- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Mennyit számítana szerintetek 2500K-ról 3770K-ra lépés?
290X és 3 DellS2340L -el karöltve.
Rég jártam erre, kaptok egy képet is
-
SkyS1gn
félisten
Portraitben csak úgy tudom beállítani a monitorokat állóra ha mind egy irányba néz? A felső káva "vékonyabbsága" miatt forgatnám egyiket így másikat úgy, de nemtudom catalystban beállítani, csak ha mind egy irányba néz.
-
SkyS1gn
félisten
Olyat lehet csinálni hogy váltok asztal mód és eyefinity között?
Asztalon a 3 monitort használnám külön, de játéknál átváltana eyefinityre.
-
SkyS1gn
félisten
Csak eyefinitynél működik az hogy 1 háttér van 2 monitoron? Kiterjesztett asztalnál ugyanazt rakja be mindkettőre kétszer.Épp meglett
És azt hogyan lehet hogy a monitor káva ki is takarja tényleg a hátteret, az egyik szélétől ne kezdődjön a kép a másik oldalon egyből?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
proci985 #611 üzenetére
Meglepődtem ahogy 2 monitorral 3840 x 1080-on is ultrán ment ugyanúgy, fps-t nem is néztem, de 3-al is menne ultrán szerintem.
Sima 290-et láttam, ő is ultrán tolja, és az nem is az X
Meg meglehet rángatni.
-
SkyS1gn
félisten
"With Eyefinity on the R9 290X you can use any combination of the display connectors on the video card to setup your Eyefinity configuration. For ours, we utilized the two DVI ports, plus the DisplayPort to create our 3x1 Eyefinity configuration. We also tested the HDMI port along with the DVI ports, and this worked as well."
Brilliáns!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
proci985 #597 üzenetére
épp erre gondolok, szerintem nem...
most 2 van egyik HDMI másik DVI - HDMI, de a 3. monitor is HDMI-n menne, azt ha rákötném másik DVI-ra mégegy DVI - HDMI átalakítóval szerinted menne?
Mert azt olvastam hogy most már mindegy mely portokra kötöd, nincs megszabva hogy kell 1 mini dp is.
-
SkyS1gn
félisten
290X-nél ha jóltudom már mindegy hova kötöd a 3 monitort mindenhogyan jó eyefinityben igaz?
-
SkyS1gn
félisten
No megvan a 2. Dell S2340L, mind2 egy R9 290X-re van kötve, most csak úgy tudtam beállítani hogy egyben látja az egészet vagy pedig klónoz.
Hogy lehetne beállítani úgy hogy a tálca csak az egyik képernyőn legyen? (próbáltam catalystba de semmitsem csinált)
És úgy hogy ha a tetőre húzom az ablakot akkor ne mind2 monítorra fullscreenelje csak az egyikre? -
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Van aki csak 2 monitort használ? Ha mondjuk egy BF4 mellett menne egy böngésző a battlescreen-el, vagy akármi más, azzal vesztene valamit a teljesítmény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest