Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Sziasztok! Pár 1000 hozzászólást már visszaolvastam és már kirajzolódott nagyjából mit szeretnék de nagy dilemmába vagyok. Adott egy 21m2-es szoba kb 57m3. 3 méterre van a fejem a tv-től amire rá van kötve a pc meg tv-ként is funkcionál. Most jelenleg engem is csábít a Edifier S360DB 114 ezer forintért mivel tudnám kötni pc-re optikával tv-re plusz ha csak zenét akarok van Bluetooth és távirányitó amivel simán váltogatok ezek közt. De ami még jobban csábít egy 8"-os studio monitor pár. Nem szeretnék 200 fölé menni árban. Szóval az a kérdés hogy ki milyen hangfalat ajánl ami 8"meg dacot ami 200-ba belefér és van benne optikai kimenet meg azért bluetooth is jó lenne meg távirányitó . Keresgéltem a neten de nem nagyon találtam ilyet de lehet csak nem jó helyen vagy keresőszavakkal néztem. Vagy bőven elég lenne elektronikus(művészitől a deep,progi,dnb, technon át a goáig) meg rap zenére a S360DB is meg filmre meg néha játékra?
Jelenleg a 360-on kívül ezekkel szemezek az itt leírtak alapján de bármit meghallgatok ha van jobb ebben az árban mivel nincs rendes rálátásom.Tannoy Reveal 802 SET
Presonus Eris E8 XT
Presonus Eris E4.5 + Temblor T8
M-Audio BX8 D3
De ezekhez kéne valami Dac ami tudná azt amit a 360.
Ja és jelenleg egy kb 10 éves 2.1 logitech-em van ami nem eléggé kielégítő és most jutottam oda hogy jó lenne valami komolyabb mióta egyik cimborámnál hallottam hogy szól egy stúdió monitoron egy gitáros zene és azóta nem tudom kiverni a fejemből hogy ilyen is van És egyszerűen kell de gondolom itt nem kell ezt elmagyarázni senkinek. Békéscsabán élek nincs a közelbe tudtommal olyan bolt ahol lehetne tesztelni élőben de ha netán valaki tud a közelben ne tartsa magába.Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz Lajmund #58333 üzenetére
Tannoy Reveal 802 SET nagyon szimpatikus a tesztek alapján és van rajta 3.5mm bemenet is igy még amig nincs dac is a gépre tudom kötni egyböl. Nagyon efelé hajlok de még várok pár választ hátha van valami észrevétel.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz lezso6 #58320 üzenetére
Hogy érzed jó választás lehett ez a 360? Nagy a szakadék közte és a Tannoy Reveal 802 SET közt? Tudom hogy más de ha egy vájt fülünek kielégítő a 360 is akkor lehet nekem is elég lenne de ha ég és föld akkor inkább reveal.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz HThomas #58353 üzenetére
Visszaküldeném az biztos. A kérdés az ha csak natúrba megrendelném dac nélkül és simán rádugnám gépre 3.5 jack-el akkor ez ki jön e rajta. Elvileg ki kéne nem?
-
Lajmund
őstag
Megjött a Tannoy Reveal 802 szett. Mit ne mondjak elég szépen szólnak még 3.5 jack-ről is ha normális flac-ot inditok el. Kíváncsi vagyok mennyivel lesz szebb a hangja DAC-al. Minimális sistergés van ha nem kap jelet. De 1 méterről már nem hallatazik én meg 3 méterről hallgatom. Amúgy ez a maximum amit irnak a gyári leírásban.
-
Lajmund
őstag
válasz AuraSync #58367 üzenetére
Úgy kapcsoltam be hogy mindent bedugtam a helyére úgy hogy ment már a win úgy valóban semmi hangja nem volt. De ma este ha hazaértem vigyázok erre mert papír vékonyságuak a falak ebbe a panelba
-
Lajmund
őstag
válasz VIPowER #58368 üzenetére
Én nem vagyok azon a szinten hogy erősitőt épitsek nem hogy egy studio monitorba. Ezért én megbarátkozok a gyári sistergéssel de igazából csak akkor hallatszik ha nem kap jelet meg ha közel hajolok. Full csöndbe 0.7-1 méterről nem hallatszik szóval így 3 méterrel együtt tudok élni vele.
-
Lajmund
őstag
válasz TechN7ne #58369 üzenetére
Nekem ilyenen van a gép is meg tv meg most már a Tannoy is amikor eljövök otthonról kihizom a konnektorból az egész elosztot mert a kapcsoloja kicsit csattan vagy ilyen áramosan ami szerintem nem egészséges. Aztán ki tudja lehet egy életen át birná de nem úgy tűnik :D
-
Lajmund
őstag
válasz Archttila #58373 üzenetére
Nálam az a helyzet hogy ha nincs bedugva semmi csak a táp kábel akkor is ugyan úgy súg egy kicsit és semmi nem változik ha rádugom a 3.5 jacket. Vagy ez is megszünne ha balanced kábelra kötném? Amúgy apc zavar szürüs hosszabitorol megy egy hosszabbító és arra vam dugva a két hangfal. Lehet innen kap valami zavart és ezt még lehetne szűrni?
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz Lajmund #58374 üzenetére
Na inkább elinditottam a csere folyamatot. Eddig elég korrektnek tünik a muziker telefonba és ingyen kicserélik és ugy kértem teszteljék le amit küldenek ne kelljen mégegyszer visszaküldeni. És szerencsére gls-sel hozták és azzal is viszik ami nekem nagy elöny mert itt Békésmegyébe a Csabai kirendeltség elég korrekt. Aztán majd kiderül mi lesz ebböl majd megirom. Még szerencse hogy mindent éppségben megtartottam és nem dobtam ki semmi csomagolo anyagot.
-
Lajmund
őstag
Megjött a csere Tannoy Reveal 802 szett sajnos ez a kettő is súg, búg akkor is ha minden ki van húzva a szobába és csak ezeket dugom zajszűrős túlfesz védős tápba de másik konnektorból is ugyan ezt produkálják szóval megint cserét kértem.. Amúgy a muziker elég korrekt email-be telefonba is ha meg épp nem veszik fel visszahivnak. Kíváncsi vagyok hogy harmadjára jók lesznek e végre. Ha nem akkor hátha a 4. csere de ha az sem akkor keresni kell valami jó alternatívát aránylag jó árba mert ezek 134-be vannak akcióba.. Vajon ezért akciosak?
-
Lajmund
őstag
válasz lezso6 #58444 üzenetére
Ahogy jobban füleltem és csend volt teljesen este elült a város zaja akkor az előzőnél is hallottam 3 méterről csak ezt nem írtam már meg. Ez amit cserébe küldtek meg tisztán bug 3 méterről is sajnos. Olvastam hogy van olyan ami minimálisan búg vagy nem is érzékelhető. Bízok benne hogy küldenek egy olyat aminek minimális a bugása vagy nincs. Lehet meglesz 20 évig és nem akarom ezt hallgatni amivel az a baj még halkan szóló zenénél is kihallom. Szerintem ez nem normális ha még csak ilyen "olcsó" cuccról is van szó.
-
Lajmund
őstag
-
Lajmund
őstag
Valakinek van tapasztalata az adam audio t8v-ről? Érdemes lenne zenehalgatásra meg filmezni? Vagy van max ebben az árban jobb választás? Keresgéltem a topikban de inkább az elődjéről vannak infók. Ha a harmadik garnitúra Tannoy Reveal 802 is sistereg akkor mást kell néznem és ezzel szemezek. Úton van a smsl do100 azzal kötném össze.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
Szerintem te még nem hallottál egy búgó súgó sistergő tannoy-t :D ez nem ilyen finoman sistergő fehér zaj ahogy lezso írta hanem rendesen búg gerjed vagy nem tudom hogy írjam le. Nem csak a magasból hanem a mélyközépből is annyira hogy 3 méterről zavaró nem tudsz meglenni vele 5 percnél tovább a szobába. Az előző szett kicsit halkabb volt mint ami most jött cserébe és annál is még halk beszéd hangerejü zenénél is hallatszott ez az alapzajt. Elég zavaró volt.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz HThomas #58465 üzenetére
Nekem az első szett poti állitástol függetlenül nagyjából egyformán zúgott súgótt mind a 4 hangszóró. A mostani csere szett alapból hangisabb plusz poti feltekerésnél erősödött a magas. Most erősen az adamon gondolkozok hogy ne is küldjenek ujjat hanem cserébe ezt küldjék és ráfiztek még az adamra. Holnapig megálmodom úgy is akkor viszi csak vissza a futár.
-
Lajmund
őstag
válasz lezso6 #58467 üzenetére
Youtube-on hallgatom az ilyen összehasonlító teszteket 😂 (tudom hogy nem olyan mint élöben de valami távpont) Meg ahogy néztem meg olvasgattam a teszteket nagyon dicsérik hogy jó ár értékben. Aránylag új fejlesztés 5 év gari jaeg ami sokat számít ezután a tannoy-os traumák után hogy állítólag ezek a ribbon magasok nem fárasztják le a fület hosszú orák után sem. Pár óra Tannoy után meg kicsit zsibogott a fülem vagy ilyen nem is tudom de gondolom ez a fül fáradás. Igaz csak 3.5 jack-ről. Szerintem holnap meg is rendelem. De még Gyözködöm magam tesztek olvasásával hogy ne fájjon az a plusz kiadás annyira 😀
-
Lajmund
őstag
válasz falabu88 #58470 üzenetére
Szerintem ekkora összegért nem lesz. Én is onnan indultam hogy jó lenne valami a 15 ezres és 10 éves logitech helyet. Nézegettem olvasgattam és úgy voltam vele na jó rászánok max 100 ezret. Most ott tartok hogy 100 ért rendeltem dac-ot plusz 200 lesz a két hangfal plusz kábelek stb.. Hangfal állvány.. De egy biztos 30 alatt nem leaz mélyhang. Max valami 2.1 logitech amiből jön valami mély szerűség de 2.0-bol nem hiszem.
-
Lajmund
őstag
Jövőhéten itt lesz a 2 adam audio t8v. Lemondtam a tannoy-ról. Inkább ráfizetek. Szerencsére ezt a muzikernél meg is tudtam tenni. Igaz itt 10 ezerrel több volt a két hangfal mint pl máshol és erre hivatkozva megkérdeztem hogy lehetne e a hangfalak árában kapjak még két mega acoustik ip-8 szivacsot. Belementek szóval minden happy tényleg nagyon korrekt áruház a muziker telefont mindig felveszik ha nem visszahívnak emailra gyorsan válaszolnak. Viszont egyre több youtubos videot nézek és azt mondják hogy a szivacs csillapítja és elbutítja a mélyhangokat.. Szóval a kérdés. Tüske vagy szivacs a hangfal állvány és a hangfal közé? Az állványra már csináltam tüskéket meg macska almot is szórtam a csövekbe elég jó lett semmi hangja ha kocogtatom ütögetem. Ez ilyen olcsó cucc, edzett üveg és alu csövek kombója. Tudom biztos jobb az ilyen meg olyan fa vagy komolyabb egy száras de ez a kettő 18 ezer ft és pont olyan magasságban ami nekem kell és nagyon stabil ellenben az ebben az árban egyszáras állíthatókkal szemben. Amúgy kíváncsi leszek én is a tesztre mit fognak produkálni az adamok mert ha erősen tapsolok visszhangzik a szoba.De mivel panelról lévén szó nem verethetem hangosan amúgy se szóval remélem annyira nem lesz borzasztó pl a tannoyoknál csak egy két helyen ahol egyébként se ülök ott hallottam erősebb mélyet.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
Sziasztok!
Adott két adam audio tv8 monitor. Mennyire állatság még ezek mellé subot rákötni az smsl do 100 DAC-ra? Mondjuk olyan max 120 ezer ft-ig mi a sláger aminek szép mélye van és mélto a monitorokhoz?Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz lezso6 #59851 üzenetére
Erőteljesebb, teltebb, dörmögösebb mélyeket szeretnék. Dub techno, deep house, dnb, goa, rap zenéket hallgatok általában de amúgy sok mindent még. Filmhekhez se lenne rossz egy kis plusz mély. Alapból így se rossz a konfig szeretem de úgy érzem hozzá adna még pl egy adam audio t10s az érzéshez. Ezzel szemezek jelenleg. Meg a panelba is hiányolják a szomszédok mert kevés nekik a két monitor
-
Lajmund
őstag
válasz lezso6 #59853 üzenetére
1. Több mint fél éve megvannak a hangfalak 😁
2. +2DB-en van pár honapja mert akkor is kevésnek éreztem.
3. Jriverbe tekergettem az eq-t. Nem volt elég meggyőző.
4. Mire lehetne lecserélni a 8-as monitorokat amik érdemleges előrelépés lenne annyira mint egy külön sub?
Igen amúgy lehet basszus károsult vagyok. Az autómba is van 4 db 3 utas hangszóró 2 csipogó meg egy nagy dld láda.
Egy studio sub is ennyire elrontaná a hangzást? Ráadásul az amit ehez a szériához gyártottak? Igaz nem a 8-hoz nahem a 5 mega 7-hez de láttam youtube-on valaki a 8-hoz vette. Annyira csak nem barmoja szét a hangzást főleg úgy hogy nem komoly zenét hallgatok. Na jó néha jazzt de még lehet az is elbirná. Filmezni is szeretek ahoz is jól jönne. A szobában szerintem elég jó helyen vagyok ahogy hallgatóztam de ha nem lenne jó se variálnám meg mert nem nagyon van más lehetőség.Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz lezso6 #59858 üzenetére
Szimpatikus ez a rokit. De ahogy nézem d tipusu erösitö van benne igy tuti gerjed sistereg kicsit. Nem tudom emnnyire emlékszel de én küldtem vissza 2 szett tannoy-t emiatt És utánuk lett a két adam sistergés mentesen és fülfáradás mentes ribbonnal. Igazábol ha árába el tudnám adni az adamokat akkor lehet ráprobálnék a rokitra mert elég csábito de inkább még is megtartanám az adamakat. Mély tekintetében olyanok mint egy csinos 20 éves feszes technos lány. De néha jó lenne a feka cs@cs@s pics@s mély is ezért gondoltam kiegészitésnek egy mélyet. Szép nagy gömbölyü mélyeket is szeretnék igazábol ma is ahogy halgattam a szokásos edzö zenémet és még ezzel a szettel is remegett egy két dolog még a konyhában is elbizonytalanodtam hogy kelle e nekem ide a panelba több mély ahol ha csönd van hallom a fürdön keresztül hogy a szomszéd kivel telefonál.. Valoszinüleg akkor nem csak nálam remegnének a konyhában az edények.. Egyenöre elengedtem a dolgot.
-
Lajmund
őstag
válasz tibbike01 #59909 üzenetére
Én fostos hiki hoki soundbar helyett ha már plusz 100 ezer ft mint ami rászán akkor inkább EDIFIER S360DB. Amúgy nálam is úgy kezdődött hogy kéne valami a hoki logitech helyett aztán lett 2 adam audio t8v meg egy smsl do100 dac. És ezzel egész jól elvagyok. Hallgattam ilyen soundbarokat amiket ajánlasz kb 30 ezer forint amit érnek 100 ért harmat gyenge minőség.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz Cs1csó #59912 üzenetére
Ezekbe már van mély is és a tv hangszorotól és a 15 ezres szettöl jobbak de csak kb annyival amennyivel ettöl a soundbaroktol pl egy ilyen edifier 2.1. Az én véleményem hogy egy olcso soundbar-nál jobb egy olcsobb 2.0 de egyed drágább soundbarnál meg jobb egy edifier 2.1. Soundbar mindenhogy téves döntés akárhogy nézem mert árában mindig van jobb megoldás.
-
Lajmund
őstag
válasz ANDROID??? #59969 üzenetére
Ha kicsit vissza olvasnál tudnád a választ. Erről is volt szó. Szerintem ezért nem válaszolt senki. Amúgy segítek 1700bt a befutó a leírtak alapján én ezt venném a kettő közül. Vagy egy adam audio.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lajmund
őstag
válasz lezso6 #59975 üzenetére
Én a legolcsobb 8 colt néztem. Nekem a többi már kívül esik azon a kereten amit monitorra szeretnék költeni. Mondjuk ha azt nézzük hogy csak egy jó 2.1-et akartam a 15 ezres logitech helyett akkor ez bátor kijelentés később még változhat. De egyenlőre elég nekem ez az olcsó játszos szett is
-
Lajmund
őstag
válasz Gombinyó #60279 üzenetére
Nekem adam audio t8v van. A ribbon magasok nem fárasztják a fület. Addig nem is tudtam hogy van ez a jelenség és nem olvastam róla meg az adamok előtt két tannoy be nem bizonyitotta. Akcióba láttam már 70 körül darabját. Lesz rendes mélyed ami nem hátrány de leginkább filmnél adja igazán. Nem gerjed,sistereg,susog a hangfal önmagában. Monitor mellé asztalra kicsit vicces lenne mert elég nagyok. De nekem a monitorom egy 140 cm-es 4k tv és így 2 méteres szabályos háromszögben vannak elrendezve úgy hogy a tv kicsit hátrébb van. Játék, zene, film minden szuper. 5 év gyártoi gari van rájuk ha regisztrálod a gyártó oldalán.
-
Lajmund
őstag
Én mielőtt vettem bármit ezer videot néztem meg itt olvastam kérdeztem. Így mire megjött a cucc majdnem mindent tudtam róla hogy mi merre.. Alap hogy minden állitási lehetőséget kiprobálok aztán beállitom olyanra ami szerintem jó. Ennek tekintetben elég vicces ez a történet főleg hogy évekről van szó 😂😂😂 De az tegye a szívére a kezét aki soha semmibe nem vétett szarvas hibát az élete folyamán. Egyet tehet Sunmount hogy tanul belőle és legközelebb figyelmesebb lesz az élet más területén is. Meg más is tanulhat belőle aki ide téved.
-
Lajmund
őstag
válasz Gombinyó #60378 üzenetére
Szuper igazán nincs mit Én nagyon szeretem. Bejáratás után tuti megtartja egy jó darabig.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz Gombinyó #60378 üzenetére
Most nézem az àllvanyt. Hasonló mint az enyém. Töltsétek fel macskalommal (nekem az van benne) vagy homokkal hogy stabilabb legyen és ne rezonáljon. Egyszerűen tudod tesztelni, pöcköld meg körömmel alapból úgy fog csengeni mintha arra lenne kitalálva. Én az állvány és a hangfal közé először szivacsot tettem de az nem jó mert lebutitja a mélyet gyengébb és öszemosottabb. Én ilyen fekete gumis zselés cuccot vágtam négy kis darabra a hangfal alá a sarkokba amit autoba szoktak rakni amire ráteszed a telefont. Kb tenyérnyi a cucc és kb 4-5 mm vastag. Ennek a félből vágtam ki 8 darabot és azóta van rendes dinamikája a mélyeknek. Nem mozog,stabil de valamennyire minimálisan rezgéselnyelő. A tüskés megoldás is jónak tünik. Nekem felülre nincs ilyen opcio csak alul. Az üregek feltőltését mindenesetre erősen ajánlom.
-
Lajmund
őstag
válasz SunMount3r #60383 üzenetére
[link] valami ilyesmi van nekem is alatta. Én nem erre vettem csak ez volt itthon és probaképp raktam alá és azóta is ott van.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz SunMount3r #60385 üzenetére
Nem. Egy anyag az egész csak olyan hogy hozzátapad mindenhez. De nem úgy mint egy ragasztó.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lajmund
őstag
Én ezt a fej szétrobbanást nem teljesen értem. Én 2 méteres szabályos háromszögben hallgatom a tv8-akat. Igaz smsl do 100 dac-ról és gyönyörűen szólnak föleg ha normális minőségű zenét hallgatok. Szerintem még be kell járodnia nekem sokat változott 1 hónap alatt a hangzás. Nálam tannoy hangszorokat váltott az adam és szerintem nagyon jól szól. Nálad milyen elrendezésben van milyen messze vagy tőlük?
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
Az a DAC-on múlik hogy milyen bemenetei vannak. Enyémen pl csak egy usb bemenet van. Viszont nekem elég mert csak egy számítógépet csatlakoztatok rá. Optikain a tv-t bluetooth-on telefonnal. De szerintem ha már meg tudod oldani hogy egyik gép usb másik optikai akkor már az is elég szerintem. A bluetooth nem olyan jó mint az első kettő minőségben.
-
Lajmund
őstag
Én tudok de nekem csak egy van volt. Próbáltam áértékben a legjobbat venni. Nekem smsl do 100 van. De várj még a vásárlással pár napot fognak még itt ajánlani mást is lehet somán jobbat is vagy olcsóbbat. Hangfalaid már vannak amúgy? És ha igen milyenek? És ha nincsenek mennyit szánsz az egészre?
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz lezso6 #60554 üzenetére
Azért ezzel panelban ki lehetne üzni a démonokat. Főleg ha valami szimpatikus tartományba úgy hagyod és elmész este bulizni és azt se tudják honnan jön a hang. Kicsit feltekertem 40 hz-en a hangerőt. Elég durva
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz Fecc91 #60687 üzenetére
Szerintem a 360 elég jó cucc tesztek alapján amiket olvastam róla és láttam youtubon. Szerintem a s2000 biztos hogy gyengusz lesz ha a mélyet kevesled. Én még a adam audio t8v mellé is simán betennék egy subot de itt lebeszéltek hogy nem kell mert csak basszus károsult vagyok így hallgattam a tapasztaltabbakra meg a józan eszemre hogy panelben már a tv8 is elég. De ha kertesbe laknék tuti lenne még ezek mellé egy rendes mély hogy a basszu károsult énem kielégüljön. S360db ami neked kell hidd el
-
Lajmund
őstag
-
Lajmund
őstag
válasz töky76 #60926 üzenetére
Következő s360db de ha rendesen akarod veretni akkor veszel kettő ROKIT 10-3 G4-et csak ehez már kell dac is.
-
Lajmund
őstag
Kedvencem hogy aki a nyolcvanas kilencvenes években kattant rá a témára vagy azokra van rábuzulva lenézi a monitorokat meg a modern dac-okat. Csak a régi jó ez az új digitál vonal szar számítógépről zene stb... De azért elfelejtik hogy a bakelitlemez lejátszó is elég messze van az ősember dobjától... Meg igazából ez egy hobby hogy ezt hangolja azt ezt is kiprobálja azt is. Megértem kellenek az embernek ezek a dolgok az életben legyen ez vagy bármi más ami érdekli izgatja élteti de ne legyen már ez a csőlátás hogy csak a régi csöves erősítő volt az igazi minden más szar ami új.
-
Lajmund
őstag
-
Lajmund
őstag
válasz Rick3D #61071 üzenetére
Nekem smsl do 100 dac-om van és két adam audio t8v van rákötve. Szoktam munkából hazajövet bt-on is zenét hallgatni meg sokat usb-én keresztül meg a netflixet optikán nézem néha ha van valami értelmes néznivalo. Nem rossz a bt de az a leggyengébb a három közül utána jön az optika ami sokkal jobb mint a bt de szerintem az usb a legjobb. Ha normális minőségű zenéket hallgatsz nem youtubon akkor érezhető lesz a különbség optikán. Ha ilyen noname youtube mixeket hallgatsz amik feltöltéskor se voltak rendes minőségben akkor tök mindegy szerintem. Youtubon is van normálisabb minőségű de egy se olyan mint egy jó flac.
-
Lajmund
őstag
Én pl ma is hazamegyek és telefonról bluetoothon keresztül fogok zenét hallgatni az edzéshez. Nincs kedvem ezért bekapcsolni a gépet meg a tv-t. Pedig gépről szebben szól de kb edzésnél mindegy. Ldac van állitva a telon amikor az smsl do 100-ra csatlakozik
-
Lajmund
őstag
válasz AuraSync #61617 üzenetére
Én macskaalommal azaz perlittel töltöttem fel az álványokat. Teljesen jók. Nehéz nem csörgö zörgö anyag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok