- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorba23
tag
válasz
csakegyjoci #6265 üzenetére
Én ma voltam MM ben. A 46f6510 és a 46f6640 is 339000 ft. Te hol láttad? Lehet hogy ezalatt a pár nap alatt igy fel ment az ára?
-
subidu
tag
válasz
csakegyjoci #6313 üzenetére
A 8000-ezres samumra 2 év, +1 év regisztrációhoz kötött garit kaptam. A tájékoztatóban mindenhol 2 év garikat írtak, 6500-as szériától fölfelé pedig +1 év regisztrációhoz kötve. Ez benne volt a hivatalos samu tájékoztató füzetben is.
-
avlisz80
tag
válasz
csakegyjoci #6313 üzenetére
A regisztráció ingyenes!A samsung oldalán pár személyes adat és egy-két kérdés után gyári szám alapján kapod meg a +24hónapot!Emailba küldenek is rögtön egy kinyomtatható igazolás szerűséget amin fel van tüntetve hogy meddig szól a garancia!
-
avlisz80
tag
válasz
csakegyjoci #6287 üzenetére
Igen regisztráltam a samsung oldalán a tv-t!Kaptam vissza egy kinyomtathato levelet!Garancia érvényessége:2016.09.20!!!Akkor csak nem jártam olyan rosszul!A dobozán is rajta volt nagy betűkkel hogy 3 év samsung garancia!
-
avlisz80
tag
válasz
csakegyjoci #6278 üzenetére
A menüje magyar lesz ha magyarra állítod!A garancia az már más!Valóban nem biztos a regisztrálása ennek utána kell nézni!Szerintem szlovákba csinálják csak németeknek!Amúgy 240e érne!Szerintem!
-
krx21
nagyúr
válasz
csakegyjoci #6265 üzenetére
A 6800 és a 6500 ugyan az, csak a dizájn a különbség...
(#6267) JoceeHunt: 46F6400-től...
-
krx21
nagyúr
válasz
csakegyjoci #6263 üzenetére
10e forintot gondolkodás nélkül megér! Már a placebo hatás miatt is!
-
krx21
nagyúr
válasz
csakegyjoci #6247 üzenetére
Attól tartok, hogy nem sokat... De ha nem nagy az árkülönbség, akkor már csak azért is vedd a UE46F6650-t...
-
valory
tag
válasz
csakegyjoci #6216 üzenetére
Köszi, azthiszem ez fog maradni, a 3D ellenére (ha már van, minimálisan kihasználom). Teljesen jó feketében, fehérben amúgyis drágább (ahonnan venni fogom).
csak informatív írom, mivel Erdélyben lakom, itt a legjobb webshop ár a 46F6500 modellre átszámítva 266667 forint
-
valory
tag
válasz
csakegyjoci #6210 üzenetére
Szóval az F6500 ajálott képminőség szempontjából. Érdekelne, mennyire támogatott az USB-ről való lejátszás. Esetleg hasonló képminőséggel rendelkező LED TV, 3D nélkül? (számomra nem fontos)
Sonytól a 46R470 széria mennyire áll távol képminőségben?
-
válasz
csakegyjoci #6210 üzenetére
Most láttam délután a 6400-est ami a fő esélyes volt. Aztán megmutattak egy 40-es panasonic plazmát. Azóta azon gondolkozom hogy csinálok helyet a panának (ugye jelenlegi bútorhelyzetbe 76*56 centi fér, a 40-es meg 1 méter széles). Az én szememnek ég és föld volt a panasonic javára.
-
válasz
csakegyjoci #6193 üzenetére
Hol van itthon ilyen 32-esben és feketében? Csak a 6510ss-t látom, de az fehér... Link szuper lenne. Vagy ennek megfelelő fekete. Csak 6400-est találok, az mennyivel rosszabb?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest