- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
válasz
Freddy76 #6141 üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok én is. Ezért írtam, hogy az ár holnaptól lesz publikus. Akkor lehet majd megtudni, hogy ár alapján tényleg jó vételnek számít vagy sem. Azért írtam le háthat valaki pont ilyen típus vásárlás előtt áll, és akkor figyelni tudja, hogy milyen lehetőség adódik holnap. Bár én is attól félek, hogy nem lesz olyan kedvező, mert ismerem az ilyen oldalakat.
-
Kumite
aktív tag
válasz
Freddy76 #6086 üzenetére
Én az Euronicsban vettem, veszem a leendő tiédnek a kistestvérét:
[link]
+15 ezerért kaptam 5 év teljeskörű garit. Azt hiszem, hogy annyit simán megér, hogy 3 évvel tovább garanciás, ráadásul a 2 éves az nem is teljeskörű, nincs benne pl.: túlfesz, villám vagy egyéb nem baleset garancia. Szerintem ezt érdemes neked is megkérdezni, hogy van-e rá lehetőség, a tévé árának a töredékért szerintem előnyös az a plusz 3 év. -
kicsi kecske
tag
válasz
Freddy76 #6033 üzenetére
Az Fes az a 2013as modell, az ES szériák tavalyi modellek.
Szoftveresen javítottak rajta, kicsit jobb lett chip is, erősebb valamivel.. felhősödést kiküszöbölték, apróbb hibákat javítottak.
ES7000et nem láttam még élőben sajnos.. bár a kép szépségének az összehasonlítása nekem is ínyemre lenne -
subidu
tag
-
lorinser
senior tag
válasz
Freddy76 #6019 üzenetére
Te tudod. Az Ambilight-ról egy kis olvasni való.
-
lorinser
senior tag
válasz
Freddy76 #6006 üzenetére
Szia,
még valami:
a kislányod miatt érdemes lenne megnézned a Philips 42PFL6008K -t, az Ambilight miatt kevésbé fárasztja a szemet, ráadásul valós 100Hz-es.Vagy a Philips 42PFL7008K-t , itt az Ambilight már három oldalas. Ez árban egy picit több mint 300e, de nem sokkal.
-
kicsi kecske
tag
válasz
Freddy76 #6006 üzenetére
Szia!
Szerintem a Samsungnak jobb a képe, funkciók is jobban használhatóak szvsz. Illetve ha van Samsung telefonotok akkor az sem lehet utolsó szempont, hogy azzal 100%ig működik a tv stb..
Más:
Azt írtad, 300.000-350.000et szánsz rá. Ennyiért én egy 55"os 6800at fogok kb venni, nehogy ilyen Media Marktban lehúzzanak..
Írtad, hogy neked elég egy kisebb TV is, hát akkor ajánlom neked pl 300.000Ftért a Samsung UE40F7000et, vagy 350ért ugyan ezt csak 46"ban. Ha megnézel egy F7000et és egy F6500at a 7000nek 2x szebb képe van kb.
Ha esetleg mégis mennél feljebb a colban akkor lehet csökkenteni a szériaszámot és növelni a colt.. az ár kb ugyan az marad..
De ha 6500at keresel akkor az is van pl 46"os 6500 van már 230ezerér webshopba, nem szabad az ilyet megvenni 1,5xes áron a MediabanKérdés, hogy mennyire fontosak a Smart funkciók, a 3D, skype kamera stb.. Bár ezek közül már minden fel van vértezve ezekkel kivéve a beépített kamera, ami sztem amúgy is felesleges..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest