- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
válasz
Reaper #66898 üzenetére
A hangfalakat nyugodtan fektesd el, állhatnak fejjel lefelé is, teljesen mindegy. Ha lehet a magassugárzót ne takarja 15 fokos szögben kb. semmi, a közép-mélynek annyira nem fontos, ha választani kell, inkább abba lógjon valami.
Fontos, hogy csatold el az asztaltól fizikailag (sűrű habszivagy, hungarocel, papírtörlő tudomisén).
Ha nem tudod felvinni fejmagasságba, mindenképpen döntsd meg, hogy a magassugárzó a füled felé (kicsit mellé) irányuljon.
Kicsit utánaolvastam: ennek a ketyerének elméletileg egész tűrhető belső DAC-ja van (jó lenne kibelezni és megnézni, hogy milyen chippel dolgozik), szóval egyelőre tényleg az elhelyezésre koncentrálj (meg arra, hogy csatold el mindentől, az asztalt nem tervezték hozzá a hangképhez), rendkívül sok múlik rajta.
Kialakul ez. ;-) -
válasz
Reaper #66898 üzenetére
Ez így konkrétan mocskos szar elrendezés sajnos. TILOS bármit a hangfal elé tenni, nagyon durván lerontja a hangminőséget. Az akusztikai középpontnak (általában ez a magassugárzó) a füled magasságában kell lennie, max kb plusz-mínusz 5-10 cm. Ha nincs hely, akkor peddig meg kell emelni a hangfalakat, s lefelé dönteni az optimális hangminőséghez, ehhez léteznek speciális állványok.
-
Reaper
őstag
válasz
Reaper #66868 üzenetére
Tegnap megérkezett a kicsike, az első reakcióm, amikor megláttam az 'Úristen very big' klasszikus volt, kisebbre számítottam, így komoly, fél napos logisztika következett az asztalon, hogy mindennek legyen helye a hangfalak mellett. Még nem végleges, de csak megoldottam: [kép]
Beüzemelés este már, gyerekek alszanak, szépen szól kicsi hanggal, de nincs meg a nagy hűha. No, ma kijött az új Arch Enemy nóta, home office, úgyhogy meghallgattam vele és meg is érkezett az áll leesés. Eszembe nem jutott volna, hogy ilyen különbség lehet a régi és az új cuccom között, azt hittem, hogy a régi is elég jó.
Szóval köszi az ajánlást az S2000-re, abszolút megérte az árát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest