- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
viszont más kérdés, hogy nézegettem titan tesztet, fpsben a sajátom talán egy hajszálnyival jobb volt eyefinityben. de az se tudott többet mediumnál
.
cserébe mediumon három kijelzőn eszméletlenül jól néz ki, három napig az állam keresgéltem rajta. fHDban ment volna ultrán is, de hármon mediumon egyszerűen teljesen más volt immerzióra. akkora különbség meg szvsz nem volt látványra, ami indokolta a harmadolt fpst.
persze, volt valami sztori, meg ilyenek, de én annyira emlékszem, hogy három napig egy dzsungellel benőtt városban bolyongtam és hatalmas élmény volt
.
---
viszont a kettőnél gyanús, hogy procilimitem volt, pont úgy, mint az egynél. dx11 saját tapasztalat szerint magasabb FoVre nem kér annyival több procit, mint a 9-10 ahol eddig néztem.
-
proci985
MODERÁTOR
itt sincs...
sajátom 250kmről jött egy boltból, mert akkor épp a sapphire ki volt fogyva mindenhol, xfx meg volt épp két helyen. delocoknál meg amire nem volt ráírva, hogy aktív, arra passzívként tekintettem.
viszont akkor neked nem kell. én meg előtte anno két éve feltúrtam a netet, amíg meglettek a "biztosan működik" eredmények.
-
SkyS1gn
félisten
"With Eyefinity on the R9 290X you can use any combination of the display connectors on the video card to setup your Eyefinity configuration. For ours, we utilized the two DVI ports, plus the DisplayPort to create our 3x1 Eyefinity configuration. We also tested the HDMI port along with the DVI ports, and this worked as well."
Brilliáns!
-
proci985
MODERÁTOR
-
Z10N
veterán
Ahogy proci is mondta lehet profilozni. Gyors gombbal eyefinity es extended mod kozott lehet valtani, ilyenkor a primary kijelzon fog futni. Ha extended modot hasznalsz akkor csak a primary-n fut a BF3/4, az eger kurzor lockolva lesz ide, nem tudsz kimenni a kepernyorol. Bar az igazat megvallva ez program fuggo.
Mas tema. Sikerult force-olnom a legujabb AB Beta-val az orajeleket c150/m2000@1000mV 2D-ben, viszont neha 950mV-nal eldobja a kepet. Egy kepernyonel ez a default 2D fesz. Igy most stabil es 10°C esett a temp.
proci: Nalad milyen ertekek vannak 2D-ben (core/mem/voltage/temp) 7850CF@eyefinity3-mal?
-
Z10N
veterán
Nalam 3 kijelzo van es nem nagyon vettem eszre. Mas tema aki 3 monitort hasznal es a 13.9-s drivert hasznalja nem szaggat es villog a kep? Az AMD-mel voltak olyan idiotak, hogy a c100/m600 orajelet forceoljak 2D-ben, ami egy megjelenitonel teljesen jo, viszont 3-nal keves a memoria savszelesseg, ergo rosszul mukodik. Probaltam az Overdriveot kikapcsolni, Afterburner profil, Trixx profil. Sot meg a profiles.xml-t is atirtam es irasvedette tettem, de semmi. Roppant idegesito, eddig c250/m4000-re vette vissza magat, persze igy melegedett, viszont hibatlanul mukodott. Most sehogy sem tudom felulbiranlni a hibas default 2D orajeleket.
Ui.: Eyefinity es Extended modban is ezt csinalja, atmenetileg azt kell csinalnom, hogy lejatszok egy HD videot, mert ilyenkor UVD orajelre kapcsol c300/m4000. Egyedul a feszuéltseget tudom beallitani AB/TX-szel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nintendo Switch 2
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Instagram közösségi fényképezés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest