Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tahepa
senior tag
-
tahepa
senior tag
Na kéremszépen.
A ma átvett V5 Max erőteljes nyúzópróbának alávetve a kölök által (elvégre az övé).
Összefoglalnám a véleményét a készülékről : Qrvajóóó !
Szóval vegyétek-vigyétek....no ne tőlem...erre a célra van egy nagyon Laza megoldás.... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #4089 üzenetére
Aki kilő mindent az ne itt panaszkodjon hanem villanyborotvával menjen neki a csuklójának...
rasky: mindenki azzal sziv amivel akar. En CM-mel szivnek esetleg AOSP ha jo lenne a vakus fenykepezes... de se nem mokee se nem pac.
Senais: ja , haver pont ma mondta melo vegen hogy rajott miert nem jelez a gmail. Be kell kapcsolni az appban.
(lenovo valami custom rommal)
ra^ven: mondd mi kell, ha zaros hataridon belul nem volt leirva vagy tudok segiteni akkor segitek.
asdf_: exchange, na itt a baj.
-
ra^ven
senior tag
válasz
doongoo #4077 üzenetére
Köszi, időközben megtaláltam a választ, egy kis segítséggel belenéztem a mokeeflash.bat -ba.
És nincs benne system format, amúgy ha jól láttam xda-n a leírás sem említi csak a wipeokat.De jó hogy az ember nem tud valamit, nem igazán érkezik megerősítés, még ha az a kérdés, alapnak tűnhet.
Már volt olyan kérdésem/jelzésem amire semmi válasz nem érkezett.
Ne haragudjatok lehet én szoktam máshoz, de a korábbi készülékem topicjába ha 25-ször itt jött a kérdés akkor 25ödjére érkezett a válaszsegítség.Amikor megkaptam a készüléket a segítségre és a hozzállásra nem volt panasz, de most ez megkopni látszik.
Tisztelet a kivételnek.Az előző hozzászólásokhoz meg annyit, hogy érthetetlen, hogy valakinél jelentkezik a hiba, valakinél nem, adott rendszer és készülék esetén.
Amúgy gyárin nekem sem volt gond az értesítéssel, megjött, már ameddig fent volt a gyári.
Bár azt mondom reprezentatív példa ha több hétig van fent a rendszer, látni ez idő alatt, hogy minél és mennyiszer szarja össze magát a rendszer. -
setom
tag
Fb messengeren kívül nekem is minden megjön a gyárin.
-
Senais
aktív tag
Nekem is mindig megjön minden azonnal, és az értesítő leddel sincs baj (annyi, hogy gmail appban be kell állítani hogy jelezzen minden értesítést, és voálá mükszik a led)
-
-
rasky
senior tag
Még jó, hogy vártam a felrakással...
Gyári jó lenne, de az értesítés van elcseszve, valamikor azonnal megjön, valamikor több perces késéssel.
FB messenger meg csak akkor jelez (az se azonnal), ha nem lövöd ki a recents app-ok közül. (home gomb hosszan nyomva)
(#4086) Viktor0610: A korábban használt alkalmazások bezárása, pl mokeen ez nem jelent gondot, se más rendszernél, se más telefonnál...nem user error, hanem gyári rendszer "feature"
-
Senais
aktív tag
válasz
wwenigma #4081 üzenetére
Én is azt szeretem a legjobban, de azért néha hajt a kíváncsiság
most vmi fiui-t fogok feltenni, jónak néz ki bár még béta. Ha ez sem jön be, akkor cm, utána meg úgyis gyári lesz megint
szerk.: most volt fenn egy miui, tetszett, de a folyamatos ~150 mega szabad rammal kétlem hogy helytállt volna egy hétnél tovább. repült szegény
-
Senais
aktív tag
na ez a pac rom most repül a fenébe, random időközönként kidobál a hívásokból...
-
Senais
aktív tag
miui romokhoz miért szokták feltenni az 1.12-es radio dual sim patchet?
a dual simet még értem, de a radiot már nem igen =/ -
doongoo
addikt
mivel egyik rendszerről (gyári nubia ui-ról AOSP alapú CM-re) egy tök másikra áll át a teló, ezért szoktuk a format systemet is elvégezni, hogy ne maradjon a system partíción semmi, ami esetleg bezavarhat. Egy másik CM alapról MOKEE-ra nem lenne gáz az elmaradása valószínűleg
-
ra^ven
senior tag
Lehet buta kérdés, de:
Most olvastam Foxpuppy blogját is, hogy custom rom telepítésnél ugye kellenek a szokásos dolgok:
- wipe data /factory reset
- wipe cache
- wipe dalvik cache (advanced)
- format system
- Install zip / choose zip from....
Viszont a format system nekem nem rémlik, hogy csináltam volna/kérte volna, de lehet csak én vagyok feledékeny.
Lazaa meg tudnád mondani, hogy a MoKee telepítődben, a mokeeflash.bat-ban kéri-e ezt?Mert én ugye a 1.15-ös magyarosított verzióra nyomtam rá mukit, nem tudom, ha esetleg kimaradt a format system, okozhat e anomáliákat, amiket eddig is írtam, és néhányaknál nem fordult elő.
Köszi.
-
426os
őstag
válasz
springfield0 #4073 üzenetére
Sima android eszközkezelő tökéletesen alkalmas a feladatra, ez alapból adott is. Hátránya, hogy tudnod kell telefonon lévő gmail acc jelszvát, vagy hozzá kell adnod a sajátodat is, ami látszani fog, illetve könnyen eltávolítható.
-
Laza...
addikt
válasz
springfield0 #4070 üzenetére
Van ilyen ingyenesben is, de most nem jut eszmbe.. holnap utánanézek. Valami family.....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
springfield0 #4070 üzenetére
Sima "android eszközkezelő" is leadja a koordinatat, de Cerberus kicsit komolyabb. Elso het ingyenes.
-
springfield0
tag
Tudtok valami nyomkövetős appot mondani ami jó, és nem havidíjas?
Valami olyasmire gondolok, hogy gyerek felügyelet. Tehát hogy a lányom telefonját (helyzetét) le tudjam kérni, hogy épp hol jár stb... -
tahepa
senior tag
Holnaptól a kölök is elkezdi tesztelni a Max-ot....már ha Laza szaktárstól megkapom....de lehet hogy én fogom taperolni a kölök meg szórakozzon mással..
-
dealerman
aktív tag
Sziasztok
Valaki használja ŐSRÉGI sim-el ezt a telót ?
bízom benne,hogy emiatt merül ultra gyorsan az akksija
mondjuk holnap elvileg megjön az új,de azért rákérdeztem
-
Senais
aktív tag
ez a pac rom amúgy nagyon jó, amiket hiányoltam mukiból az mind benne van, kivéve mikor le tudom lakatolni az appokat a nagytakarítás előtt
-
-
FoxPuppy
tag
+1 ......
- .... mit csinálsz olvasol ?
- jah nem csak irigylem a betűket. ....A FORDÍTÁS előkészítése rendben lezajlott, viszont az online felületnél akadtak problémák, de hamarosan orvosolva lesz, ha megtörtént jelentkezem.
TWRP 2.8.0.0 style Material Design Oroszországból
-
Laza...
addikt
Harapós, harapós... 2 hónappal ezelőtt még mindenki azon agyalt, lesz a KK. Ha van, másnap már a kérdés: Mikor jön a Lollipop? Bugos lesz-e?
Mai kérdések privátjaimból:
- tényleg szar a kamera? (látott ez már ZTE-t?
)
- Ennek is fos optimalizálatlan a szoftvere?
- tényelg alig bír az akksi valamit? (mihez képest? Az IFA 180AH képest semmit)
- Kifizetem, de ha nem tetszik visszaküldhetem? (kínába, ja..)
- Tényleg nem kezel 2 SIM kártyát a telefon?
- miért nincs fekete hátlappal? (honnan tudjam? mellesleg ki venné a drágább verziókat ha minden ugyan olyan lenne?)
- csere garanciát () biztosítol a telóhoz?
Megmondom őszintén, ahog ymegy lefelé a teló ára, az IQ szint is csökken az érdeklődők részéről. Ha mondjuk 56-ért volt az átlag IQ 140, akkor most alulról súrolja az 50-et (teljesen komolyan mondom)
-
Csepe
aktív tag
Sziasztok!
Ma találtam rá erre a telóra és nagyon tetszik. Azt lehet már tudni, hogy jön e hozzá valamikor Lollipopos frissítés? -
setom
tag
válasz
beneszilo #4045 üzenetére
Az init.d ,még az Uni.init v1.0 apk. -val is bekapcsolható, terminal emulator meg hasonlók nélkül.
-
beneszilo
tag
válasz
Melanor #4005 üzenetére
Először engedélyeztem az init.d támogatást. Ennek a menete a következő:
A telefonra telepíteni kell a Busybox és Terminal Emulator alkalmazásokat, valamint [ezt] a fájlt bemásolni az SD kártya gyökerébe. Majd megnyitod a terminal emulatort, beírod, hogy "su"(idézőjel nélkül) és mikor kéri, a superuser jogosultságot engedélyezed. Utána beírod ezt, ugyancsak idézőjel nélkül: "sh /sdcard/term-init.sh" (sh után szóközre figyelni), ha jól írtad be végrehajtja a parancsot. Rebootolj!
Utána a DT2W zip fájlt telepítettem cwm-ből, és máris működött. -
ra^ven
senior tag
-
-
roti86
őstag
-
-
Senais
aktív tag
Amúgy aki nem official romon van, az mukit használ?
Anno a 10.21-es cm rom fenn volt nálam, és az eléggé bejött, a 11.18-as cm/pac romokban van vmi bug? -
Senais
aktív tag
válasz
springfield0 #4025 üzenetére
es most akkor a ZTE-nek kene elnezest kernie?
-
426os
őstag
válasz
Ennyi erővel a ZTE is lehetne a referencia és akkor a többin van megvariálva...
Dobj fel egy CM-et vagy Mokee-t, abban tényleg nincs megvariálva. -
Laza...
addikt
válasz
Akkor miért nem egy samu s5-öt vettél?
-
Laza...
addikt
Na ez egy jó kérdés... most nézem, hűlt helye...
szerk.: ezen a linken elérhető. Szerintem a rendszeren csiszolnak épp
-
Laza...
addikt
válasz
springfield0 #4021 üzenetére
1.15 alatt 3 vonal, 1.15 nyíl felfelé
Semmi nincs megvariálva, Te vagy egy "fordított" ember, neked minden bonyolultan jó (vagy azzá teszed ha nem az)
-
Melanor
tag
válasz
springfield0 #4019 üzenetére
ha lehúzod a redőnyt akkor van a fényerő felett egy ilyen nyíl szerűség felfelé. Azt fogd meg és húzd fel.
Bocs, félreinformáltalak az oldalra húzással. -
Melanor
tag
válasz
springfield0 #4012 üzenetére
Bocs, másnak válaszoltam. Itt nincs dupla ujjas lehízás. Viszont alul az ikonoknál, mikor lehúztad a redőnyt tudsz oldalra görgetni vagy mi.
A beállításainál a telóben tudod változtatni a sorrendet is. beállítások/megjelenítés/notification panel/shortcuts -
Melanor
tag
Én egy ilyen programmal törölgettem, nem nyúltam a file szerkezethez.
Amúgy mivel egy csomó dolgozt nem használok, de nem is akartam törölni, létrehoztam egy nem használt könyvtárat és abba beleszórtam mindent.
Megfogsz egy ikont és ráhúzod egy másikra s ott a mappa nevére kattintva át is tudod nevezni. -
setom
tag
Én meg mostmár 100%-ig elégedett vagyok a Foxpuppy hun moddal. Bluetooth jó, duplakopp szintén szuperül működik és a zene meg-meg szakadást is sikerült megoldani.
-
springfield0
tag
válasz
Melanor #4008 üzenetére
Hmm...ezt az okosságot nem ismertem.
Köszönöm, sikerült minden.Vannak olyan ikonok, appok amiket egyáltalán nem használok. Viszont simán kukába dobva nem engedi törölni, mert nem dobja fel a kukát. Ezeket hogy tudom törölni?
A blogban lévő leírásban a system mappát kitakarítottam, de ezek az appok attól még itt vannak...Valamint a több beállíitás lehetőséget hol találom? A felső menüben szoktak lenni, de ennek ott nincs.
Pl: GPS, Képernyő forgatás, stb... Samsungon dupla ujjal lehúzva jön elő a nagyobb menü. Ennél hogy működik ez? -
ra^ven
senior tag
Na csodás, Mokee alatt hívás befejezése után tök sötét a kijelző, valamiért nem kapcsol be, egyszer már volt ilyen akksi ki/be segített..
Szerk.: Most bekapcsolt, de megint eltűnt az ébresztőóra, valami megint összeszarta magát.
Sokat nem érted a catlog-hoz, de csomoszor látom, hogy out of memory, meg crashed service szavakat.
Lehet nekem is vissza kell térnem a gyárihoz, naponta/kétnaponta van ez. -
laca19
csendes tag
válasz
springfield0 #4007 üzenetére
Kèpernyő kèt szèlèről idulva össze hùzod az ujjaid. Ott tudsz törölni
-
Melanor
tag
válasz
springfield0 #4007 üzenetére
A frissítést a play áruházban tudod kikapcsolni. Van ilyen automatikusan frissítés dolog ami frissíti, a beállításoknál találod meg. Mármint az áruház beállításainál.
Az üres lapoknál összecsippentesz egy lapot az ujjaddal és megjelenik az összes lap egymás mellett és a jobb felső sarkában az üzeseknél lesz egy x. Na arra és törli. -
springfield0
tag
Sziasztok!
Újra itt vagyok a láma kérdéseimmel.
Gondolom már vártatokMost így egyenlőre két "gyenge" kérdésem van.
A YouTube legifjabb alkalmazása nem tölti be a videókat ugye. Feltettem egy régebbit ami a blogban van, ezzel teljesen jó megy. Viszont sehol sem találom, a frissítési funkció kikapcsolását! Mert így hiába rakom fel a régit, ráfrissít és ugyan ott vagyok.
A másik kérdésem, hogy összerendeztem az ikonokat, appokat...
Hogy tudom törölni az üres lapokat? Mert így lett vagy 3 üres lapom... A másik telefonomon ez sima ügy, gondolom ezen is csak itt berejtették valahova...
Köszönöm! -
rasky
senior tag
Mokee 1118 alatt sokszor panaszkodtak, hogy nem hallanak tisztán a vonal végén, torz a hangom, sokszor érthetetlen. Megnéztem és tényleg...
Másnál volt ilyen? Visszatettem a gyári 1.15-öt, ott eddig nincs probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Ukrajnai háború
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Iphone 12 pro max 256GB - gyári független - silver
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Sivatagi Titán Színben 2025.10.30-ig Apple Garanciával
- Xiaomi 15 BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest