- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
Yahhher #66883 üzenetére
És a BT is folyamatosan van használva? Mert ha csak épp kipróbáltad és működik az kevés.
#66884lezso6 : Még is szerinted ha mindkettőben u.u elszáll akkor vennél egy harmadikat is? Vettem mást, ami pc-re u.u jó. Majd kiderül, hogy bírja. Amúgy nincsenek jó tapasztalataim a kedvenc országod termékeivel. Ennyi. De ha nálad jók.
Attól tartok néked semelyik sincs az említettek közül, még is harsányan ajánlod őket...
De béke, csak épp ne személyeskedj, mert amit írtál az már az... OK?
Írod: "Amúgy a R1700BT mélykiemelt." Na ne má, még is mennyit hallgattad?
Persze mélyen harsány mi?Fenda R60BT ezt olvastad az Alzán? Nem igazán "Jó cucc" a vélemények alapján, pláne hogy 2 bontottat is ajánlanak, ami talán nem véletlen ...
-
válasz
Yahhher #66885 üzenetére
Mármint ez nem az én véleményem volt, nekem semmi bajom az Edifierekkel, nekem is van / volt már pár (R1280DB, R2750DB, S350DB, S351DB, S3000 Pro). Ha nem Edifier, akkor vannak még ezek, érdemes lehet próbát tenni velük:
Wavemaster Base (30-35e körül)
Fenda R60BT (40-50e körül)Elvileg mindkettő jó cucc, de sok tapasztalat nincs velük. Viszont ha neked van R1280DB (?) meg R1700BT is, akkor tanulságos lehet az összehasonlítás.
A Fenda mondjuk most nézem 5.25", amiből semmi nincs ebben az árban, szóval még ha gyengébb is a hasonló árú ajánlottaknál, akkor is megérheti a méretkategória miatt.
Ha Edifier, akkor BT-osból még az MR3 lehet opció, de ez ugye mélyben a mérete miatt kicsit korlátos, viszont minőségre állítólag nagyon jó.
-
GoodSpeed
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Titan Quest II
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest