Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Nahh egy kis CM11 tapasztalat.
Tegnap este raktam fel, belaktam. Nagyon gyors és nem gondolkodik semmin. A CPU governort átraktam Smartmax-ra, eddigi legjobb utemezo. Viszont a kijelzo kikapcsolasa es az ertesito led még nem 100as. Valami okból éjszaka bekapcsolt/nem kapcsolt ki a kijelző, igy reggelre 11óra kijelzoido mellett 30%-ra merült (mondja valaki hogy sokat fogyaszt a sharp kijelzonk) a proci gyk. 300Mhz-en ment vegig. Az ertesito kör normalisan mukodik, nem akad be, szépen pulzál. Viszont neha manualisan ujra nyitni-zarni kell a kijelzot hogy alapba tegye magát.
Minden mas funkcio rendesen mukodik, jo lesz ez ha lesz vegleges.

-
tvamos
nagyúr
válasz
Laza...
üzenetére
Koszi! A melyvizes totyikban interaktivan megoldottuk, de itt van egy csomo mas hasznos info is, nagyon jo, hogy belinkelted!
(#1813) paulkaresz válasza tvamos (#1810) üzenetére
Stockholm.... En ezt vettem. 2 het alatt jott meg, kb.(#1819) Pitti11 válasza madrac (#1818) üzenetére
Egy sor mellett elmondom, hogy megy ez.
(Fejlesztettem mar touch elektronikat.)(#1841) Laza...
Igeretes... Es ez CWM-bol folmegy? Mert akkor nem is kell hozza (a telepiteshez) gep./*********************************************************************************/
Veletlenul beallitottam, hogy a kulso SD legyen az alapertelmezett tarolo. Ez nekem nem jo igy. Van valami megoldas, hogy a rendszer visszakoltoztessen mindent a regi helyere, a belsore? Mert most a kulso, es a belso tarolon is vannak adatok, es nem akarom egyiket sem elvesziteni, vagy ilyesmi... -
paulkaresz
aktív tag
Nagy örömködésben elnyomhattam valamit,mert most a hívásfogadás függőleges irányú.Szeretném visszaállítani a vízszintes helyzetbe,de nem találom a beállításokban.
-
BlackDevil
aktív tag
Hali
2 sim-mel használom és be van állítva hogy kit melyikről hívjon, de mégis bullsh1t!!
Újra be akartam írni a teloszámokat, de a számokat is csak az egyikről engedi törölni. 1es sim telenor a 2es telekom. A 2at nem engedi törölni, és ha hívok vele rejtett a számom, pedig szolg. Szerint küzdenie kell.
Help!Ja és 2es sim-nél néha nincs szolgáltatás!
-
roti86
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Lehet a belsejébe öntött egy kis aranyat

Más: a telefon nekem is visszaáll az alap nubia csengőhangra újraindítás után. Ha van megoldás jelezzétek.
-
-
n@p@lm
addikt
-
FoxPuppy
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Mármint? ezt most nem értem teljesen?!
Ha a radios fileokra gondolsz igen, azonos méretűek , de a tartalmuk nem...
Amúgy tényleg nem értem, hogy egy ilyen "zsír" kínai telóval miért nem foglalkoznak a kínaiak, minden "kiskutya" telóra van jól működő MIUI rom, igaz MTK-sra sokkal egyszerűbb portolni.frissítve:
-
426os
őstag
-
batai15
félisten
Köszi!
-
batai15
félisten
Sziasztok,a launcher apk t valaki meg tudná osztani velem?
-
asdf_
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
En atmasoltam az egyik samsungos csorgest a regi telefonomrol (eljenek a megszokasok
), aztan neha meglepinek az egyik nubias szol, de meg nem jottem ra van-e valami logika benne, hogy mikor. -
asdf_
veterán
Olyat masnak is csinal a telefon, hogy neha total randomban a beallitott csengohang helyett egy masikkal csorog?
Talan 2-3-szor volt eddig ilyen osszesen. -
aytukabozs
addikt
ENNEK elgurult a gyógyszere?

(fekete tok után keresgélek amúgy, de ezen megakadt a szemem)
-
Senais
aktív tag
Basszus. Ez a telefon nagyon furcsa még nekem...
Köszönöm a segítséget!

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza...
üzenetére
A belső memoria latszik alapból, a Total Commander ADB pluginjával elérhető az SD kártya is rendesen.
-
426os
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Ja, az elég idegesítő, ezért ezen ki sem próbáltam. A mixelt nyelv-nél csak a kínai karakterek zavarnak jobban. Annyira, hogy 1.10-es rom alatt még az alap csengőhangok IDtag-jét is átírtam, hogy a csengőhang választó menüben is angol feliratok legyenek. Aztán természetesen frissítés előtt elfelejtettem menteni őket és megint kínaiak, de újból nem tudtam magam rávenni, hogy megcsináljam

Bár most, hogy ez megint előjött igazán kimásolhatnám őket a CWM mentésemből is. Na mindegy, majd ha nagyon unatkozom. -
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
-
aytukabozs
addikt
-
Laza...
addikt
Kipróbáltam ezt a multilang romot... ami bug máris megvan, az a Rendszerfrissítés menüpont nem müxik

Minimal Gapps, Play áruház van!
Boot logó le van cserélve, a Fastboot mód is más...
Nyelv van benne kéccáz

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
aytukabozs
üzenetére
Fogalmam sincs, azt nem néztem. Ez multilang, afrikaans-tól zimbabwe-ig minden van benne.
Mokee 10.08-as is most megy fel MEGA-ra.
Bargain: szerintem elso körben a gyári H112-re kell frissiteni a telot (hogy minden radio file, etc frissuljon rajta) es utana mehet fel ez a system.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Bargain
üzenetére
Igazabol 3 felesleges app (clean master meg DU nemtommi) van benne es nem tartalmazza a GAPPS csomagot. A magyaritas az nagyjabol jo, kis angol akad azert. Csak a system.img-t kellett feltennem fastboot-ból, a tobbi ugyanaz mint a H112-ben. Mar nezegettem ma csak nem raktam ki hogy MEGA-n elerheto.

-
7Sony7
addikt
válasz
Laza...
üzenetére
Vagy te értetted félre, vagy én.

Ez a Mokee rom, ezen nem tudom milyen launcher van, de gondolom, nem a miui?
Ha mégis az van, akkor tárgytalan.
Tettél rá egy miui launchert, de nem A miui launchert, (ugyanis az nincs a playen).
A Gyári romból kivett gyári miui launchert fel lehet -e erre (vagy másra) tenni? -
madrac
senior tag
Én kézben fogva is csak 1 ujjal szoktam vezérelni a kijelzőt és mindegy hogy kézben van vagy letéve, töltőn van-e vagy sem, de ez nem ZTE. Ha ilyen különbségek vannak az érzékelésben, ott elég sanszos hogy elbaszarintottak valamit akkor.. az érzékenységi hiányosságok is ezt jelezhetik. A Sony telefonok minőségéről is sajnos már van tapasztalatom.. (nem a kijelzővel kapcs.)
-
Laza...
addikt
No, a Mokee rom 1 nap használat után, 1 SIM kártyával.
Sok beszélgetés (VoIP, Viber), még több install/uninstall, nagyon minimal játék (csak pár perc - nem erre használom a telefonom..)
+ Stabil, gyors, abszolute "smooth", egy döccenést sem fogsz találni
+ Jó az akksi idő is, hasonló mint a gyári (ezt még nem tudom 100%-ig mennyi, lehet hogy több, mert egy zsír új, összesen egyetlen alkalommal 100-ra feltöltött telefonra lett feltéve)
+ Záróképernyőre is kitesz minden értesítést
+ nem fogadott hívásnál, SMS-nél jelez az értesítő led - ugyanakkor emailnél, egyéb programoknál nem
+sok téma elérhető a CM alá (én egy MIUI launchert lőttem be alá)- a csempéken hiába nyomkodod a 2G/3G váltást, semmi nem történik - ha sokat nyomkodod, lehet bele fagy - de a beállításokban át tudod váltani
- Nem müxik az értesítő LED emaileknél, egyéb programoknál
- a nem használt SIM slot is ott virít, hogy nincs benne sim
ezt nagyon utálom...
- USB-re dugva nem látja csak vagy a belső, vagy a külső SD-t, beállítástól függően - de ez orvosolható a Wifi file transfer Pro alkalmazással.Egyébként jó a rendszer, kb. ugyanannyi hiányossággal mint a gyári rom. A használat ideje alatt a rendszer végig pörgős maradt, nem lassult be, nagyon jól személyre szabható minden - én egy MIUI launchert dobtam rá, mert szeretem a MIUI-t is

Képek a rendszerről:

-
beneszilo
tag
válasz
tpeter77
üzenetére
Gyári recoveryből semmit nem tudtam csinálni, mindenre hibát dobott, valamint a telefon nem bootolt be.

Az volt a megoldás, hogy cwm-ből wipeoltam mindent, onnantól a telefon is hajlandó volt bootolni, és recovery is működött faszán

Egyébként közben ráleltem egy foldermount nevű alkalmazásra, amivel a kamera képeket és a spotify offline zenéket át tudtam rakni sd1-re, így most nem szól állandóan, hogy nincs hely, nagyon szuper.
-
Upo
addikt
válasz
tpeter77
üzenetére
Lehet hogy a telefonban egy jó C6-os (ami nem hamisítvány). Valamiért azok a legdrágábbak. Nekem az itthon hivatalos disztributortól vett C4-es kingston és a-data kártyák is gyorsak, és van amelyik már 4-5 éves is lehet vagy több (egy vagyonba kerültek akkor
). A kínai C4 és C10 már nem olyan jó. -
tpeter77
addikt
válasz
tpeter77
üzenetére
találtam egy ilyet: premium 300x
meg egy ilyet: ultimate 600xkis fájlműveleteknél melyik lehet a leggyorsabb kártya?
-
Laza...
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Na majd ha fent lesz szólj, rápattintom itt egy telóra gyorsban
(linket is pls)A Mokee rom használat túl van a 24 órán, nemsokára leírom a tapasztalataimat róla

Beneszilo: Keress utána magad, mert rühellem az olyat, mikor valakinek fél éjszaka segítek olyan hajnali 2 óráig, mert egyedül is "okos", majd utána 2 héttel ismét elbaxa a telót. Mindezt tettem úgy, hogy a telód nem is tőlem van...
Most meg priviben leírod hogy köszi a scriptet, mert azzal sikerült megcsinálnom a telómat, ide meg beböffented hogy köszi, már sikerült. Az autódon is a "No Fair" logo van kint?

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
beneszilo
üzenetére
Igazabol a beallitasok menuben at lehet allitani, azt tudom javasolni.
A Cl10 azt jelenti , hogy minimum 10Mbyte/sec az irasi/olvasási sebessége de azt elfelejtették mondani az embereknek, hogy ez lassulással jár amennyiben sok kis file-lal dolgozunk. A random iras/olvasasi sebessége nagyon elmarad általában egy Cl4/6-os kártyáétól, holott a legtöbbször azok hozzák a 10 mega feletti irasi es a 20 mega környéki olvasási sebességet...
ROM: kaptam multiang romot egy kinai webshoptól, még nem teszteltem de valami korai 0.03-as dual sim rom elméletileg. Ugyanakkor nemsokara fent lesz MEGA accomon az állítólagos 1.12 multilang rom amirol korabban szó volt. Ha másra nem, arra jok lesznek hogy ezekből a későbbi romok szamara ki lehet nyerni a forditasokat - amig nem jon a gyári multilang....
-
beneszilo
tag
Megoldható valahogy, hogy a telefon a külső sd-t lássa sd0-nak? Spotify offline zenék, gps térképek, és fotók miatt állandóan megtelik az sd0, mikor az sd1-en van 30 giga szabad hely. Nem akarom alapértelmezett tárhelynek beállítani az sd kártyát, mert akkor belassul a telefon, pedig class10-es a kártya.
-
asdf_
veterán
Nem, mert kézben fogva több ujjal (esetleg kézzel) érinted a telefont, míg tartóban egyetlen ujjal érsz csak hozzá. Nagy összegeket mernék tenni rá, hogy ha szivargyújtós töltőre rakod a telefont, egyik kezeddel megfogsz valami fémet, másikkal meg a képernyőt tapizod akkor varázsütésre jó lesz.
-
-
Laza...
addikt
válasz
paulkaresz
üzenetére
Innen volt már 10 nap is. 3 hét volt a max (svájci, kínai posta ugyanannyi idő)
-
Laza...
addikt
válasz
paulkaresz
üzenetére
annyira nem, vagy 1500km-re

-
tvamos
nagyúr
válasz
paulkaresz
üzenetére
Nekem van egy tartalek a polcon, de azzal nem sokra mesz.
Amugy nagyon jo dontes ez a tempered glass, igazan kellemes a tapintasa. Viszont a display also reszen gyengult az erzekenysege a touch-nak. (En fejjel lefele hasznalom most a telefont, felul nagyon jo.
Varom mar a jovo het veget, akkor lesz csak idom kiprobalni az uj ROM-ot.
Hatha azzal jobb a touch. -
Telda
addikt
Hali!
Ma nappal én is csatlakozom a klubhoz.
Egyik kedves fórumtársnak köszönhetően jutottam hozzá a telefonhoz
.
Visszatértem az alapokhoz, az első okostelefonom is ZTE (Blade) volt. -
paulkaresz
aktív tag
Sziasztok !
Szeretnék frosted shield tokot és tempered glass üveget,esetleg van valakinek itthon,vagy marad az Ebay?
-
Pitti11
tag
Ha már flame...
miért hívják a belső tárat ROM-nak? (Read Only Memory) Ha hiszitek ha nem nekem írni is tud oda a telefon, nem csak olvasni 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Epic Games
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Fejlesztettem mar touch elektronikat.)

Minden hiányosság amit a multkor találtam, javítva 

ezt nagyon utálom...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hatha azzal jobb a touch.