- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Csináltam videót is csak ADSL-el nem tölteném fel.
Táp áramtalanítva, kihúzva a csatijából a tápkábel.
Tápventi pörög, mellette 20 cm-re egy Xigmatek venti pörög , igaz mindkettő alacsony fordulaton.
Gépre egyedül a monitor csatlakozói voltak dugva.
Vízhűtéses tartály alján a led pedig világít halványan.
2 esetben szünt meg a "kóboráram a gépben".
- kihúztam a 24 pines atx csatit
- kihúztam a monitorból a tápot vagy a DP kábelt.
Többit össze lehet sakkozni, de nem értem hogy fordulhatott ez elő.
12V-os ágon 2,3V, az 5V-os ágon pedig 0,4V feszültséget mértem. -
priti
addikt
Át kell dugni a VGA-n egyik aljzatból a másikba a TV-t megcserélve az Eye monitorok közül valamelyikkel és addig cserélgetni, amíg jó nem lesz.
Valami low level kavarás vagy szemetelés miatt marhul meg szegény és a probléma megértése nélkül csak így lehet rajta segíteni. Én le szoktam gyalulni a régi drivert teljesen törölve az ATI mappákat is mielőtt frissítek, de valahol marad valami dzsuva. Regedit is kéne gondolom, de CCC topicban ezen a szinten az ember már magában beszél. -
kzkz
őstag
Köszi a hasznos tippeket!
Nekem ez egy barkácsszoba szerűség, amit most látsz az egy ritka állapot, amikor viszonylag rend van
A kábeleket azért is nem rendeztem el egyelőre (és valószínű örökre), mert a "projektek" egymást követik, és ugye eltérnek egymástól ezért mindig újra kéne szépen kábeleznem mindent, ami rengeteg idő. Így meg pikk-pakk megvan
De ha egyszer stabillá válik a környezet, akkor majd elrendezek mindent szépen. A monitort most azért kellett megoldani, mert így nem foglalja az asztalon a helyet, és ez a megoldás viszontlag gyorsan kivitelezhető volt a ház körül lévő anyagokból. (Ez a két alusín már 2 éve kint ázott a kerítés mellett)
-
kzkz
őstag
Ez a falra "doboz" jó ötlet. Lehet, hogy még alakítok rajta...
Azért van fordítva, mert az alján vannak a talprögzítő furatok, és ott tudtam biztonsággal felfogatni a sínt, és így el is bírja.
A tetején is vannak furatok, de azok sokkal kisebb teherbírásúak, csak arra szolgál, hogy a műanyag hátlapot ott tartsa. Azért ide is tettem egy sínt, mert így stabilabb és nem tudnak elmozdulni síkban egymástól.
Szerintem így is tud hűlni eléggé. -
kzkz
őstag
Igen, ezt a magasságbeli bigyót észrevettem én is, hogy le kell hajoljak, akkor jó az alja. Csak úgy elég hülyén néztem ki
Nekem a falon a monitorok mögött fut két polctartó sín, arra teszek valami széles vízszintes polcok/deszkát/fémdarabot, és arra rögzítem fel a moncsikat szerintem, az asztal se túl mély, nem lesz messze.
Így még a magasságállításom is megoldott, mert "sűrűn" (5-10 cm) beosztott a tartó. A semminél jobb.Te nem akarod a falra tenni a monitorokat? 3 olcsó tévétartóval mondjuk... Vagy az már túl messze lenne?
A force-feedback nem rázza egyébként a monitorokat, ahogy most vannak?Sokat én se akarok rákölteni, mert a monitorok összesen kerültek 6000Ft-ba
Az dsub átalakítókra elment majdnem a duplája
Meg amúgy se ülök ezelőtt a gép előtt sokat, nincs már időm játszani sajna...
-
kzkz
őstag
"Tedd a szélsőket a keret belső széléig a középső mögé valahogy így
és akkor csak egy keretet fogsz látni és nem kettőt. szemből nézve."Igen, erre én is gondoltam, ki is próbáltam, úgyis ahogy írtad, meg úgy is hogy a középső volt hátrébb, így is egy keret látszik.
Viszont ezekben az esetekben nem lehet beállítani jól a keret kompenzációt, mert a bállító háromszög ábra eltorzul. Hiába állítom az átfogót be úgy, hogy folytonos legyen, a háromszög alja nincs egy síkban. Az meg nem is állítható.
Azt vettem észre, akkor a legtökéletesebb minden, ha nincs a két szélső monitor beforgatva, hanem egy síkban van a középsővel. Én kb 30 fokot beforgattam, nem csak annyit amennyit te.
Ja a delock hdmi átalakítóval sokkal tökéletesebb a kép, mint amit először vettem, így az megy vissza. Szóval az átalakítóban lévő chip sokat számít.
-
proci985
MODERÁTOR
igen, de a hotkeyes valtas eyefinity es extended kozott kb minden masodik patchel megy csak. azt hiszem a mostanival eppen nem,
hasznald a disable / re-enablet cccben, jobb megoldast en se tudok.
ill win7ben wingomb+p, extended sima kiterjesztett asztal lesz, clone pedig eyefinity. sajnos ez w8 alatt mar nem mukodik.
-
deadwing
addikt
Hát azt én sem sajnos...
Viszont 1 monitorral megvolt a 2-szeres fps a 2 kártyával, ezt biztosan tudom, ezt azért lehetetlen volt nem észrevenni. Ami a lényeg, az akkori alaplapomnak más baja is volt, szal ezt ezért nem tekintem mérvadónak a kínlódásom. Most már azért én is kíváncsi lennék egy rendes tesztre, mert én sem tudom, mit higgyek. -
proci985
MODERÁTOR
ja, profiler nem volt tökéletes többeknek, bár mostanában már a skálázódás kezd okés lenni. 7970 kb mindenben skálázódott megjelenéskor is, ami egész szép teljesítmény.
jaja, a 6870 hol fogy ki érdekes kérdés. viszont egy 6950 2gb majdnem annyiba kerül, mint két 6850. másrészről tomsHW anno csinált tesztet microstutteringre, ott kb az jött ki, hogy 6950nél már nem jelentkezik. abból CF viszont... hát nem olcsó. meg 1080pig értelme sincs.
-
deadwing
addikt
Áááállljj! Én voltam az a valaki.
Alaplapi probléma volt! Ha olyan lapba teszed, ahol megvan a 2*8-as pcie nem lesz baj a CF-el. Igaz azóta lehetőségem nem volt kipróbálni, mert a lap csere előtt lecseréltem a 2db 6950-et egy 6990-re, de nem hinném hogy gond lehet. Teljesen biztos nem vagyok ugyan benne, esetleg egy tesztelésben tudok segíteni, ha valaki meglátogat a 2 kártyával. -
Reibek
senior tag
1: A HDMI kimeneten se a TV-n se a Monitorokon nem kapok jelet hiába van csak az a kimenet használva
2: a régi monitorjaim megnéztem támogatták a DVI-D-t sajnos mikor a 2 GTX 460-at megvettem akkor úgy jött ki a lépés hogy tudtam vevőt a 3 régi monitorra és eladtam őket. Kisebb, olcsóbb monitorokat vettem (a mostani HKC) és így nem kellett annyi pénzt fektetni a VGA-k-ba konkrétan 1 árát megspóroltam
Akkor valóban nem jelentkezett a probléma mivel 3 DVI-DVI kábellel lettek rákötve.Tehát eleve a monitorok is szívás meg a VGA-n is megmúrdelt a HDMI
-
priti
addikt
Két digitális között pl. DP-DVI, vagy DP-HDMI között egy rohadt licenc az LVDS (kis feszültségű differenciális jeltovábbítás) megkerülése miatt kell konverzió, hogy a gyártónak ne kelljen fizetni
A szomorú hír, hogy az aktív átalakító beleszól keményen a maximális adatsűrűségbe, szóval kőkeményen bukik az ember a felbontásból ha nem olyat vesz... Ez a gyártó egész kultúráltan ismerteti a termékeit, nekem ez az oldal segített, de sajna mivel a legtöbb átalakítót nem ismerteti ilyen szinten annak gyártója így tök lutri, hogy milyen felbontáson működik, ami eyefinity-nél elég nagy cumi, hiszen az egésznek pont az az értelme, hogy a 3 monitor által együtt megjelenített kép felbontását megnöveljük 5760x1080-ra, ha viszont az aktív átalakító csak fullHD felbontás alatti adatsűrűséggel működik (és van ilyen aktív átalakító is sajnos) akkor ezt az 5760x1080-as felbontást bukjuk.
Ebben a felállásban tehát ha a monitor nem támogat DVI-D bemeneti jelet és emiatt nem áll módunkban használni a -pl. itthon a hardverkerben is- kapható sapphire átalakítót a DP-hez akkor finoman szólva nem úszik ez a Magyarország eyefinity-hez tesztelt átalakítókban... így hiába találsz aktív DP-DSUB átalakítót igazából nemtod hogy jó lesz e fullHD-hez, ha nincs rajta az AMD weblapján azon meg nem sok van.
Istenííí.
D-SUB bemenetes monitorokkal számolva gondolkodtam rajta, hogy kipróbálom egy padlásszobában ahol a tetősík miatt nem fér el nagy képátlójú TV, 3 alacsony monitor viszont simán, de én hagyom a csába. A helyzet NV-vel se jobb, mert ott meg két VGA kell SLI-ben hozzá, vagy valami aranyárú csúcskari.Az bacca a csőröm, hogy az a sapphire átalakító tényleg aktív e abban az értelemben ahogy az aktívat érteni illene. Túl kicsi, túl olcsó. Szét kéne egyet szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest