- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz
proci985 #1236 üzenetére
Én is így voltam vele, aztán egyre több ehhez hasonló videót láttam...szimulátorhoz sem elvetendő (már amelyiken be lehet állítani), persze nem optimális, de tény, hogy a jobb oldali monitor is már nagy segítség (még ha torz is, mert 1 képernyőként van kezelve, nincs seperate render). Amíg gariban van a vga-m, csak az integrált HD4000-rel tudom nyomatni, ami a Rifttel nem nagyon tud megküzdeni...viszont még megvannak a régi 3 monitoros rendszerből a cuccok, integrálton is van 2 kimenet, össze is kötöttem.
Szerintem egyáltalán nem rossz megoldás, akár hosszabb távon sem...balkormányos autók előnyben
-
JoinR
őstag
Az igen kellemetlen lett volna, akkor nem reklámoznám, hogy működött. A Seasonic ráadásul 350W-ot tud 12V-on, legalábbis nekem a másik gépben olyan van. Mondjuk ha pl. AMD procid van, az bőven felfalhatja a különbséget, sőt lehet még többet is.
Újraindulás nálam csak a hozzáértés nélkül húzott CPU miatt volt. -
JoinR
őstag
válasz
zooly81 #1110 üzenetére
Felbontásról az előbb azért nem volt szó
Szerencsére a DP az egyik legkorszerűbb csatlakozónak mondható, így a nagy sávszélessége miatt mennie kell ennek a felbontásnak - ahogy a többi is tudná (kivéve mondjuk a single-dvi), viszont előfordulhat, hogy a monitor bemenete korlátozott bizonyos portokon. Ha tudod a DP-t használni, érdemes.
-
JoinR
őstag
Mert a 3-5k-s dp-vga átalakító aktív? Akkor minek vennének az emberek aktív dp-dvi-t drágábban? Biztos van egy vga csatis monitorjuk..
A DVI meg altípusfüggő, hogy lehet-e VGA-vá alakítani, nálad úgy néz ki nem olyan van.
-
JoinR
őstag
válasz
lehella #1088 üzenetére
Nem tudom, hogy az R9 270-nel jó-e, amiről olvastam, hogy elvileg jó az a 280x és 270x, utána kell nézni. Elvileg az egész R9 széria tudja már, de olvastam már olyanról, akinek mégse működött (persze lehetett user error is). Amúgy már nincs lemaradva az nvidia 3 monitor meghajtása esetén, mint régen, úgyhogy onnan is lehet szemezgetni, már egy 660-as is tud 3-at kezelni dp használat nélkül.
-
JoinR
őstag
Hardveraprón találhatsz párat.
-
JoinR
őstag
Eredetileg egész mást kérdeztél.
De most se világos, minek átalakító, ha megvan a 2 kábel amivel össze tudod kötni a rendszert?
Meg úgy alapvetően mire vársz?Össze kell dugod őket és működik. Az lesz a fő monitor, amelyiket beállítod, totál mind1 melyik portra melyiket kötöd rá.
-
JoinR
őstag
válasz
dolbyman #983 üzenetére
Ebben nem vagyok biztos, hogy a 260 meg ezek az alsóbb kategóriás kártyák is tudják már. De a Hawaii chipes kártyáknak már nem kell DP a 3 monitorhoz. Ennek utána kell nézni.
ASUS-nak elég jó szokott lenni a gyári hűtése, szerintem 3 monitornál megéri a plusz pénzt, mivel az igénybeveszi a kártyát rendesen. Mondom úgy, hogy nekem a legolcsóbb VTX3D 7870 van a gépemben 3 monitorra (jó X-Edition ha ez számít). Cserélve is volt már 1x
Valószínűleg keresnék egy 3. márkát ami marad olcsóbb, de jó a hűtése -
JoinR
őstag
válasz
dolbyman #981 üzenetére
Tud 3 monitort, csak aktív DP-átalakító kell hozzá (VGA-ra átalakítani azt nem lesz olcsó).
A FLEX DP-port használata nélkül is tudja a 3 monitort, ennyi a különbség.Menni fog, csak jó drágán.
Újonnan 40 ezerért VGA-t értelmes Eyefinity-hez?
Annyiért 260X vagy 265 van, mindkettő gyengébb mondjuk egy régi 7870-nél. Cserébe viszont nem kell aktív átalakító. Persze olyanokra figyelni kell, hogy a DVI-D csatit nem fogod tudni könnyen D-SUB-ra átalakítani, stb.
Összességében 3 D-SUB monitorra Eyefinity-t csinálni meglehetősen körülményes. Ha 40 ezrem lenne VGA-ra, újat biztos nem vennék 3 monitorhoz, a régiekkel viszont szívni kell az aktív DP miatt.Én azt mondom aludjál párat erre a dologra, hátha elmúlik a 3 monitor iránti vágy.
Vagy várd meg míg lesz FullHD monitorod értelmes portokkal. -
JoinR
őstag
Én a 120Hz-re szavaznék, egyszer próbáltam, más világ.
IPS-nek nagyobb a válaszideje nem? Az nem játékra való.
Káva szélesség...nem tudom mekkora szórás van, engem nem zavar egyáltalán.
Persze ha a VGA nem tudja a 120+ FPS-t, akkor kérdéses a 120Hz értelme. Attól függ mennyire VGA-igényes játékokat futtatna. -
JoinR
őstag
válasz
#90933760 #850 üzenetére
Hát kinek mire kell. Single monitornál a 16:9 filmnézésre, a 16:10 játékra, a 4:3 modellezés, adatbázisok stb. a legjobb (szerintem). Bár láttam már programozót állított widescreen monitorral is
Én szeretem a 16:10-et, 3 monitorral is jó, bár nekem az autószimulátorhoz pont a 3x16:9 is jó lenne, úgyis sok a fekete csík alul/felül mert csak egy résen néz ki az ember a kocsiból
3 ugyanolyan monitor kell az biztos a modern felhasználásban (anno még a Supreme Commander-nél widescreen volt az akció, és 4:3-ason ment a térkép, a régi szép idők..)
A FullHD 18%-kal több pixel, azért az sokat számíthat, amikor a határokat feszegeti az ember. -
JoinR
őstag
Nekem 3x1680x1050 (22") van 7870-nel, és alapvetően amire nekem kell, jól működik. A konfig étvágyát lehet csökkenteni, ha lemondasz a FullHD monitorokról. Ha megjön az Oculus Rift-em (pár hónap múlva), asszem megválok tőlük...
-
JoinR
őstag
Attól függ ki mire használja.. Élesebb szöggel autószimulátorozni jó lehet. Bár engem egyáltalán nem zavar a káva, pedig az elején féltem, hogy mennyire a képben lesz, végülis a bal oldali általában a kocsi A oszlopánál van, ahol amúgy se látnék ki, de a másik se zavaró.
-
JoinR
őstag
-
JoinR
őstag
Én annyit hozzátennék, vagyis felvetnék egy kérdést, hogyha korábban olvasva az újgen AMD-k viszik a 3 monitort DP nélkül, akkor nem érdemes-e olyat venni, a kb. 8 ezres kábel árát inkább a VGA-ra fordítva? Vagy az új AMD-k sokkal drágábbak?
szerk: ja persze ha a monitor is DP-portos akkor nem szóltam -
JoinR
őstag
Attól függ milyen játék a cél. Azért egy Metro 2033-hoz, Anno 2070-hez (csak amiket én próbáltam) kompromisszumokkal elegendő a 7870 5040x1050-es felbontáshoz, FullHD-ról nem is beszélve.
Viszont vannak progik amikhez elegendők, én pl iRacing-re használom és arra szépen megfelel. -
JoinR
őstag
válasz
Tomdriver #732 üzenetére
Nem lehet, hogy ez valami nvidia sajátosság, hogy valami bottleneck van a portokkal, hogyha 3-ból egyik se DP-porton keresztül csatlakozik, akkor csak 3x1680x1050-et tud?
Korábban már volt ilyesmi, hogy pl. tudott valamelyik 4 monitort kezelni, de csak valami kisebb 4:3-as képarányra szétosztva... -
JoinR
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #735 üzenetére
Igazából Eyefinity nélkül is megy a 3 monitor, az Eyefinity-nek szerintem pont az a lényege, ami neked nem kell.
Windows környezetben extend módban minden monitor talán jobb lenne számodra. -
JoinR
őstag
válasz
sellerbuyer #649 üzenetére
Nem értem mi bajod, leírtam hogy nem fogsz 4 monitor kimenetet csinálni 1 dvi-ből de azért sok sikert
-
JoinR
őstag
válasz
sellerbuyer #644 üzenetére
És honnan tudod ezt, hogy lehetséges? Ha működne, akkor talán nem ilyet árulnának, hanem amivel megy mind a 4 egyszerre, nem váltogatva.
A Dual DVI-D sávszélessége tudtommal max 2560x1600-as felbontást támogat 60Hz-en. Ha működne is, max ilyen felbontáson, nem hiszem, hogy ezt akarod.
4 D-SUB-os monitorral ráadásul különösen nagy fejfájás 2+ monitor meghajtása (aktív dp to vga átalakító nem olcsó). -
JoinR
őstag
Sok kérdést láttam már ezzel kapcsolatban, de választ kevesebbet. Ha böngészőt akarsz fullscreen-ben tartani vagy flash-t, arra van megoldás, de hogy akármilyen alkalmazást, olyat még nem láttam.
-
JoinR
őstag
Nekem a 13.9 nagyon rosszul működött, 1-2 tanácsra felraktam a 13.11 betát, ami viszont nagyon király teljesítményben is, csak a 120Hz nem megy vele, akinek szüksége lenne rá. Egy próbát szerintem megér.
-
JoinR
őstag
válasz
#90933760 #543 üzenetére
A monitor bedöntése attól is függ, hogy mivel játszol. Nekem szimulátorozáshoz 55°-ban vannak bedöntve, mert így látok oldalra, viszont ezen FPS-ezni élvezhetetlen és értelmetlen.
Egy 7-es szériás VGA már a fogyasztás miatt is sokkal jobb választás lehet. Ráadásul 2 VGA nem jelent 2x-es teljesítményt sem.
Filmezni szerintem nem való 3 monitor, de ez csak az én véleményem. -
JoinR
őstag
válasz
BlackSoft #535 üzenetére
Nem kötelező, egy szóval se mondtam. Ki mire használja, sajnos nekem csak 3 60Hz-es monitorom van, 150+ FPS miatt törik a kép néha, de hát szimulátornál nem lehet vsync-elni. Amúgy türelemmel be lehet lőni egy olyan FPS-limitet aminél a legkevésbé törik a kép (szinte észrevehetetlen), és akkor vsync nélkül is lehet tolni. Engem annyira nem zavar, úgyhogy marad így.
Amúgy nem minden játékhoz kell olyan erős vga 3 monitor esetén, persze Crysis3 meg BF3-nak kell az erő nem vitás(bár számomra ezek inkább techdemók, mint játékok
)
-
JoinR
őstag
válasz
#81556480 #507 üzenetére
Nincs olyan változat, amin van dvi csatlakozó? (Pl nekem úgy van 3 db lg w2242, hogy egyik csak d-sub, többin van dvi is.) Szerintem igen költséges lesz 3 dsub-bal...pl 2 db aktív dp-->dsub + 1x dvi-->dsub. Szerintem más konfigban nem is nagyon lehetséges.
(#510) Viktoár: azt jelenti, hogy nem passzív
és kb 3x annyiba kerül...7-8 ezer, meggulgizod, és ha rá van írva, hogy aktív akkor jó (ugyanúgy néz ki). Amúgy a vga honlapján van support list is, de az inkább ajánlás, valszeg minden mással is menni fog.
Ez pl jó.(#512) Viktoár: Nem, nincs ráírva, hogy aktív. Amire nincs ráírva, az passzív=nem jó.
-
JoinR
őstag
Meg HDMI-DVI kábel is kell az egyik monitorhoz, bár ez elég olcsó dolog, csak mégis.
-
JoinR
őstag
Én is házilag csináltam ilyet, igaz ez teljes cockpit, de a monitor felfogatása látszik a 2. képen, hogy mennyire minimal, ennél olcsóbban és egyszerűbben (és igénytelenebbül
) nem lehet, cserébe nem lehet állítani csak létezik és kész. Nekem ennyi volt a célom..
Nagyon nekimenni se érdemes, mert a 2 csavar jó eséllyel kitépi a menetet a monitorból, szóval csak óvatosan
kép1
kép2
kép3 -
JoinR
őstag
válasz
proci985 #393 üzenetére
Far Cry 3 fel van írva a to do list-re
Nálam ilyen a monitorszög, szimen kívül nem túl használható
Supreme Commander-t én is toltam nagyon régen, akkor sajnos még nem volt elég erős gépem, de úgy volt, hogy 22"-esen ment az action, egy 17"-esre meg ki volt rakva egy teljes képernyős térkép, az úgy jó volt -
JoinR
őstag
válasz
proci985 #391 üzenetére
Nyilván, nekem is szimulátor miatt van 3. Viszont annyira éles szögben van a két szélső monitor, hogy mást játszani vele kényelmetlen, lehet, ha jobban síkba lenne, akkor jobb lenne más is. Pl. Anno 2070-et próbáltam még így 3 monitorral (azzal is küzdött a 7870), de mivel forgatni kell a fejemet, így annyira nem jó
Majd a nyáron átépítem úgy a cockpitet, hogy állítható legyen a két szélső szöge
-
JoinR
őstag
válasz
proci985 #389 üzenetére
Metro 2033 Eyefinity-ben sokkal VGA-igényesebb, nekem a 7870 vért izzad 3 monitorral, hogyha rendes kinézettel akarom futtatni (konkrétan kellene még egy 7870), inkább 1 monitorral játszom, de akkor legalább felhúzhatom a grafikát. Mondjuk single playernél szerintem sokat nem dob az élményen a 3 monitor.
-
JoinR
őstag
válasz
ricshard444 #346 üzenetére
Közben rákerestem külföldi fórumokon, és a DP-->DVI-->VGA átalakítás nem lehetséges, mert a DP-n nincs olyan jel, amit a VGA tudna használni. DP-->VGA átalakító létezik, de az elég húzós áron van, nem éri meg.
-
JoinR
őstag
válasz
ricshard444 #344 üzenetére
Aktív a DP-DVI átalakító? Ha igen, akkor valszeg csak egyetlen VGA-csatlakozás megengedett, neked meg több van.
-
JoinR
őstag
Köszi a részletes tesztet/választ, vendégem vagy egy pár sörre
A jó hír, hogy még nincs meg mind a 3 monitor, hanem csak 2, egyik DVI másik D-SUB, úgyhogy akkor a 3. DVI lesz, csak azt picit drágábban találtam, de még mindig olcsóbb, minthogy ne működjön
Köszi, hogy kipróbáltad még1x, bár már a csatlakozók rajzaiból sejteni lehetett, azért így a tuti -
JoinR
őstag
semmi baj
Hát igen, egyértelműen látszik a különbség. Azért többmindent érdemes lehet megvizsgálni.
Ha csak 1 60 Hz-es monitor van bekötve, akkor is így szaggat? A 120 Hz-es monitor 60 Hz-en használva megcserélve a 2 monitort?
Ki lehetne próbálni, hogy másik 60 Hz-es monitor is így viselkedik-e, vagy másik típusú portban is így viselkedik-e.
Én még mindig nem tudom egyértelműen azt mondani, hogy ez a 60Hz problémája, mert annyi lehetőség van:
1. tényleg a monitor
2. a port, input lag, több helyen olvasni róla, bár inkább HDMI-nél, te azt írtad aktív DP van
3. videókártya hardveresen küzd (annak ellenére, hogy az FPS megvan, lehet hogy utána a kiküldésnél mégis van valami gixer)
4. videókártya szoftveresen - ehhez nem kell kommentár, szerintem a szoftver bármit képes elrontani(egyébként én emlékszem a CRT-monitoros korszakokban engem sokkal jobban zavart a perifériában működő 60 Hz-es monitor, mert azt konkrétan láttam villogni, míg ha az éles látókörben volt, arra koncentrálva nem vibrált annyira zavaróan, de a TFT persze totál máshogy viselkedhet, csak mondom)
-
JoinR
őstag
-
JoinR
őstag
Azért hallgass meg másokat is, én korábban azt hiszem már leírtam nagyjából az álláspontom, most kicsit bővebben:
Fórumokon sokan ódákat zengenek a 120 Hz-es élményről, én még nem próbáltam, de én is érzem néha - főleg hirtelen irányváltásoknál, hogy a valósághoz képest nem elég "smooth" a kép, persze az igények különbözők, én elfogadom, hogy jelenleg az elérhető árú technika itt tart.
Mivel AMD kártyád van, nem lehet, hogy microlag okozza a problémát? Próbáltad már kikapcsolt AA-val, anizoval? Nekem pl ha füst közelében vagyok, erőteljes szaggatás van még 60+ FPS-sel is (HD 7670M). Bár én még nem próbáltam kikapcsolni, iracers fórumon nekem ezek próbálgatását ajánlották. Szerintem vegyél le mindent minimumra, és próbáld ki úgy. Ha úgy is azt látod, hogy nem elég folyamatos a kép, akkor valószínűleg tényleg érzékeny vagy a képfrissítésre.
Elvileg működne különböző képfrissítésen, de hogy a teljes képernyős alkalmazás hogyan viselkedik, azt nem tudom.
A válaszidő csak azt mutatja, hogy a monitor attól a pillanattól, hogy megkapta az adatot, mennyi időbe telik neki megjeleníteni (megváltoztatni a pixeleket), tehát nincs visszahatása semmire. A képet 3 ms-mal hamarabb látnád a középső monitoron, de szerintem azt nem lehet észrevenni. -
JoinR
őstag
Ez jó hír, ha tényleg mindet adják hozzá.
Notiról vagyok, úgyhogy próbálni nem tudok, de egyébként is még 2 hónapot várnom kell, míg hazaérek, csak már tűkön ülök, és muszáj beleágyazódjak a témábaAz én felbontásom kb. 75%-a pixelszámban a 3x1920x1200-nak, úgyhogy nem bánnám, ha elég lenne mondjuk egy i5-2500
Nekem elég 80-100 FPS is, és akkor megtarthatnám a már meglévő 400W-os Corsair-emet.
Tavasszal egy elég hibrid megoldásom volt, AsRock P67 Pro + i5-2300, és tudtam FSB-t állítani - hiszen csak a szorzó záras, bár azt is tudtam mindig maxra állítani (Turbo szorzó felé), úgy emlékeim szerint alapfesszel is 3,4 GHz-en ment, lehet egy i5-2500-ból is többet ki lehet húzni, úgyis kell PCI port, akkor már nem nagy az árkülönbség egy P67 és H61 között, lehet visszatérek ehhez a megoldáshoz- bár a fogyasztás úgyis a teljesítménytől függ, nah még megálmodom
-
JoinR
őstag
Hú köszi, hogy megnézted azt a manual-t, elég értékes hsz lett azt hiszem.
Akkor azt hiszem azt a következtetést levonhatom, hogy olcsón ezt nem fogom megúszni
5040x1050 a tervezett felbontás, szerintem SLI-vel nem jönnék ki olcsóbban (főleg ha az alaplap árát is kalkulálom), mint FLEX-szel, és még elavultabb cuccokra telne csak. Itt van ez a 7870: link - akkor ehhez már csak aktív dp átalakító kell meg egy rakás dvi-->d-sub és meg is vagyunk
Szorzózármentes proci nee, akkor a low-budget alaplap projektem is ugrott (ami egyébként már akkor ugrott, amikor tudatosult, hogy jah kell PCI port a hangkártya miatt)...szóval akkor a tervezett költség alaplap, cpu és vga fronton is kb. pont 2x annyi, mint amennyit kigondoltam.
Egyébként itt 3xFullHD-t ráakasztottak elvileg a GTX 660Ti-re, viszont az meg annyiba kerül mint a tutira működő 7870 flex, úgyhogy tárgytalan.
-
JoinR
őstag
Alapvetoen az ara miatt igen. Nekem meg a HDMI sem jo, mert az sincs egyik monitoron se. Sot DVI is csak az egyiken, szoval DVI-->D-SUB atalakito mar igy is kell
Mikor legutoljara neztem, akkor 10-12k korul talaltam DP-->DVI atalkitot, azota lehet valtozott, most gyorsan keresve nem is talaltam.
Okes nem surgos a dolog, csak idoben elkezdtem nezelodni
Ezek a GTX 650Ti 2GB-ok lehet megoldanak a problemamat: pelda
Gyengebb, mint a GTX560(Ti), de nekem nem max egy 2x AA kell (amiben viszont pont jobb az 560-nal, marmint elsimitasban), aztan a folosleges objektumokat max kinyomom ha nem birja.Hat igen, procival is gondba vagyok, i5/i7, azon belul milyen legyen, annyit tudok, hogy jelenleg elvileg 3 magot kepes kihasznalni az iR, lehet, hogy mar az i5-2300 is eleg lenne, azt hiszem az i7 lehet agyuval verebre
Megkerdezem majd P.B.-t is koszi a tippet
AMD/Ati vonalat nem akarom eroltetni, bar az Eyefinity elvileg eleg jol mukodik az iR-rel, megiscsak az nVidia a hivatalos szponzor, valszeg arra gyurjak a szoftvert.
-
JoinR
őstag
Tobb helyen is olvastam, hogy az osszes Kepler alapu kartya tamogatja 4 monitorig a megjelenitest, persze kimenettol fuggoen.
A GTX 650-nek pl. amugy sincs SLI tamogatasa amennyire en tudom
Viszont ha a gtx5xx es alatta tenyleg SLI kell (mondjuk alatta tudtam, de gondoltam hatha az 560-as viszi), akkor megse jo valasztas, a gtx 650 kicsit gyenge, marad a gtx 660, amiben meg aligha lesz 2 dvi + 1 d-sub combo, szal johet az aktiv DP, mekkora lehuzasvagy komprosszimumkesz leszek es 650 Ti
Mondjuk akkor nem ertem, hogy itt mit beszelnek 4 monitorrol SLI emlitese nelkul. -
JoinR
őstag
Hello!
Nem tudom felmerult-e mar masnal, eleg "oreg" monitorokbol keszulok 3 monitoros cockpit-et csinalni iRacing szimulatorozashoz (nem tul vga-igenyes), konkretan LG W2242-kbol.
A legtobb vga-n nincs 2 dvi + 1 d-sub kimenet, eroltetik a hdmi/dp megoldast. En szeretnem meguszni az aktiv DP atalakito arat, igy addig kerestem, mig talaltam nagyon keves olyan vga-t, amin van 3 ilyen port, pl. ez itt: linkValaki meg tudja erositeni, hogy mukodik a 3 monitor ugy, hogy nincs hasznalva a HDMI? (pl. el tudom kepzelni, hogy csak D-SUB+DVI+HDMI vagy 2xDVI+HDMI-ben mukodik)
Koszi a segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Formula-1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Prime Video
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest