- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Az igen kellemetlen lett volna, akkor nem reklámoznám, hogy működött. A Seasonic ráadásul 350W-ot tud 12V-on, legalábbis nekem a másik gépben olyan van. Mondjuk ha pl. AMD procid van, az bőven felfalhatja a különbséget, sőt lehet még többet is.
Újraindulás nálam csak a hozzáértés nélkül húzott CPU miatt volt. -
SkyS1gn
félisten
-
proci985
MODERÁTOR
jaja, klon az eyefinity, extended az az extended, viszon van a show only on primary monitor, az elvileg csak a mainon jelez ki valamit. viszont ebben nem vagyok teljesen biztos, azert van harom kijelzom, mert az asztalon harmat hasznalok kiterjesztve.
hazamegyek es ranezek. az igazat megvallva szerintem legalabb ket hete nem volt atkapcsolva a rendszer eyefinityre. viszont 2dben teljesen stabil. (megint sok idom van kikapcsolodni
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest