- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Miért tetted offba?
Én azt mondanám, hogy Toshiba, de nézd meg őket élőben és személyesen alkoss véleményt. Samu és LG-ből a magasabb számozású jobb, de te fogod használni ezért személyesen tapasztald meg őket. LG javára a méret dönt, az sem mindegy azért az a 2 coll is valami, az LA691-es tv nem rossz. Ezeket milyen áron tudnád beszerezni, mekkora különbség van a modellek között?[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Kabel15
aktív tag
válasz huhuhorgasz #7896 üzenetére
Smart funkciókban a Samu jár az élen. De véleményem szerint full felesleges. Megveszed 1 hétig még használod (vagy addig se) utána már csak akkor kerül elő, ha jönnek ismerősök és le akarod nyűgözni őket. "Níd már van jútyúb a tívímbe" Ha mozizni akarsz rajta akkor képminőségre menny és ne + szolgáltatásokra.
Azt azért tudnod kell, hogy külső lejátszó ajánlott ha tényleg jó minőséget szeretnél. Bár nem tudom milyen forrásokat akarsz majd nézni rajta. Feltételezem nem SD-t[ Szerkesztve ]
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Spongi
csendes tag
Sziasztok!
Tv-t szeretnék venni, max. 200.000 Ft-om van rá.
A következőket néztem:
Samsung 40F6400
Samsung 40F6500
LG 42LA660s
LG 42LA691s
Illetve van egy Toshiba 40TL938 típus, erről esetleg tud valaki valamit?Ezek közül melyiket ajánlanátok?
Tv adást ritkán nézek, inkább leszedem a sorozatokat, filmeket.
3D-t ritkán néznék.
Később szeretnék venni egy konzolt is.Válaszotok előre is köszönöm.
-
krx21
nagyúr
válasz huhuhorgasz #7896 üzenetére
Feltétlenül az F6400-ast vedd! Ugyanis a F6200 az egyetlen a 6-os sorozatból amelyik csak 50Hz-es panellal van szerelve...
-
huhuhorgasz
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Samsung UE46f6200 vagy Samsung UE40f6400 (amennyiben a 6400-ast venném 46"-os méretben, úgy a dual-core és még a plusszok megérik azt a kb 20k-s felárat?) Ti melyikre voksolnátok? Full HD-s film nézésre venném a tv-t. Játszani nem nagyon szeretnék rajta. A 3D nem tudom mennyire élvezhető, ezzel nincs tapasztalatom. Egy faja otthoni mozit szeretnék csinálni Ez lenne a célom. Azért kérdezem, mert nem tudom, hogy annyit számít a 2 mag? meg még olvastam, hogy a 6400-as tud valami hangvezérlést. Ezek ennyire "fontosak"? Van értelmük vagy csak parasztvakítás?
Ja igen. És az általam leírt 2 típusra mennyire jellemző a felhősödés? Annyian írtatok ilyet, hogy gondolom ez elég zavaró hatás. Szóval jó lenne elkerülni.Várom a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
charg
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
Az LG LA620 TV-k 50 vagy 100 HZ-esek?Az idén melyik márkának jobb/használhatóbb a smart része? (LG, Samsung, Sony)
-
zorromoto
senior tag
válasz nightshadow #7882 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkitől.
Ma végül is szert tettem egy Phillips 47 PFL 6057K-ra
Nagyon szép a képe. A tegnapi napig samsung 6xxx szériásra gondoltam,de egymás mellett megláttam a Phillipsel és tényleg szebb volt PHL.
Állitolag ez a tv a tavalyi év egyik csúcs gépe. S nem utolsó sorban nagyon baráti áron jutottam hozzá.
Jah és alapból 5 év garancia van rá ami nem mind 1.
Aki phillipsen töri a fejét azt mondom azt is vegye fel a listára.
-
blakey
titán
válasz Tomi7887 #7891 üzenetére
A gyengesége nem az összeszerelésben van, gyengébb panel, kevesebb beéllíthatóság, stb. Nézd meg mindkettőt és amelyik tetszik, azt vedd. 40" alá nem adnám, később meg fogod bánni.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nightshadow
veterán
válasz Tomi7887 #7891 üzenetére
A W650-nek jobb képe van az R471-nél. Azt kell eldönteni, hogy melyik a fontosabb, nagyobb méret kicsit gyengébb képminőséggel, vagy jobb képminőség kisebb méretben. A 32W650 most 120k az MM-ben csereakcióban. Egyébként ugyanennyi a sonycenterben is [link].
[ Szerkesztve ]
-
Tomi7887
aktív tag
Ok, viszont nem tud mondjuk egy r471 annyival kevesebbet (bár csak usb videózás + tv-zésre használnánk) mint mondjuk egy w650? Sajna annyira nem értek ezekhez.
Nem lehet hogy gyengébb minőségű annyival és hamarabb megadja magát? Bocs, ha hülyeségeket kérdeznék, de sajna nemigen van tapasztalatom LCD-kben .
[ Szerkesztve ]
-
-
blakey
titán
válasz Tomi7887 #7889 üzenetére
Később meg fogod bánni. Egy HD tv esetében mások a követelmények és az elvárások, nem lesz tv szoba, meglátod.
-
Tomi7887
aktív tag
válasz nightshadow #7888 üzenetére
MM-be megyek ma venni, inkább Sony felé hajlok mint Sams. Bár ez csak az én hülyeségem.
Amúgy tényleg hajlok a 32 felé, mert egyszerűen el se tudom képzleni, hogy a nappali tv szoba legyen.
Érdemesebb inkább 3d-st venni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomi7887
aktív tag
válasz nightshadow #7886 üzenetére
100-nál többet nem akartam rákölteni, de 130 a maximum. Több semmiképpen, mert alig nézzük.Igazándiból a 3d-st is azért néztem, mert egyszer-egyszer néznénk rajt filmet.
Gyakorlatilag tényleg tv-ként használjuk és sajnálok rákölteni a felesleges funkciók miatt. Nem fogok rajt netezni.
Ugyanakkor a dilemma, hogy amiben nincs technológia, az meg mintha butább lenne. Vagy nem így van?
-
-
Tomi7887
aktív tag
válasz nightshadow #7884 üzenetére
Nagyon köszi, és szerinted nem lesz nagyon rossz az élmény a 40-es Sony-n? Láttam, hogy ez nagyon lowend kategóriának számít. Nem jobb egy magasabb kategóriás?
Félek, hogy annyival gyengébb technológiát tesznek az R-sorozatba, hogy magától széetesik.Gondolkodtam azon is, hogy esetleg egy 32LA620S legyen.
Igazándiból nincs nagyra igényünk, mert kb 51 cm-es klasszikust cserélünk le, olyan jó 2,5-3m-ről néznénk.
A szemzavarást az 50 Hz-re értettem, de lehet, hogy ez butaság.
-
-
nightshadow
veterán
válasz Tomi7887 #7871 üzenetére
A méret miatt szerintem egyértelműen a Sony KDL40R471.
fontos, hogy kevéssé zavarja a szemünket és sokáig menjen megbízhatóan.
A szemzavarást nem egészen értem, a megbízhatóságot pedig nem lehet előre megmondani. Ami viszont valószínű. hogy ezek a mai tévék nem annyira tartósak, mint amilyenek a régi képcsöves tévék voltak.
-
nightshadow
veterán
nagyobb képátlójú TV-t szeretnénk, akkor is az F6100 a javallott?
Na nincsen szükség ezekre az "extrákra", akkor igen, egyébként inkább F6400.
F6100 vs. (F6400):
- nem Smart (Smart+hangvezérlés)
- egymagos processzor (két magos)
- nincs wi-fi (beépített wi-fi)
- 2db hdmi (4db hdmi)
- nincsen AllShare (van AllShare)
- 1db távirányító (2db)Tudsz adni egy linket erre az akcióra?
-
nightshadow
veterán
válasz zorromoto #7872 üzenetére
Akkor most itt is megkérdezném hogy szerintetek miben jobb vagy rosszabb egy F 6-os sorozatú Samsung mint egy hasonló paraméterekkel bíró Phillips?
A legfontosabb különbség az ár. Speckók alapján a 6-os sorozatú Samsung kb. a 6-os sorozatú Philipsel van párban (Philipsnél is a 6-os sorozattól van valódi 100Hz). Míg a legjobban felszerelt 40"-es 6-os Samsungok is 200k alatt vannak, addig a 42PFL6008 kb. 225k-ról indul [link]. Egyébként a 6008 ajánlott vétel: [link], a Philips fórumban is azt mondják, hogy aki Philips tévét szeretne venni, akkor azt a 6-os sorozattól érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
Domi84
csendes tag
Sziasztok!
Az ismerősömnek szeretném ha ajánlanátok most egy tv.t
neki ez tetszett meg : LG 47LA660
mi a véleményetek erről a TV-ről?én személy szerint samsung párti vagyok , de örülnék más véleményére is
esetleg mit ajánlatok helyette?
euronicsban azt a tejokoztatást kapta hogy az LG és a Samu panel ugyan az
előre is köszi!
-
avlisz80
tag
Hát irigyek tuti nem leszünk de asszem tudnánk biztosítani neki helyet valahol a sarokba!!! :-)
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
Willie
őstag
válasz nightshadow #7861 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat! Nagyszülőnek lenne, aki szinte csak sportot nézne rajta. Ez a legolcsóbb ajánlható erre a célra? Ha esetleg nagyobb képátlójú TV-t szeretnénk, akkor is az F6100 a javallott?
szerk.: (#7863) nightshadow: Tudsz adni egy linket erre az akcióra?
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
subidu
tag
válasz Jovanny2 #7869 üzenetére
Idézném az aláírásodat:
"Megtisztel az irigységed, de sajnos nem tudom viszonozni. "
ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
Batib
őstag
válasz zorromoto #7872 üzenetére
Szerintem elég kevés forumozónak van Phillips lcd-je. Ezért nem nagyon tudunk összehasonlításokat tenni.
Amit én régebbről tudok: A Phillips smart, mediaplayer, menü okozott "panaszokat". Az ambilight különleges aki szereti annak megéri. Emellett a Phillips szinei talán kevéssé harsányak mint a Samsungé, bár ott is lehet finomítani. Én ennyit tudok, ha valahol tévednék akkor bocs, mint mondtam kevés a gyakorlati info.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
zorromoto
senior tag
válasz ANDROID??? #7870 üzenetére
Köszi
Akkor most itt is megkérdezném hogy szerintetek miben jobb vagy rosszabb egy F 6-os sorozatú Samsung mint egy hasonló paraméterekkel bíró Phillips?
A válaszokat köszönöm (minden elfogultság nélkűl)
-
Tomi7887
aktív tag
Sziasztok,tudtok abban segíteni, hogy az alábbi modellek közül melyiket érdemesebb megvenni és miért?
A fontos, hogy kevéssé zavarja a szemünket és sokáig menjen megbízhatóan.
Samsung UE32 F4510
Sony KDL-32W600AB
Sony KDL-32R420
LG 32 LN570R
Sony KDL40R471BAEP (ez kilóg a sorból, de ezzel az eggyel tennék kivételt)Lejátszanak ezek minden formátumot? Divx, xvid, mkv stb?
-
-
ANDROID???
addikt
válasz zorromoto #7867 üzenetére
topic:
http://mobilarena.hu/tema/philips_lcd_led_tv-k/friss.htmlKérdésre, nem biztos, hogy gyors választ fogsz kapni ott...
-
Jovanny2
őstag
Azért aranyos, hogy minden kommentedben kiemeled, hogy 55" 8000-es Samud van. Mi is nagyon büszkék vagyunk rád, és még egyszer gratulálunk hozzá. Ja, és mostantól minden ilyen kommented után küldök egy hasonlót.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
subidu
tag
válasz akela91 #7866 üzenetére
Az 55colos 8000-es samum is ilyen, talán 1000Hrz-es. Azt hittem, hogy rossz a tv, mert fura az emberek mozgása. Akkor most már mindent értek
ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
zorromoto
senior tag
van itt olyan aki jártas phillips tv-ben? vagy esetleg tudtok erre itt külön topikot ?
-
akela91
addikt
válasz Kabel15 #7865 üzenetére
+1, haver átjött hozzánk, és ment a sims SD adás a háttérben. Erre azt mondja, hogy nézd már, fel van gyorsítva a film! Nem értettem miről beszél, átkapcsoltam, és minden csatornán úgy látta gyorsabban mozognak a dolgok.
Akkor jöttem rá, hogy az 50HZ-hez szokott szeme lehet a "gond". -
Kabel15
aktív tag
Nem teljesen. A LED tévéknél ez a szám nem a valóságot tükrözi. Ezek inkább marketing szövegek. Persze ettől még a 800hz jobb mint a 200hz. Csak nem valós adatok. Mivel maga a TV panelja 50/100/200hz es. Amit felerősít azzal, hogy elkezdi villogtatni a ledeket. Ha most azt látod egy TV re írva hogy 200hz akkor az valószínűleg 50hz es csak villogtatva 200hz. Lásd Sony W650. Na de a lényeg, hogy 400hz fölött szerintem már tökéletes a TV. Bár az is lehet, hogy valakinek ez zavaró, mivel ezzel ugye sokkal egyenletesebb a mozgás. És hozzá van szokva mondjuk a régi 50HZ es CRT hez
Ha vissza olvasol olyan 2-300HSZ-t pont bele csöppensz majd egy hatalmas HZ harcba itt a TOPIC ban.Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
nightshadow
veterán
MediaMarktban vannak most tv-k akciós áron, csak kell egy cserekészülék. Érdemes lehet benézni.
-
Kabel15
aktív tag
Az LCD is led. A LED csak a megvilágítást jelöli.
800HZ nem valós. De gondolom abban a tévében alapból van egy valós 200hz amit villogással felvisz 800hz re. de egyszerűbb lett volna ha a TV nevét rakod be ide mint leírod a spec etAsus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
veterán
Hi.
Kicsit lemaradtam a tv-ék területén, tudna valaki segíteni, ez , mennyire mondható jó TV-nek:
LG - TV Képernyő típusa: LED, Képátló: 119 cm, Képarány: 16:10, HD felbontás: Full HD, Felbontás: 1920 x 1080 pixel, Képfrissítési frekvencia: 800 Hz, Betekintési szög: 178 °, További kijelző tulajdonságok: Micro Pixel Control - Helyi fényerő szabályozás, Triple XD Engine, Képfelbontás javító, Okos színátmenet, Kontraszt.
Azt sejtem, hogy a képfrissítés az gondolom jó , ha minél magasabb , bár 800hz-nél nem nagyon találtam jobbat, amiket nézegettem...
Gondolom az LCD vagy LED közül a LED a jobb választás
3njoy the Lif3
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Melyik a legolcsóbb Full HD valódi 100Hz-es 32"-os TV?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv.
-
james88
tag
Valaki [erre] ??
-
lorinser
senior tag
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Van vkinek tapasztalata az LG 42LN5400 LED TV-vel kapcsolatosan, hogy mennyire éri meg az árát? (infó itt)
[ Szerkesztve ]
-
lorinser
senior tag
válasz ANDROID??? #7853 üzenetére
Igen, órában fogja mutatni. 1000 óra fél évre reális lehet.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
kisbancsa
senior tag
köszöntem a felvilágosítást nem igazán volt még ilyen típusú tvm ( 1 általán nem volt ) és szívesen meghallgatok bármiféle tanácsot. (bár elsőnek legyen meg a készülék ). Igazából falon akarom tárolni, bár még kérdéses, mert nem tudom gipsz kartonra mennyire szeret felmenni
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
Batib
őstag
válasz kisbancsa #7849 üzenetére
1. Samsung tv-kre regisztrácio után plusz jotállás jár, ha azt Samsung Hungary forgalmazta. (még a legismertebb boltokban is van hogy nem ilyen)
2. Valos 100Hzről beszéltem amit te írsz az CMR 200Hz.
3. A háttérvilágítás hibáiból fekete ill. sötét képen világosabb foltok láthatók. (Erre a modellre nem jellemző)Már leírtam.
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
kisbancsa
senior tag
Ok utána néztem
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
lorinser
senior tag
válasz lorinser #7846 üzenetére
Még valami. A szerviz menüben meg tudod nézni, hogy mennyit ment a TV. Több módszer is van rá, próbáld ki, hogy ennél a típusnál melyikkel lesz a nyerő:
- távirányítón beírod 062596 utána közvetlenül INFO gomb
- távirányítón beírod 123654
- 319853 utána némítás gombHa beléptél itt nagyon ovatosan kell garázdálkodni!!!! Ne állíts el semmit!
-
Batib
őstag
válasz kisbancsa #7840 üzenetére
Ez a tavalyi év egyik sikerterméke volt. Amennyiben a smart hiánya ill. a magasabb input lag nem zavar akkor talán jo vétel ebben a boltban.(valos 100Hz,szép 2D/3d kép, nem jellemző a felhősödés) Falon a vastagsága miatt nem túl jól mutat. A garanciára kérdezz rá! Hirtelen ennyi jut eszembe.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
lorinser
senior tag
válasz ANDROID??? #7845 üzenetére
Ha megbízható forrásból való és valóban kb. 6 hónapos akkor úgy gondolom megér ennyiért.
-
kisbancsa
senior tag
válasz Kabel15 #7841 üzenetére
Bocsmár hogy mertem feltenni 1 kérdést, "Kinek mi a véleménye". De látom az a 15 az élet korodat jelzi, de nem baj. Sony W805 249ezer ft. Jaa hogy kijön 129kból?..... Igazából azért néztem ezt a TV-t mert 200hz a kép frissítése, aktív 3D-s ( bár részemről nem lényeges 3D) viszont csak innen rendelek www.expertnet.hu .
Indok: ez a bolt a városomban van, és részlet fizetésre akarom venni a készüléket, és ebben a boltban ez volt a legnormálisabb ebben az árfekvésben. Elnézést, Kabel15 elnéztem hogy kinek válaszoltál sry Korán van még :$[ Szerkesztve ]
-
lorinser
senior tag
válasz ANDROID??? #7839 üzenetére
Ha még új akkor 150-ért szerintem hajrá!
Igen jól tudod, a 42PFL6067K-nak 1:500 000 a kontrasztja de szerintem nagy jelentősége nincsen, hogy ez most nem 1M-os.Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
Kabel15
aktív tag
válasz ANDROID??? #7837 üzenetére
Hogy adjunk neked választ egy olyan TV re amit nem ismerünk?
Az itt lévők 95% nak LG Samu SONY tévéje van. Várj amíg ide nem téved valaki aki ismeri is azt a készüléket.
Vagy leírjuk, hogy " Az egy piszok jó készülék, ne is keress másikat ennél jobbat 10 év múlva se fogsz találni"
Ezzel most előrébb lennél?
Aztán meg itt hőbölögnél, hogy minek azt vetted meg mikor a Samu/lg XYZ 1000x jobb és még olcsóbb is.Na de a lényeg. Ennyi pénzből kijön egy Sony W805 is.
A másik meg, hogy azt se írod le hogy mire kéne. Játékra, TV nézésre?
3D passiv vagy aktív, kell e egyáltalán 3D.Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
kisbancsa
senior tag
Üdvözletem. Minap nézegettem TV-t és érdeklődni szeretnék hogy van e valakinek Samsung UE40EH6030 típusú készüléke, és 129 ezer FT-t megér e a kütyü. Az a helyzet hogy ahol veszem ott a legolcsóbb FULL HD LEDes készülék ( amiben nincs 3D) szintén ennyi, ami ennél olcsóbb az pedig " no name" (orion, hyundai stb) és azért a márka se mind1 számomra. Előre is köszi a választ. ( ja és persze személyes tapasztalatokat akár privátban is írhattok, mert keményen belezúgtam a készülékbe )
-
lorinser
senior tag
válasz ANDROID??? #7819 üzenetére
Szia,
szerintem vállalható. Igaz, hogy nem idei modell (2012-es) de valós 100Hz-es, Micro Dimming, WIFI, passzív 3D és hát ott az utánozhatatlan Ambilight is. Az SW firissítésekről sem felejtkeztek el mert most novemberben jött ki hozzá legutóbb.
Azt gondolom, hogy nem feltétlenül érdemes más márkát nézned.Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
ANDROID???
addikt
válasz Jovanny2 #7835 üzenetére
Különben a vicc, hogy másik topicon sem vitték túlzásba a válaszadást, ott is inkább letoltak...
Azt nem értem, hogy ha valaki jártasabb a témában miért nem ad normális választ a kérdezőknek, miért válaszol letolóan... Lehet hogy a letoló máshoz nem ért amihez a kérdező viszont igen..
Na mindegy. -
Jovanny2
őstag
válasz ANDROID??? #7834 üzenetére
Azért nem kéne itt nyafogni...lehet, hogy a kutyának sincs itt Philips TV-je, ezért nem válaszol rá senki. A Philipseknek kétség kívül szép képük van, de írtózatosan túl van árazva, nem jó az ár/érték aránya.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #7833 üzenetére
Köszi a válaszokat...
Annyit legalább megmondhatna valaki, hogy a kontraszt más tv esetén nagyobb az jobb, meg miért is?[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Szóval???[link]
-
Mr. Nimbus
senior tag
Ahoy.
Sajnos meghibásodott a több mint 10 éves 80 cm képátlóju Samsung crt tv-m. Lecserélném valami szép közepesen nagy tv-re. Az a baj, hogy nem vagyok jártas, hogy mit érdemes venni, ezért kérnék egy kis segítséget.
Nem izgat, hogy smart legyen, meg 3D, csak nézhessem a tv-t, max legyen rajta a scarton felül usb csatlakozó. Néztem egy Philips 42PFL3188H tipusú készüléket csak nem tudom, hogy mennyire jó, meg megtetszett a Sony KDL40R470ABAEP is.
Véleményeket, segítséget előre is köszönöm.
-
subidu
tag
válasz #75912448 #7820 üzenetére
Én 55 colos 8000-es samut vettem, és maximálisan elégedett vagyok vele. Igaz, hogy én csak tévézésre használom.
Egy idegesítő dolog van benne, hogy ha a lányom hangoskodik, akkor gyakran aktiválódik a hangvezérlős funkciója a hangjára .
Engem az aktív 3D-je sem zavar, gyönyörű képe van. A 7000-es sorozattól érezhető a kép javulása.ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
zorromoto
senior tag
A samsungoknál ha választani kellene akkor inkább egy gyengébb tudású 6-os széria vagy egy fullosabb 5-ös az ajánlott ?
[ Szerkesztve ]
-
james88
tag
Sziasztok,
Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan tudom wifin keresztül megjeleníteni a laptopom (AMD-s konfig Radeon 7670 vga és win8) asztalát a TV (LG 32LA620S)-n is?
A megosztás wifin működik, ha filmet elindítok a gépemen azt megjeleníti a TV-n de szeretném a kijelzőt kiterjeszteni a TV-re.
Valamilyen plusz progi kell hozzá? (SmartShare már van a gépemen)Előre is a köszi a segítségeteket!
üdv,
James -
dunc
nagyúr
Srácok mit érdemes állítani,melyik hdmi re érdemes kötni a konzolt? (x360)
LG42 LA660S -
törölt tag
válasz zorromoto #7821 üzenetére
MM-ben megkapod a távirányítót az eladótól, és mindegyiket kiveheted bemutató módból. Majd beállítod mozi, cinema, fim, vagy ami épp a tévé filmes profilja. Ez lesz a legközelebb a természetes képi világhoz, így hasonlítsd össze a különböző típusokat, máskülönben semmi értelme. A fény és egyéb viszonyok miatt így sem az igazi, de a semminél, és az áruházi módnál jobb.
-
zorromoto
senior tag
A napokban nézegetem folyamatosan a led tv-ket. Mostanra kikristályosodik számomra hogy mit szeretnék.Lehetőség szerint 46" vagy 50"-os. A smart funkciókról le tudok mondani mert szerintem sokkal jobb egy pl androidos stick de ez más téma.Egy jó lenne benne az a wifi képesség a hálóban való összekötésre. A 3D-t ha tudjanem baj de az se lételem.Ezek tudatában mit ajánlanátok ?
Ui: voltam ma MM-ban és hát kövezzetek meg de a legszebb képe egy Phillips-nek volt .Igaz közel a a négyszázerres kategória ,de akkor sem gondoltam volna. Persze lehet hogy bele volt babrálva a beállitásokba hogy jobban el lehessen adni ....
Köszönöm a válaszokat.
-
törölt tag
válasz István 67 #7811 üzenetére
Azért drágább, mert LG-nél az LA860 felel meg az F7000-nek, nem pedig a 790, ami eggyel alacsonyabb kategória. Az F7000 és a 860-as LG nagyjából a csúcskategória kezdete. Tavaly és tavalyelőtt biztos az LG-t választottam volna azonos kategórián belül, idén jobb a Samsung. A Samu idén inkább filmnézős lett, az LG pedig egy kiváló színhűséggel bíró családi tévé, amibe beletartozik a smart, kényelmes passzív 3D, stb.
Ezzel nem azt mondom, hogy rossz, csak volt jobb is. De ha már PH, itt volt is róla teszt, ahogy a Samsungról is, talán segít a választásban:
[ Szerkesztve ]
-
petakpa1
őstag
Tudnátok ajánlani egy olcsó, de okos v-t ami megfelel az itt részletezett elvárásoknak?
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
lupus1337
csendes tag
Üdv!
200e Ft körül milyen TV-t ajánlotok? Főleg játékra lenne használva (PS4 és PC).[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Sziasztok vettünk egy LG smart csodát! Hol kell regisztrálni,hogy tartalmakat tölthessek le?
-
Petee87
tag
Ebben tudna segíteni valaki?
-
krx21
nagyúr
válasz István 67 #7811 üzenetére
Én a Samsungot választanám... Legfőképp a fekete szint különbsége miatt... Az LG IPS panelt használ, melynek lényegesen rosszabb a feketéje, cserébe a betekintési szög jobb...
Továbbá lényeges különbség lehet a 3D, ha érdekel: LG passzív (ergonomikusabb de rosszabb képminőség...)
Samsung aktív 3D (valakit zavar, fáraszt, de sokkal jobb képminőség...)
Nagyjából ezeket kell első körben figyelembe venni... -
István 67
tag
Sziasztok!Véleményetek szerint melyik a jobb tv lg la790v-samsung ue46f7000 ?Karácsonyra szeretnék venni a családnak ebben az árkategóriában ,vagy az ára -samu+50000 tükrözi ezt ? Köszi a válaszokat előre is!
-
Landor
tag
-
marec1122
senior tag
válasz nightshadow #7807 üzenetére
köszi megnézem. kűr azért hogy nincs 6650 teszt
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
válasz nightshadow #7805 üzenetére
és melyikhez lehet legközelebb a specifikációja?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
nightshadow
veterán
válasz marec1122 #7804 üzenetére
esetleg valaki nem tud egy tesztet az f6650 re vagy f szériára általában?
F66xx-F67xx-ről nem nagyon van teszt, de az alábbiakról igen, s zárójelben az oldal neve, ahol megtalálhatóak:
UE42F5000 16-28ms (hdtvtest.co.uk)
UE42F5500 16-28ms (hdtvtest.co.uk)
UE32F6400 30ms (avforums.com)
UE32F6400 43ms (hdtvtest.co.uk)
UE40F6400 40-43ms (hdtvtest.co.uk)
UE40F6400 33ms (trustedreviews.com)
UE46F6500 33ms (trustedreviews.com)
UE32F6800 30ms körül (trustedreviews.com)
UE40F6800 34ms (avforums.com)
UE46F7000 44-46ms (hdtvtest.co.uk)
UE46F7000 45ms (avforums.com)
UE46F7000 50ms körül (trustedreviews.com)
UE40F8000 32-66ms, átlag 47ms (trustedreviews.com)
UE46F8000 42-45ms (hdtvtest.co.uk)
UE55F8000 41ms (avforums.com)
UE55F8000 44ms (hdtvtest.co.uk)
UE55F8000 37ms (trustedreviews.com)[ Szerkesztve ]
-
dattila79
csendes tag
Helló!
Melyik a jobb az edge vagy a direct led tv? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok