Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
Mobilarena
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
-
martin555
aktív tag
hi, valaki talált már VASTAG, puha gumis tokot ZTE V5 red bullhoz? (silicone-nak szokták nevezni ebayon, ilyeneken de sztem sima puha műanyag)
és szintén keresnék, derékszíjra rakható hordtáskát -tokot ki minek nevezi, ehhez a telóhoz.
méretileg melyik telóra hajazhat ez a teló, valszeg meg kell nézzem aztán úgy kell keressek, pld g*laxy s4?..... mert zte v5-re vagy red bullra keresve nem nagyon találtam még se puha vastag gumitokot, se hord-tokot..
-
Upo
addikt
Érdekes, a 3-as szerveren az 1.08-ra jelez ota frissítést
-
wwenigma
Jómunkásember
Hehehehee.
-
wwenigma
Jómunkásember
Legtöbbször ez nem problema mert nem pakolgatunk gyári romot fel/le csak custom romot illetve a gyári tartalmazza a GAPPS-ot a rootolas meg progival is megoldhato a rendszer alól, itt viszont olyan dolgok is frissülnek ami miatt kell majd a gyari reco is neha. Ha beall a vegleges rendszer akkor nem lesz szukség rá.
-
wwenigma
Jómunkásember
Mar mondtam, ne irkalgassatok at semmit. Be kell bootoltatni a CWM-et és abból kell felrakni. Direkt raktam egy batch file-t is a csomagba hogy ne kelljen begépelni.
Gyári ROM-ot gyári recoveryből rakunk fel.
Custom romot/GAPPS-ot/root-ot pedig CWM-ből.martin555: ha te is ezzel a csoda v9.06-tal kapod akkor ajanlott felrakni a legfrissebb béta 1.08-at (vagy ami akkor lesz amikor megjön neked) illetve a 0.44-est ha kell a magyar nyelv és elég 1 SIM. Ehhez először végig kell menni a radio image-k miatt a downgrade úton v9.06 -> 0.50 visszaallito -> 0.44 -> majd fastboot 0.44 international. Lehetséges hogy semmi baj nem lenne ha 0.50-re lenne egyből flashelve, de igy elerheto a tenyleges 0.44 környezet...
-
Laza...
addikt
Visszapakoltam az 1.0.8-at, de nem megy fel a gapps & root
Vagy ehhez meg CWM-et kell feltennem?
Dig. aláírás nem stimm. Vagy vegyem úgy ki mint a downgrade romnál? Ugyanaz a tartalom (első sor) mehet bele? -
martin555
aktív tag
csatlakozom én is a táborhoz, egy ilyen telóval. stabil romok ügyében lehet hogy tudakozódni fogok majd itt. terveim szerint csak eleinte szeretnék komplett, wipe-os nagylélekzetű frissítéseket csinálni, azután csupán"használni" szeretném. például, gyárilag , ha jól tudom, jönnek ki hivatalos frissítései.
kérdés1: érdemes e egyenlőre csak a gyárira hagyatkozni majd, vagy láthatáron már, vagy akár tesztelgetve is, egyéb forrású romok ehhez?
2.: gyári romnál és frissítésnél maradva, a wifis -letöltős (OTA, jólmondom?) frissítés elégséges? vannak rossz emlékeim g*la*xy i9070-nél, hogy az ilyen overthe air frissítések nem voltak olyan jók (utána is döcögött a teló) mint amikor mérgemben CWM-es komplett rendszer ujrahúzást csináltam. (így utólag visszagondolva, nem lett volna elég, mégiscsak az OTA frissítés + reboot után CWM-es wipe cache, wipe dalvik?)
köszi
-
wwenigma
Jómunkásember
Ujrainditasnal keri mindig hogy valasszam ki a halozatot, a gyari China 2g/3g-re all vissza. Mas baja nincsen, legrosszabb esetben egy airplane mod be/ki megoldja hogy feldobja a kerdest miutan betoltott rendesen.
9.06 valami nagyon belebabralt rendszer lehet, majd megnezem...
-
Upo
addikt
A 9.06-ra egyből feltoltam az 1.08-at a gyári recoveryvel, dobtam egy wipe data-t, látszólag működik.
Jöhet a root...A 9.06-on simán lehetett adb-zni, nem kért authorizálást.
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha flasheled akkor nem kell adb, menüből is indithatod a CWM-et ha nem flasheled akkor a gyárit -> settings/about phone/system updates es ott recovery/fastboot inditas illetve ha update.zip-ként nevezed el akkor egybol fel is rakja. Ez igy a normalis szvsz és ugyanigy megy MTK-n is... attol eltekintve hogy itt pl. nem tudod eltüntetni az imei-d egy pillanat alatt. No meg az SP flash tool, kicsit macerásabb hexába számolgatni és reménykedni hogy nem cseszed el.
-
wwenigma
Jómunkásember
Egyertelmuen eltunteti, ugyanaz jon le mint amit felraktam MEGA-ra...
Amugy a harmadik dobja. CWM-bol ne akarjatok bűvészkedni gyári ROM-mal, radio image-t meg minden xart is felulir, az maradjon csak a sajat menteseknek es a custom romoknak. Vagy ha megis akartok, akkor masnak ne ajanljatok... Csak sajat felelossegre dolog.
-
-
Upo
addikt
válasz
wwenigma #165 üzenetére
Simán ki kell törölni az ellenőrzést...
Acwm mentés nemsokára fent lesz, 83%-nál jár.
Épp most akartam írni hogy nem tölti be a mega folderedet, szürke háttér előtt forogtak csak a fekete pöttyök, erre most bejött. De ezalatt megcsináltam a cwm backupot, betömörítettem és majdnem fel is töltődött a yandexre...
Sőt fel is ért. -
wwenigma
Jómunkásember
Megy fel egy masik csomag a Factory ROM/v9180_V0.50 (back from 1.06) mappában találod. Ezzel nézd már meg légyszives. Pár perc és felér (5öt ír a kliens...)
Maskepp allapitja meg a recovery hogy felteheti-e vagy sem, ezert nem megy fel a gyari 0.50 hanem a visszaallitocsomag kell amit az 1.06/1.08 mellé raktak a kínaiak. META-INF\com\google\android\updater-script első sora.
-
Upo
addikt
Jó 900 mega a cwm mentés, tömörítem és feltölöm.
ITT lesz majd a X9180.. mappában.
A screenshotok közt van about menü is.
ADB drivert is mentettem, bár gondolom lesz a másik romokon is a "cd meghajtó"-n.
Közben betömörítettem, úgy csak 611 mega. Már megy fel a Yandex tárhelyre.
-
Laza...
addikt
Igen, V1
Gyári rom nem megy fel: assert failed, error 7
-
wwenigma
Jómunkásember
Az altalaban marhaság, SuperSU zip-et fel kell tolni belőle és akkor okés. Pár napja már megvan az enyém, sikerült kitapasztalni mit hogy.
Needrom-ot el kell felejteni, minden marha feltölt oda minden hulyeseget , legtöbbször minimalis leiras nelkul aztan csak a szivacs van belole. Kinaiaktol athozom amikor tudom a friss romokat, ha kell valami szoljatok es utanajarok ha nincs melo es itthonvagyok...
-
Upo
addikt
Már fut a cwm backup, ha kész akkor felrakom.
Közben kész lett, mindjárt kimásolom és feltöltöm. Csak bootoltam a cwm-et, nem flasheltem úgyhogy a gyári recoveryje van benne.
Rebbootnál felajánlott a cwm a rootolást. Ráhagytam, kipróbálom hogy sikerült-e. Most még bootol mert dobtam egy wipe datát.
-
wwenigma
Jómunkásember
Gyári ROM-ot gyári recoveryvel rakj vissza.MEGA-rol huzd le vagy gyári oldalról. CWM-mel mentünk és a CWM-es mentest rakjuk vissza. Mi a recovery-d verziója? Feltételezem <v1> A fent emlitett modszerrel nem irja bele a CWM recovery-t a teloba csupan futtatja, en ezt javaslom mindenkinek - amig nem feltétlen kell ne irjuk felül.
Egyébként ennek a 9.06-nak szvsz 1.06 az alapja csak attolták jbart-on, ezert a sok hiba is... azon gondolkodtam hgoy a mentése jószerével felesleges mert a radio image az ugy is felül lesz irva és azt nem tudjuk lementeni - bár ha igazam van akkor 1.06 alapja miatt az 1.06 gyári tetlepitese utan CWM-bol visszahuzható.
Ne b*szd földhöz, addnekem.
-
wwenigma
Jómunkásember
0.44 a multilanguage rendszer.
A root és a gapps telepites csak annyi hogy CWM-bol feltoljuk a nekivaló .zip-eket.... 1.06/07/08 az már KitKat, ahhoz a 4.4-es GAPPS kell. Minden az elötti JB, ahhoz a 4.3-as GAPPS kell. A SuperSU zip jó mindkettőhöz.
A 0.03 az egy customized verziója valamelyik KitKat romnak, ne probalkozzatok vele mert felesleges.
Minden ott van a MEGA accomon megosztva: [link]
Csinalsz egy screenshotot Settings/about phone -rol?
-
Upo
addikt
Factory resettel kezdtem, úgy van egy varázsló az elején
Baidu browsert nem tudom uninstallálni mert dob egy gyors reboot-ot (csak a fénykép kockáktól megy).
A security and location menüpont (magyar nyelven áll !!) az force close.
A többi szemét a system-en van, kell néznem root-ot.Fura a rendszer, X9180:
Én innen leszedtem a V9180-ra való 0.50-et, azt fogom felrakni, a második sim most nem érdekel.
Azért nézek előbb valami cwm félét is, ezt a 9.06-ot is jó lenne menteni.Az alsó V9180 menüben a China Unicom dual sim 0.03 romot próbálta valaki?
Itt a nubia bikuci, és ez táncol és ugrál, alatta megy a zene:
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem kell szopni vele, CWM-bol megy fel minden mas, ez alap. A gyári recovery csak a gyári update-ekhez jok. Akkor csinaljatok mar egy mentest a 906-rol CWM-bol. Elso korben inditsatok ujra a telot fastboot módban. (menüből lehetséges vagy pedig hangerő le + bekapcs gomb).
Ha bejött akkor parancssorból bootoljatok be a CWM-et:
fastboot -i 0x19d2 boot recovery.img
Csinaltam egybepackot.... tapasztalataim alapjan gépelni nem szeretnek már az emberek.
-
Laza...
addikt
válasz
wwenigma #149 üzenetére
Van 100 nyelv...
Sz@r, mert ha telepítek valamit, azt nem lehet unistallálni
Tököm kivan, reggel óta ezzel xopok. Rátettem ezt [link] azután se kép, se hang csak 1ZTE logó, és kikapcs. A driveodon levő reco 4.3 to 4.4 után fel tudtam tenni az 1.0.8at, de innen tovább semmi. Gappst, másik romot, más recot nem tudok telepíteni, mert mindenre azt mondja hogy Signature failed. Ha kiszedem, akkor meg azért nem megy tovább. Áááááááá...
Másik romra: assert failed: (getprop blabla.... Error status 7
Életemben nem xoptam ennyit egy telefonnal mint ezzel
-
Upo
addikt
Az enyém is a rejtélyes 9.06, bekapcsolásnál ruszkira állítva (szerencse hogy még rémlik pár dolog oroszul).
Menteni csak cwm-el lehet? Nincs olyasmi mint a flashtool/droidtools mtk-n?
Az akku érintkező nem volt leragasztva, de a kamera igen, vastag kék fóliával.Az a szálmalom előtt zenére táncoló kalapos nubia bika az nem semmi az about-ban...
-
Upo
addikt
Most nyomta a kezembe a GLS a Fedexes csomagot, mindjárt indítom az unpack videót!
-
wwenigma
Jómunkásember
Lehet a ruszkiknak előkonfigolták, mindenesetre jó lenne egy CWM mentés az egyikről. Mindjart csinalok egy kis helpet... Nyelvi beallitasoknal ruszki/angol/kinai triumvirátus van vagy pedig több? Siman programoknal uninstall is jó rájuk, vagy az ikonjukat fentre kukába húzod és le lehet szedni. (system particion külön opcionalis app mappába vannak)
-
wwenigma
Jómunkásember
Köszi. A tippem az, hogy ez az 1.06-os ROM csak az eladó átírta en/US-re illetve a
ro.build.display.id=X9180_CNCommon_V9.06
ro.build.internal.id=X9180_Z0_CN_HSXNIAHD00H906
sorokban is atirta 1-ről 9-re, hogy nehogy frissüljön és esetleg közbe meghaljon a teló vagy passz. De ez pusztán feltételezés. -
Laza...
addikt
válasz
wwenigma #131 üzenetére
# begin build properties
# autogenerated by buildinfo.sh
ro.build.id=KVT49L
ro.build.display.id=X9180_CNCommon_V9.06
ro.build.internal.id=X9180_Z0_CN_HSXNIAHD00H906
ro.build.version.incremental=eng.nubia.20140708.182906
ro.build.version.sdk=19
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=4.4.2
ro.build.date=2014年 07月 08日 星期二 18:30:11 CST
ro.build.date.utc=1404815411
ro.build.type=user
ro.build.user=nubia
ro.build.host=swlab-1t043
ro.build.tags=release-keys
ro.product.model=X9180
ro.product.brand=ZTE
ro.product.name=X9180
ro.product.device=X9180
ro.product.board=MSM8226
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=ZTE
ro.product.locale.language=en
ro.product.locale.region=US
ro.wifi.channels=
ro.board.platform=msm8226
# ro.build.product is obsolete; use ro.product.device
ro.build.product=X9180
# Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint
ro.build.description=X9180-user 4.4.2 KVT49L eng.nubia.20140708.182906 release-keys
ro.build.fingerprint=ZTE/X9180/X9180:4.4.2/KVT49L/eng.nubia.20140708.182906:user/release-keys
ro.build.characteristics=default
# end build properties
#
# from device/zte/X9180/system.prop
#
#
# system.prop for msm8226
## Use reference RIL for initial bringup
#rild.libpath=/system/lib/libreference-ril.so
rild.libpath=/vendor/lib/libril-qc-qmi-1.so
rild.libargs=-d /dev/smd0
persist.rild.nitz_plmn=
persist.rild.nitz_long_ons_0=
persist.rild.nitz_long_ons_1=
persist.rild.nitz_long_ons_2=
persist.rild.nitz_long_ons_3=
persist.rild.nitz_short_ons_0=
persist.rild.nitz_short_ons_1=
persist.rild.nitz_short_ons_2=
persist.rild.nitz_short_ons_3=
ril.subscription.types=NV,RUIM
DEVICE_PROVISIONED=1
persist.radio.msgtunnel.start=false
persist.radio.multisim.config=dsds
# Start in cdma mode
ro.telephony.default_network=5#
# system props for the cne module
#
persist.cne.feature=1# Skip /sys/power/wait_for_fb_* nodes and
# force FB to be always on
debug.sf.fb_always_on=1debug.sf.hw=1
debug.egl.hw=1
debug.composition.type=c2d
persist.hwc.mdpcomp.enable=true
debug.mdpcomp.logs=0
dalvik.vm.heapsize=36m
dev.pm.dyn_samplingrate=1persist.demo.hdmirotationlock=false
ro.hdmi.enable=true
qcom.hw.aac.encoder=true#system props for the MM modules
media.stagefright.enable-player=true
media.stagefright.enable-http=true
media.stagefright.enable-aac=true
media.stagefright.enable-qcp=true
media.stagefright.enable-fma2dp=true
media.stagefright.enable-scan=true
mmp.enable.3g2=true
mm.enable.smoothstreaming=true
#9273 is decimal sum of supported codecs in AAL
#codecsPARSER_)AVI AC3 ASF AAC QCP DTS 3G2 MP2TS
mm.enable.qcom_parser=37491# VIDC: debug_levels
# 1:ERROR 2:HIGH 4:LOW 0Ologs 7:AllLogs
vidc.debug.level=1
#
# system props for the data modules
#
ro.use_data_netmgrd=true
persist.data.netmgrd.qos.enable=true#system props for time-services
persist.timed.enable=true#
# system prop for opengles version
#
# 196608 is decimal for 0x30000 to report version 3
ro.opengles.version=196608#
# System props for telephony
# System prop to turn on CdmaLTEPhone always
telephony.lteOnCdmaDevice=1#System property to turn on hfp client
bluetooth.hfp.client=1# simulate sdcard on /data/media
#
persist.fuse_sdcard=false#
#snapdragon value add features
#
ro.qc.sdk.audio.ssr=false
##fluencetype can be "fluence" or "fluencepro" or "none"
ro.qc.sdk.audio.fluencetype=fluence
persist.audio.fluence.voicecall=true
persist.audio.fluence.voicerec=false
persist.audio.fluence.speaker=true# Enable/disable cabl
ro.qualcomm.cabl=1# system prop for NFC DT
ro.nfc.port=I2C#property to enable user to access Google WFD settings
persist.debug.wfd.enable=1
##property to choose between virtual/external wfd display
persist.sys.wfd.virtual=0
#property to set wfd wifi direct wps setup defalut type is keypad(0) / pbc(1)
persist.sys.wfd.wpssetup.type=1
#property to set wfd output resolution is 1080P(0) / 720P(1) / 960*540(2) / 800*480(3)
persist.sys.wfd.zte_resolution=2
#property to show wfd sink false(0) / true(1)
persist.sys.wfd.zsink_support=0
#property this is device support wfd 1080p output support(true) not support(false)
persist.sys.wfd.1080p_support=false
tunnel.audio.encode = true#use VERY_HIGH_QUALITY for audio resampler
af.resampler.quality=4#Buffer size in kbytes for compress offload playback
audio.offload.buffer.size.kb=32#Enable offload audio video playback by default
av.offload.enable=true#enable voice path for PCM VoIP by default
use.voice.path.for.pcm.voip=true#enable dsp gapless mode by default
audio.offload.gapless.enabled=true#ztemt add for wifi device
persist.sys.wifi.p2pname=ZTE V5
persist.sys.wifi.softapname=ZTE V5#ztemt add for bluetooth device name
persist.sys.bluetooth.name=ZTE V5#/* ZTEMT START enable tintless*/
persist.camera.tintless =enable
#/* ZTEMT END */#
# ADDITIONAL_BUILD_PROPERTIES
#
keyguard.no_require_sim=true
ro.com.android.dataroaming=true
ro.com.android.dateformat=MM-dd-yyyy
ro.config.ringtone=nubia_mile.ogg
ro.config.notification_sound=Jingle.ogg
ro.config.message_sound=magic_bell.ogg
ro.config.alarm_alert=peaceful_wave.ogg
ro.carrier=unknown
ro.vendor.extension_library=/vendor/lib/libqc-opt.so
persist.radio.apm_sim_not_pwdn=1
dalvik.vm.heapstartsize=8m
dalvik.vm.heapgrowthlimit=96m
dalvik.vm.heapsize=256m
dalvik.vm.heaptargetutilization=0.75
dalvik.vm.heapminfree=2m
dalvik.vm.heapmaxfree=8m
sys.nubia_safe_preset=1
persist.factory.receiver_volume=10
persist.factory.loopback_volume=12
ro.build.rom.internal.id=V2.3.0.5
ro.ireader.channel=109188
ro.nubia.haptics.default=30,22,30,22,22,30,38,22,30,22,30,30
ro.setupwizard.mode=OPTIONAL
ro.com.google.gmsversion=4.4_r3
ro.com.google.clientidbase=android-zte
ro.com.google.clientidbase.ms=android-zte
ro.com.google.clientidbase.am=android-zte
ro.com.google.clientidbase.gmm=android-zte
ro.com.google.clientidbase.yt=android-zte
ro.nubia_default_inputmethod=com.baidu.input/.ImeService
ro.build.rom.id=V14.07.11
persist.sys.power.sound=1
audio.effect.name=srs
audio.offload.disable=1
persist.factory.nfc=false
persist.sys.dalvik.vm.lib=libdvm.so
net.bt.name=Android
dalvik.vm.stack-trace-file=/data/anr/traces.txt
ro.qc.sdk.izat.premium_enabled=1
ro.qc.sdk.izat.service_mask=0x5
persist.gps.qc_nlp_in_use=1
persist.loc.nlp_name=com.qualcomm.services.location
ro.gps.agps_provider=1 -
Laza...
addikt
Már nem tudom szerkeszteni...
Hongmi 1S vs. ZTE:
GPS ugyan az
Kamera összességében nekem a ZTE-ben tetszik jobban
2. sim még nem tudom, nem próbáltam még csak eggyel... Ez szerintem mindkét készülékben lutri (még). Telenor az tuti megy benneZTE hűvösebb, lehet melegíteni rendesen, de nem "süt" mint a Hongmi
Ahogyan eddig tapasztaltam, az akksi is érezhetően combosabb
ZTE szebb design (szubjektív) - nappali fényben a Hongmi "világítós" narancs gombjai ennek "világítós" bilikékek
ZTE még elég bugos a szoft, de javítgatják (ebben a Hongmi is sz@r egyelőre, az is bugzik)Kijelzőben egyértelműen jobb mint a Hongmi. Én most ezt venném, ha Hongmi vs. ez lenne a tét...
-
aytukabozs
addikt
Már jön nemsokára nekem is és fűrészem is van saját
Nem kell mellreszívni csak kissé érzékenyen érintett hogy a március végén vásárolt védelem nélküli telóm (fólia volt rajta persze)) az első ejtésnél elrepedt keresztbe.
Szegény öreg blade-emet hetente ledobáltam és még mindig egyben van (jó persze tudom feleekkora felület...) -
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs #137 üzenetére
Vegyél egyet, fűrészt ingyen adok. Jó?
Én sem akarok Tamáskodni (sem), de tesztelheted. Ha gondolod, felveszem videóra is
Egy fólia nekem mind1 mi, akkor is van rajta. Ezen is..
-
aytukabozs
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #132 üzenetére
Egyelőre a végébe lesz egy link ide, nem tudom hogy akarják megoldani... meg lassan megjelenhetne már.
-
426os
őstag
válasz
aytukabozs #132 üzenetére
Hát, a Hongmi 1S-nél az lett a vége, hogy két topic fut párhuzamosan..
Egyébként a sima edzett üvegek is elég strapabíróak szerintem. A P770-en is licence nélküli üveg van és ezt sem volt könnyű megkarcolnom (sajnos csak sikerült a végén). Szike, olló, hétköznapi kulcsok nem tudnak benne kárt tenni.
-
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs #130 üzenetére
-
Laza...
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
Fogalmam sincs. Mentést tudsz róla csinalni? Vagy a build.prop-ot felrakni valahova?
aytukabozs: Continuous grain silicon, energiatakarékos, gyors, olcsó - és nem utolsósorban jó. De amint latom megtaláltad.
-
aytukabozs
addikt
Mindig a gyártói infókból szoktam kiindulni, és a GG védelemre általában verik is a mellüket a gyártók, de ITT nem látok erre utaló jelet.
Bár lehet hogy valamelyik tyúklábas a képernyő körül azt jelenti
És ha már kijelző, a CGS az miaz?
[szerk.]
Megvan (guglibarát segített): -
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs #120 üzenetére
Ha nem hasonlítjuk másik készülékhez, ez is jó képeket lő. De a fair play jegyében majd ugyanolyan naplementés késő délután ugyan ott fogok fotózni és akkor lesz az igazi, a ThL már rég elment, azóta is boldog vele új gazdája (tényleg jó teló egyébként).
Amit biztosan tudok: kerülni fogom a Sony optikákat, mert véleményem szerint azok csinálják a legfos@bb képeket (igen, az iNEW v3 is ez a kategória). Nem is értem mi ez a nagy felbuzulás, az Omnivision cuccok sokkal jobb képeket lőnek ha van fény. Ha nincs, pl. lámpás utca, akkor teljesen vak. De nekem elég a nappali fotó... Simán lő a ThL olyan képet (sőt, jobbat) mint az eddigi best (nálam) Hongmi (csak az MTK verzió!).
A teló egyébként igen, a 2GB verzió.
Eddigi negatívum: Gyors fotózás-visszanézésbe képes belefagyni, alig bír magához térni (bugzik). Sőt, ha nézed az élő képet, és gyorsan mozgatod ide-oda, abba is...
-
XenHai
senior tag
válasz
aytukabozs #120 üzenetére
gorilla glass van rajta de valaki cáfolja meg .
Értesítési led tényleg nincs de van helyette értesítési kör
Érdekelne hogyan is működik ez a funkció mert nem nagyon láttam róla videót még. -
aytukabozs
addikt
a 4400 már elment gondolom, jó lett volna tényleg ugyanazzal a szettinggel kipróbálni őket.
nekem sem tetszenek túlzottan a hongnui () képei, de olyan nagy különbség nincs azért köztük hogy eltántorodjak.
Pedíg számos ponton nem klappol a v5 az előre megálmodott telefonommal (nagy akksit akartam, notiledet is akartam, gorilla glass-t is akartam, erre veszek egy ilyet)
(#119) XenHai
a kettes lesz ez ha jól követtem Laza úr eddigi HSZ-ait -
Laza...
addikt
Ezzel jött:
-
Laza...
addikt
Benyomások később, de már formálódnak...
Addig is tesztképek Az időjárás sajnos nem volt kegyes, 2 vihar közötti szünetben lőttem ezeket a képeket.
Referencia ThL4400 képek hátööö...
-
XenHai
senior tag
Vajon megy 64gb kártya benne?
-
wwenigma
Jómunkásember
Akkor már gyárilag ráhúzzák a bétát. 1.06 gondolom? Azota van 1.08 frissites bár annak más bajai jöttek elő (ujrainditas csak kikapcsolt wifivel mert különben radio hibat dob) de nem súlyos.
0.44es full magyar viszont 1SIM és 4.3 android, minden fenn van MEGA accomon megosztva: [link]
-
Laza...
addikt
Nekem megjött, KK 4.2.2, build 9.0.6
Mondjuk annyira magyar, mintha morelocal-al lenne megoldva
Nekem tegnap még ilyen volt:
00:08 Megérkezett a FedEx állomásra ROISSY CHARLES DE GAULLE CEDEX FRMa: 08:20 A helyi FedEx kirendeltségen VECSES HU
Ma délben itt volt (Debrecen)
-
kano
nagyúr
Küldenétek nekem is pü-ket a vásárlási hely tippekkel?
Köszönöm! -
Upo
addikt
Közelít a teló, ha nem kamu a TN-em (illetve Fedex IP) akkor benne vagyok a shipping monday-ben:
12:40 Picked up STANSTED GB
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
martin555 #99 üzenetére
V5: 1v2GB RAM attol fuggoen hogy 4 vagy 8G ROM verziot veszed, beta 4.4 kitkat (folyamatos update, jo vagy rossz ezt mindenki dontse el, van baja de foglalkoznak vele), kamerajat is javitjak de szerintem nem csinal csunya kepet - mobiltelofotobol ne akarj posztert nyomtatni. Glonass-t is tudja termeszetesen. Dual mic ez is. Otg nem csak rom kérdése. Szoftvereket áttoltom kinai oldalrol MEGA accomra, onnan gyorsan lejon, amig megvan addig fogok foglalkozni vele, napi szinten olvasom kinai forumokat.
Milyen okostelefont vegyek topicba valo inkabb a tema... Meg felejtsd el az ilyen osszehasonlito oldalakat, java marhasagot ir.
Donteni nem tudunk helyetted csak leirom a tapasztalataimat (ami nincs nekem a masikrol), szemely szerint ez bejon az ranezesre nem.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #100 üzenetére
"honnan lehet ZTE-t venni?"
Elkültem privátban hogy én honnan venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- LEGO klub
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Futás, futópályák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vicces képek
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Iphone 12 pro max 256GB - gyári független - silver
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Sivatagi Titán Színben 2025.10.30-ig Apple Garanciával
- Xiaomi 15 BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest