogy az miben lehet jobb!Nekem illetve az erre szánt összegnek ez a készülék tökéletesen megfelel!Ha véletlen beüt a gebasz a tippmixen akkor ezt a wc ajtóra akasztom és veszek f7000-8000 et!
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Kis érdekesség: 46-os Samu F6400 Euronicsben 240.000, -10% ha Cetelem hitelkártyával fizetsz. Ez már közelít a normális webshoppos árakhoz, hozzám meg 5-10 perc a Corvin áruház, gondoltam benézek, ha van veszek.
Kiderült, csak kiállított van, mondom a srácnak az nem kell, de közben megnéztem neten a Sugárban lévő áruházukban van új, mondom átmegyek oda.
Srác: tudsz várni 3 percet?
Persze.
Visszajön, azt mondja, ha most fizetek, keddre be tudja rendelni, és ad + kedvezményt, ha most kifizetem. Így végül 223.000 lett az ár, és ebből még mindig lejön a -10% a Cetelem hitelkártyára. Ebből látszik, mennyi hasznuk van rajta, de én most örülök -
boxer666
tag
véleményeket kérnék:
tacsóban F5700 40" mit tud(140e)
F6400 40" (digitalweb 157e)
LG LA620S 42" (digitalweb 155e)esetlen ebbe az árfekvésbe valami jobb tv? lényeg 40-42" smart, valós 100Hz(3d nem fontos), esetleg olcsóbb tv ami jó? a tv filmezésre lenne, alkalomadtán pendrive, külső hdd használatával
annál jobb minél olcsóbb és ezeket tudja(40-42", smart, valós 100Hz) és persze a képminősége minél jobb
"Lopom a netet a szomszédtól... Egyik napról a másikra hirtelen lelassul... Kinek panaszkodjak?" :D:D
-
xerobyte
aktív tag
Szia!
Ha már 230.000 forintot rászánsz, akkor szánj rá picit többet és
* LG47LA660-691 (ezeknek ugyanaz a pnaelja)
* Samsung UE46F6500
Aktív/passzív: irány a legközelebbi Euronics/MediaMarkt és kezdd az aktívval, ha 10 percig bírod, akkor el kezdhetsz gondolkodni, ha nem, akkor el is dőlt, hogy passzív. Ha mindent 3D-ben akarsz nézni (a stúdiós 3D-s gyors akció filmeket is, pl.: World War Z, G.I Joe), akkor is valószínűleg az aktív fog neked kelleni.Ne aggódj, egyik készülékkel sem fogsz melléfogni.
Üdv
Tibi -
valory
tag
Sziasztok,
szeretnék beújítani egy új televízíókészüléket. A fejem a tv-től kb. 3,8-4 méterre van, úgyhogy a 100cm képatmérő a minimum. Ami nem fontos, az a 3D. Ami igen: nagyon jó képminőség, beépített tuner ami mindent tud (fogalmam sincs, h van-e köztük külömbség), USB-ről mindenféle formátumot vigyen (olvastam valamelyik tv-ről, hogy a DTS-t nem viszi, ilyesmit nem szeretnék, nincs kedvem konvertálgatni), megbízhatóság, mivel nem 1-2 évig akarom használni. Szivem szerint valamilyen Samsungot vennék.
Ja és lehessen rákötni egy Sony STR-DE445 házimozi erősitőre (ez rendelkezik 1 optikap bemenettel, gondolom minden mai jobb tévének van, hisz az RCA kijöveteleket már elfelejtették...)
Egy pár tippnek örülnk a részetekről.Samsungbol egy 40F6400 vagy 42F5500 amit kinéztem. Mi a külömbség köztük? Az 5500 azért "tetszik" jobban, mert nagyobb...
Köszi előre is!
kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)
-
Macsekp
tag
válasz nightshadow #6171 üzenetére
Nem 40-es hanem 46-os. A pc-dream-nél rendeltem 209 a 6400, 235 a 6500-as. Azt írták vissza, hogy gyári garanciát kapok. Így már plusz 25.000 a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
subidu
tag
-
Macsekp
tag
válasz nightshadow #6168 üzenetére
Na most elgondolkodtam. A múlt héten megrendeltem egy 46f6400-ast, de még nem jöt meg. Lehet, hogy meg kéne változtatnom 6500-ra?
-
lorcsi
veterán
válasz nightshadow #6168 üzenetére
köszi az infót
mérlegelnem kell hogy ezek az extrák megérnek e nekem plusz 20k-t..
de már az f6400-al is a ráfordítható összeg csúcsát súrolomeladó: vadi új soundcore motion+
-
nightshadow
veterán
F6500 vs. F6400:
- CMR 400Hz (ez nem tudom, hogy gyakorlatban észrevehető az F6400 CMR 200Hz-hez képest), a 3D viszont jobb volt az elmúlt két évben 6500/6800-as készülékeken, mint 6500 alattiakban.
- szatellit tuner (DVB-S)
- Smart vezérlésben vannak extrák
- anyaghasználat igényesebb (krómezüst, szemben a fekete F6400-el)+ a Samsung topikban volt egy Samsung szervizes fórumozó, ő írta, hogy a belső alkatrészekben is van egy ugrás a 6500-től, úgy fogalmazott, hogy: "A 6500 alatti modellekben a panel alkatrész felépítése sokkal hiányosabb." Gondolom ezzel is összefügg, hogy az F6500-től már 3év gari van a készülékekre, míg az ez alattiakra csak 2 év.
-
lorcsi
veterán
válasz nightshadow #6166 üzenetére
aham...értelek...
szóval a f6400 extra különlegessége a valódi 100 Hz..a wifi, csatlakozok és smarton kívül..(ahogy néztem ezek már a 150 fölötti tvkben mindig megvannak)a 100 és a 200Hz között mekkora a különbség?
f6500-ra gondolok itt[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
nightshadow
veterán
Ezt így nehéz meghatározni: a leglényegesebb, hogy az F6400 valódi 100Hz-es.
Valódi 100Hz Sonynál W805-től, LG-nél LA660-tól, Philipsnél meg 6008-tól vannak, de ezek magasabbra pozicionált készülékek is egyben. Tehát F6400-hez hasonló kategória nem nagyon van, főleg ebben az árban.
-
lorcsi
veterán
válasz nightshadow #6163 üzenetére
ez a minőségi szint és felszereltség miylen hasonló értékű sony, lg vagy philips modellekben található meg ?
gyorsban megnéztem az ipont..
a FHD-t és a 200Hz képfrissítés után alig maradt pár modella 40 vagy 42 tök mindegy..de a 32 már elég kevés ..
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
A Philips-ekre általánosságban vonatkoztatható az alacsony input lag, és a játékokra való alkalmasság?
Az input lag nagysága modellekre jellemző adat és nem márkára. Idén a Sony pár modellje a legjobb ebben a paraméterben:
KDL-42W653 7ms (trustedreviews.com)
KDL-42W653 6-15ms (hdtvtest.co.uk)
KDL-47W805 18ms (avforums.com)
KDL-47W805 6ms (trustedreviews.com)
KDL-40W905 22ms (avforums.com)
KDL-55W905 8-20ms (hdtvtest.co.uk)
KDL-55W905 7ms (trustedreviews.com)[ Szerkesztve ]
-
hooray
csendes tag
válasz stilo18 #6139 üzenetére
Köszönöm. A Philips-ekre általánosságban vonatkoztatható az alacsony input lag, és a játékokra való alkalmasság? Keresgettem, de nem igazán találtam összehasonlító táblázatokat ebben a témában.
Jól tudom, hogy az input lag a meghatározó paraméter játékok esetén?.
POKE. Csalunk!
-
krx21
nagyúr
-
Avalanche35
újonc
Sziasztok! Ezzel a készülékkel szemezek már 1 ideje: LG 42 LA 6130 Véleményt szeretnék kérni róla tőletek is! Érdeklődtem már több üzletben is felőle,de kiváncsi lennék a ti véleményetekre is.Köszönöm!
-
csabicska
senior tag
Ajánlanátok egy olyan tv-ami 102 cm Led, Smart, Samsung.
Ja és jó áron.
Vagy egy jó áruházat is ajánlható.
Köszönöm.-Galaxy S20 - The best-
-
dorika87
őstag
Köszönöm az ajánlatot. Nagyon megtetszett, elolvastam ezt a tesztet is amit küldtél, meg másikat is találtam. Különösen azért is tetszett meg, mert a tv szekrényem 90cm széles és ez a példány 88cm, tehát viszonylag kényelmesen elférne. A képminősége és a feketéje is megfogott. Jövő héten megnézem életnagysában valamelyik áruházban, hogy lássam milyen. Attól félek kcsit, hogy mivel elég sok filmet illletve sorozatot néznék rajta, nehogy az legyen, hogy én is megszedvedjek azzal, hogy lejátsza. Persze nem mindent néznék full hd-ban 720p, 1080p, de szeretnék rajta mkv-t is nézni az avi mellett. Szóval megfogott a dolog, mivel még nem volt smart tv-m gondoltam, hogy legyen benne olyan funkció is ha már vásárlásra adom a fejem, de ahogy olvasom a Pana nem a smart-ról híres, de szerintem amire használnám arra elég lenne. Úgyhogy köszönöm a segítséget.
-
greg83
csendes tag
Sziasztok korábban már érdeklődtem, de nem jutottam előrébb . Tehát. Olyan TV-t keresek, amely megfelel az alábbiaknak:
TV, DVD nézésre használva 100%ban, nem érdekel sem játék, sem okos funkciók, sem 3D
- max 82 cm képátló, de akár valamivel kisebb is megfelel.
- jó minőség, szép kép...
- kedvező ár, lehetőleg 100ezer HUF alatt szeretnék maradni.
- fontos szempont a tartósság, nem szeretnék 1-2 év múlva újat venni.
Ezek alapján szeretnék ötletet akár csak típusra (Samsung, Pana, Lg...), akár -főleg olyantól akinek saját használatban van- konkrét típusról.
Körbenéztem én is neten, de annyiféle van a piacon, hogy lehetetlen kiigazodni. Azt sem tudom, hogy ilyen felhasználásnál mennyire fontos pl. a fullHD vagy a 100Hz.
Előre is kösz a konkrét ötleteket! -
TaylorXIII
őstag
Sziasztok!
Egy illető megkért, hogy kérdezzem meg, hogy két tévé közül melyik lenne a jobb választás bár igazából ezt nem mondta de ha esetleg van hasonló árban vagy picit akár többért és olyan ami meg is éri akkor ajánlhatnátok olyat is.
A két tv: Samsung ue32f6100, Philips 32pfl4508h.
Előre is köszi! -
djnice
veterán
válasz dorika87 #6148 üzenetére
Szerintem felejtsd el a Samsung tv-ket. Láttál már rajta pl rendes filmet, nem csak a demo videókat amik az áruházakban mennek? A bőrszín mind pirosas, természetellenes plasztikus képe van.
Ha jót akarsz akkor más márka után nézel, pl ezt a média lejátszásban is nagyon jó: Panasonic TX-L39E6E, teszt: [link][ Szerkesztve ]
-
biroatis
tag
Vki ehhez:#6111???
www.expertnet.hu//Samsung Galaxy S6 (gold) 6.0.1//Samsung UE40F7000//Xbox360 250GB
-
dorika87
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Lassan döntést hozok. Most ne nézzük a 6-os szériákat (nagyon jók, tetszenek, de anyagilag most nem fér bele)
Szeretnék véleményt kérni Samsung F5300 ill. F5500-ről. Valakinek van bármelyik típusa? Mi róla a tapasztalat.
Nem használnám semmi extrára: heti 1-2 film nézés, usb-s hdd-ről esetleg DLN-an keresztül, vagy néha pendrive, egy-két app használata, okos telefonnal összehoznám néha, de nem működne egész nap, hétköznap esténként illetve néha hétvégente. Mivel nem vagyok nagy tv megszállott, csak annyi, hogy le szerertném cserélni a régi tvn-ket egy újabbra, komolyabbra. Szóval ezért sincs szükségem 6-os szériára, és pénzügyileg se állok úgy, hogy 200ezres tv-t meg tudnék venni.
Szóval várom a tapasztalatokat (és légyszi ne azt írjátok, hogy inkább gyűjtsek még egy F6400-ra, tényleg tapasztalatokat várnék az adott két típusról, hogy mit várhatok tőle, képminőség? megbírkózik az mkv formátumokkal lan-on vagy hdd-n keresztül? Ilyesmi. Köszi! -
RiZool
tag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek az alábbi TVkről, hogy melyiket javasoljátok megvételre. Nem nagyon kísérem figyelemmel mostanában a válltozásokat ezért is fordulok hozzátok.
47LA620s - 215e
47LA640s - 225evagy esetleg ezek
46F6320 - 220e
46F6400 - 230eEzek között vacilálok és ugye a nagy kérdés, hogy aktív vagy passziv szemüveg...
Tudnátok tanácsot adni ? Köszönöm szépen!
-
Torretto
csendes tag
válasz nightshadow #6136 üzenetére
Tudsz esetleg ajánlani egyet ami szted jó és minden media file-t visz?
Lehet hülyeséget fogok kérdezni esetleg ilyennel lehet smartosítani a tv-t?A proci füstel működik!Mivel rendszerint ha kijön a füst belőle nem működik tovább!!
-
dorika87
őstag
válasz Freddy76 #6141 üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok én is. Ezért írtam, hogy az ár holnaptól lesz publikus. Akkor lehet majd megtudni, hogy ár alapján tényleg jó vételnek számít vagy sem. Azért írtam le háthat valaki pont ilyen típus vásárlás előtt áll, és akkor figyelni tudja, hogy milyen lehetőség adódik holnap. Bár én is attól félek, hogy nem lesz olyan kedvező, mert ismerem az ilyen oldalakat.
-
Freddy76
addikt
válasz dorika87 #6140 üzenetére
Óvatosan a csak1nap.hu-val. Kiteszik, hogy 300-ról van leértékelve 150-re, miközben máshonnan is megkapod ugyanennyiért... De ettől persze lehet jó vétel, csak éppen érdemes nem elsőre benyalni a nagy kedvezményt, hanem megnézni a termék árát máshol.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
dorika87
őstag
Megosztom veletek, hátha esetleg valakit érdekel, hogy holnap a csak1nap-on Samsung 32F6400 3D Led tv lesz 2db szemüveggel és ingyenes szállítással. Az ár holnaptól lesz publikus és egy napra érvényes.
http://www.csak1nap.hu/holnap/
-
_DiEGO_
őstag
válasz Torretto #6133 üzenetére
most gyorsan utána néztem futtában de találtam már olyan bejegyzést hogy Ati hd4800 karim van nekem is és DVI nem adja át a hangot.
DVI -n nemigazán megyen a hang ki , ahol van ott dobozán jelölve is vagyon , hogy : Exclusive Mazarine DVI / HDMI convertible output .
Példa : MSI HD3850 512MM GDDR3 kártya , mellékelve is egy DVI - HDMI átalakító ...
-
Torretto
csendes tag
válasz nightshadow #6132 üzenetére
nem tudom
most gyorsan utána néztem futtában de találtam már olyan bejegyzést hogy Ati hd4800 karim van nekem is és DVI nem adja át a hangot.
Valamint nekem olyan problémám is van hogy a Win7 feldriverolja a karim megy minden a gépen szépen de ha frissítem a Kártya driverét akkor youtube kifagy meg kék halál-t dob be más netes videók nézése közben meg ilyenek.
Eddigi régi tv-m szépen ment scartal össze kötve ez nem tom miért nem megy
lehet hogy marad a pendrive-ra másolás és vagy tv-be dugva lejátszva amit meg nem visz a tv azt meg az USB-s DVD-n keresztül játszom leA proci füstel működik!Mivel rendszerint ha kijön a füst belőle nem működik tovább!!
-
nightshadow
veterán
válasz Torretto #6130 üzenetére
A tévén az egyik hdmi mellé oda van írva, hogy hdmi/DVI. Arra kötöd rá a gépet egy hdmi/dvi kábellel, s a tévé menüjében azt a hdmi bemenetet átnevezed PC-re. Van olyan videokártya, ami a DVI-on keresztül a hangot is átviszi. Meg kell nézni, hogy a tied tudja-e ezt a funkciót.
[ Szerkesztve ]
-
Torretto
csendes tag
válasz nightshadow #6128 üzenetére
DVI van a kártyámon 2
az egyikkel megy a monitor gondolom a másikkal DVI/HDMI kábellel össze tudnám kötni de a hangot azt hogy tudnám megoldani?
mert a DVD lejátszó az már rá van kötve a 3 rca kábeles csatival.A proci füstel működik!Mivel rendszerint ha kijön a füst belőle nem működik tovább!!
-
hooray
csendes tag
Adott: 130E Ft (nem 140, nem 150, annyira nem érdekel, ennyi a max. és kész. ha nagyon érdekelne a téma 2-3X-os árat is hajlandó lennék fizetni érte).
Igények/elvárások:
-min 39'
-jelenleg PC-s, idővel PS4 játékok futtatása (input lag)
-alkalmi TV-nézés, pl. parlamenti napló (kedvenc kabarém)
-van egy régi konfigom (E6700 CPU / 1GB RAM, int. vga D-SUB csatival + 2TB külső HDD) is, ezzel
szeretném megoldani a filmek lejátszását, a TV-re kötve (elég lesz?).
-Smart/3D PHunkció nem érdekel.
-Képminőség: átlagos, nem vágyok a tökéletesre. Felőlem lehet felhősödés, a fekete szürke.. a lényeg a
megadott árfekvésben az igényeimnek legjobban megfelelő típus kiválasztása.Hajrá szakik, győzzetek meg!
POKE. Csalunk!
-
Torretto
csendes tag
Sziasztok!
Mai bejárásom végeredménye egy UE40EH6030 lett 4db 3D-s szemüveggel 99.000Ft-ért 5 éves teljeskörü garanciával
Olyan problémám lenne hogy eddig a Pc-m régi tv-vel Scart csatival volt össze kötve.
Post össze kötöttem az új tv-vel és fekete fehér a képe
Tud valaki esetleg valami okosságot mondani erre nekem?Előre is köszi a segítséget!
A proci füstel működik!Mivel rendszerint ha kijön a füst belőle nem működik tovább!!
-
nightshadow
veterán
Samsung 46F6500 review: [link] input lag 33ms
-
valory
tag
Sziasztok,
szeretnék beújítani egy új televízíókészüléket. A fejem a tv-től kb. 3,8-4 méterre van, úgyhogy a 100cm képatmérő a minimum. Ami nem fontos, az a 3D. Ami igen: nagyon jó képminőség, beépített tuner ami mindent tud (fogalmam sincs, h van-e köztük külömbség), USB-ről mindenféle formátumot vigyen (olvastam valamelyik tv-ről, hogy a DTS-t nem viszi, ilyesmit nem szeretnék, nincs kedvem konvertálgatni), megbízhatóság, mivel nem 1-2 évig akarom használni. Szivem szerint valamilyen Samsungot vennék.
Ja és lehessen rákötni egy Sony STR-DE445 házimozi erősitőre (ez rendelkezik 1 optikap bemenettel, gondolom minden mai jobb tévének van, hisz az RCA kijöveteleket már elfelejtették...)
Egy pár tippnek örülnk a részetekről.Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz fr3ntzen #6120 üzenetére
Ismerősömék ugyanígy jártak, megvették a 46-os lcd-t, de kb. öt centivel nagyobb, mint a hely a szekrényben. Odatettek elé egy hokedliszerűséget, arra a tévét, átmeneti megoldásként. Ennek egy éve, azóta ott van. Így lett a drága tévé a nappali dísze...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
krichd1
addikt
Sziasztok!
380cm nézési távolságra mekkora képméret ajánlott T-home adás nézéséhez ? Legtöbb csatorna ugyebár nem HD felbontású. Én úgy gondoltam hogy a rendelkezésre álló 200k-s keretből egy Samsung UE40F6400-et vagy LG 42LA660S-re gondoltam, több helyen jókat olvastam ezekről, ahogy látom itt a topikban is viszonylag kedveltek. Ezek közül melyik lenne az ideálisabb választás ? Esetleg érdemesebb nagyobb méretben gondolkodnom például egy Samsung UE46F6400-ben ?
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
xerobyte
aktív tag
Sziasztok!
Tech jellegű kérdés:
Újdonsült passzív LG TV-men eddig HALF-OU-t próbáltam számítógépről, ekkor fullHD + 60Hz-t írt a TV és ugye egymás alatt jelentek meg a bal ill jobb szemnek szánt képek, benyomtam a 3D gombot és kiválasztva a megfelelő 3D-t kaptam is a képet jól.
Aztán fórumozgatás után letöltöttem a PowerDVD 13-at és kipróbáltam egy bemountolt bluray ISO-t. Sikerült valami olyan beállítást találnom, hogy 1080p 24Hz on HDMI 1.4 és teljesen olyan volt, mintha a TV hirtelen blu ray lejátszóként látná a számítógépet és a kép is sokkal jobb lett egy OU-hoz képest, nem láttam semmi felezésre utaló jelet, viszont a 3D beállításoknál nem is engedett semmit a készülék csak ki/bekapcs, szóval mintha ő magának megkapta volna, hogy mi is ez. Furcsaság volt, hogy egy minimálisan összement a kép, tehát hiába állítottam fit to full screenre, nem húzta ki a képernyő szélére, ennek mi lehet az oka?
Nem teljesen világos, hogy bluray 3D esetében a passzív 3D hogyan is működik, ha nem osztottan?
Jó beállításokkal próbálkozok egyáltalán vagy elbarmolom az egészet? : )Üdv
Tibi -
dorika87
őstag
válasz fr3ntzen #6113 üzenetére
Köszi. Mediaban csak néztem a tv-ket, mert mindig sok ki van állítva. Eszem ágában sincs ott megvenni
Egyébként azért írtam pont ezeket a típusszámokat (tudom, hogy nem valódi 100hz) viszont ezek felelnek meg a pénztárcámnak és mivel még soha nem volt led tv-m, ez is nagy újítás lesz számomra, full hd illetve smart miatt is. F6400-at is néztem és olvastam is róla, nagyon bejön... de nem tudom. 32-ben még nem annyira élvezhető a 3D, de lehet inkább lesz kisebb és 6-os széria. Viszont 39 mellett szól, hogy lényegesen nagyobb. Sajnos F6400-ből már 40-es van, az már túl nagy lenne. De lehet marad a jobb minőség de kisebb átmérő... azért köszi, még gondolkodom -
fr3ntzen
aktív tag
válasz dorika87 #6112 üzenetére
Általaban a TV oldalan is van USB... szal kicsit kiforgatod (gondolom annyit enged majd a szekreny és bedugod ) .... Én a mediaban a helyedben csak megneznem a tv-ket aztan a tipusszamokat kiirod és utana ide felteszed , hogy mi tetszett és tuti segit valaki.
32be mondjuk sztem f6400-et vegyél valodi 100hz miatt . 39"ba nemtom mi lenne ami jo.
(Amiket neztel samsungokat sztem hagyd ki. Nagyanyameknak vettem nemrég hasonlot frankó meg minden , de én tuti nem venném meg).
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Nagy fordulóponthoz érkeztem. Eddig csak a 32"-os tv-ket nézegettem, mert meg voltam győzödve, hogy csak az fér be a szekrénybe. Sajnos most is tisztában vagyok vele, hogy ideálisan az férne el, de már elkezdtem nézegetni a 39-eseket, mert ma voltam szemügyrevenni a tv-ket az MM-ben, és azért érezhetően nagyobb a 39-es a 32-eshez képest így életnagyságban. Tudom a többiről ne is beszéljünk, 40 fölöttiek is csodálatosak és hatalmasak, de az már tényleg nem játszik nálam.
Na most az lenne a helyzet, hogy számomra fontos szemponttá vált többek között a tv szélessége. Nézegettem Samsung F5300-at, F5500-at. Árban ezek a típusok amik szóba jöhetnek, és tetszenek is, csupán egy bökkenő van, hogy a tv szekrényem (ami egy fix kikás szekrénysorba van beleépítve, tehát nem mozgatható ) 90cm széles, osztottam, szoroztam, mértem, nézegettem és pont elférne rajta a 89.5cm-es tv, de akkor már teljesen ki van centizve, mert mind a 2 kiszemelt tv ilyen széles.
Az lenne a kérdésem, hogy esetleg tudnátok-e más márkát, típust ajánlani, (Philips, Lg, Panasonic) mert nem tudom mit tegyek? Kb. 100-130ezer Ft értékben?
Nagyon szeretnék végül a 39"-nél maradni, mert szimpatikusabb számomra ez a méret mint a 32", és valahogy jó lenne megoldást találni erre.Ha végképp nincs más, marad ez az út... és akkor max mögé hajolok valahogy ha usb-s hdd-t szeretném rákötni vagy ilyesmi. Mert túlképp csak ezt az egy funkciót használnám. Utp úgy is folyamatosan be lenne dugva, hdmi-t nem igazán használnék, számomra inkább csak az usb a lényeges, ami nem állandóan lenne a tv-re csatlakoztatva.
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
biroatis
tag
Sziasztok!
40-42 körüli tv-t keresek max 170Ft 3d wifi legyen, ki és mit tanácsol??
márka inkább az ismertebb gyártók közül!!
www.expertnet.hu//Samsung Galaxy S6 (gold) 6.0.1//Samsung UE40F7000//Xbox360 250GB
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
120-140k körül szeretnénk led tv-t vásárolni. 2db-ot vennénk. Az egyiken fontos lenne a 3d, a másikon nem. Ami jól jönne, hogy rá lehessen kötni a számítógépre, és a tv-n keresztül ki lehessen tallózni a winyót, és így elindítani a filmet (remélem érthető, amit írok ). Pendrive-ról is le lehessen a filmeket játszani. És persze legyen szép képe is .
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
lorcsi
veterán
találtam még 2 tv-t ebben az árban, amik kb. egyforma tudásúak viszont 40 helyett 42-es méretűek, ami azért nem kevés
40F6400LG-42LA620Sutánanéztem, ez is 200MHz képet ad
szerintetek ?
ezeknek fényében is az első a tuti ?[ Szerkesztve ]
-
LadaLord
aktív tag
Hello Mindeki!
Még mindig TV vásárlás előtt állok, hamarosan meglépem már. Most két szimpatikus készülék van, amik közül nem tudom, hogy melyik lenne a jobb vétel, ezért kérem most a segítségeteket.
Tehát a két versenyző:
- Samsung UE32F5000
- Philips 32PFL3606HSzerintetek melyik lenne jobb vétel? Árban kb ugyanott vannak... Nekem jelenleg a képek alapján vékonyabb káva miatt egyenlőre a Samsung jobban bejön, de várom a tanácsokat, tippeket...
Köszi előre is!
Üdv,
T. -
Tékozló
tag
válasz xerobyte #6103 üzenetére
A hivatalos magyar garanciára tudsz kiterjesztett garanciát kötni, míg ún. EU-s garanciásra nem lehet. Utóbbira termékbiztosítást szoktak ajánlani, melyben én annyira nem bíznék. Ez csak törésre, külső eseményekre fizet, hardveres hibákra nem. Ebből kifolyólag szerintem sokan összetörik a tv-t, kérdés ezt mennyire bírja el a biztosító, ha kis hibák miatt is összetörnek drága tv-ket. Legalább is ezt tanácsolják az "okosok", hogy törd össze a tv-d, ha baja van. Ez pazarlás és csalás is amit persze elég nehéz bizonyítani, de ebből kifolyólag simán kamu biztosítás/biztosító is lehet a háttérben ha ez az ügymenet a jellemző és miután összetörted a tv-det, kiderül, hogy nem fizetnek, mert a biztosító meg csődbe ment.
Úgyhogy én hivatalos magyar garanciát javaslok kiterjesztett garanciával, ez kicsit drágább készülékvétellel jár, de inkább bízok a javításban és az efféle biztosításban, mint a "törd össze és majd kifizetikben", mert ez hosszú távon nem hinném, hogy működőképes. -
xerobyte
aktív tag
Sziasztok!
Úgy érzem meghoztam a döntést a LG 47LA691S személyében.
Már csak az a kérdés, hogy honnan éri ez meg nekem?
Két opciót látok jelenleg:
* jofele.hu (ekkor a bolton keresztül van a gari és jönnek érte, ha bármi van)
* bemutatoterem.net (én magam is vihetem be márkaszervízbe)Mi a véleményetek, mivel jár az ember jobban? A gyári gari mennyivel jobb dolog, ha jobb egyáltalán? Van itteni tapasztalat a jofele.hu-val?
Köszi!
Tibi -
kicsi kecske
tag
válasz kicsi kecske #6101 üzenetére
http://www.grx.hu/shop/televizio/lcd-tv/samsung-ue55es7000-ue55es7005-55-139cm-full-hd-3d-led-lcd-tv
Itt van ugyan kicsit drágábban mind 350, de a legjobb ár a piacon sztem!
[ Szerkesztve ]
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
kicsi kecske
tag
válasz xerobyte #6099 üzenetére
Szia!
http://bolt.okosba.hu/spd/1-124252/SAMSUNG-UE-55F6800-LED ez 350 ezer, az F7000 valóban drágább azért írtam, hogy 350ért abból csak a 46osat tudnám megvenni, de az nem is volt terítéken, mert ahhoz csak viszonyítani akartan. Az ES7000et pedig 400ért láttam egy outlet oldalon, de alapban az is drágább.. mivel idősebb lesz idővel, ezért ilyen december körül sztem annak is le fog menni az ára!
De amúgy jogos a megfigyelésed
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest