- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
" Ami egyenlőre nagy pozitívuma az új romnak hogy takarékosabban bánik az aksival mint a skate v2. "
Dettó, reggel óta csak 7egységet merült, és mondhatni egész nap nyomkodtam.
Viszont amiket feltettem kérdéseket (redőnnyel kapcsolatban, stb stb ... ) ha tud valaki valami okosat mondani rá, akkor legyen kedves.Btw ... Amikor a billentyű zárat feloldjátok, és elhúzzátok azt a kis lakatot, akkor ahogy feloldódik úgy egyre nagyobb lesz és eltűnik. Nos nekem itt szemmel láthatóan "akad".
Akkor is amikor a menü-re nyomok rá, és a sok nagy ikonból pici lesz, és sorba rendeződik. -
kelzsoca
félisten
Benne van, nyugodtan tedd fel
(#5391) mrskatejoe
Benne van a fekete
(#5389) redman75
Várható volt az emelés, mondtam már korábban, hogy biztosan meglépik, hiszen mélyen ár alatt adták a készüléket feltöltős csomagban.
Aki múlt évben vásárolta a masinát ~7-10k-t is tudott spórolni (amiből akár egy minőségi microSD kártya is kijön)
-
madexx
tag
Nekem is voltak ugyanilyen gondjaim kelzsoca romjánál, de megoldottam annyival, hogy marketen akciósan megvettem a Swiftkey X progit, azzal nincs gond szerencsére
Nekem nagyon tetszik, okos (kitalálja ügyesen hogy mit akarok írni), szép is (főleg a neon téma), gyorsabban, pontosabban írok vele sms-t. Más sms író progit nem használtam még, ezért viszonyítási alapom nincs, de szerintem nem is lesz, mert ami bevált azt minek cseréljem le?
Arra milyen megoldás van, hogy az ő ű karakterek használata után ne vonjon le több felhasználható karaktert, hanem csak 1-et mint minden más betűnél?
-
kelzsoca
félisten
az a partíció kiosztás amit a mellékelt leírásban közöltél automatikusan létrejön vagy a rom felrakása előtt kell még valamit csinálni?
Azt a részt haladó felhasználóknak írtam, mivel különböző módosított firmware csomagok vannak, amik módosítják, illetve átrendezik a partíciók méretét a nagyobb belső tárhely (data) elérése érdekében.
Ezek a firmware módosítások kockázatosak lehetnek, kezdő usereknek nem ajánlom.
Ha mindenképpen custom romot szeretnél próbálni, akkor egy recovery csere után meg tudod tenni, tehát nem szükségszerű módosított firmware csomagot feltenni.
(#3319) Agyzuzo
Gyári romra teljesen felesleges, hiszen ki van alakítva a cache partíció, azzal hogy a gyári romon átküldöd a RAM-ra a cache-et csak azt éred el, hogy a kiosztott cache partíciót nem fogja használni, helyette a RAM-ra cache-el, de ennek így nincs értelme, mert a felszabadult cache partíció tárhelyét nem tudod használni, így az kihasználatlanul állna.
-
kelzsoca
félisten
Én csak egy TMO-Át látok, és az a felhasználói útmutató-t takarja, a másik ami Skate-el kapcsolatos, az maga a T-flash csomag.
(#2029) Zsolt_72
Várható volt, hogy a Skate már kevesebb moddert érdekel mint a Blade, nyilván ha történt volt SoC szinten komolyabb előrelépés (ARMv6 helyett ARMv7) az mindjárt más lett volna (akkor még a MIUI ág is esélyes lehetett volna)
A Cyanogenmod Team sem vette fel a support listára a Skate-et, a Blade-et viszont nagyon gyorsan a kezdeti időkben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged