Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz
Indiant #7666 üzenetére
Nem nézel másik telefont,nálam sincs probléma az akkuidővel,pedig wifi(market,böngészés),rengeteg játék,960mhz órajel,full fényerő,sőt most még kicsit tesztelgettem a gps-t is...Tegnapelőtt este került fel az Ice Armor(Modaco-s) azóta nemvolt töltőn és még most is 32%os az akksim. Gyorsasággal sincs problémám (LauncherPro-t használok, nemtudom ez számít-e azért megírtam). Samsung 4gb MicroSD Class4 Quadrant@960mhz: 1497pont,@1017mhz:1785pont; Antutu@960mhz: 2113pont,@1017mhz: Hotreboot; Linpack minden esetben olyan 12.300mflops körüli értéket mutat(+-pár század,ezred).
Nálam van olyan gyors,talán még gyorsabb is mint a skaTe v2.
Ja és semmi hiba nem jelentkezett(bár nekem még egy romnál se volt semmi hiba,telepítéssel kapcsolatban sem meg sehogy,pedig egyszer már tpt-ztem is)
Na jó egyszer volt egy pár hiba,de ott a rom volt bugos(AtOmIc)
Lehet hogy kifogtam egy überjó példányt??Ui: proximity sensorhoz se kellett nyúlnom még soha pedig ez kb. már a 6. rom amit feltettem a telóra...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- YouTube
- Windows 11
- Synology NAS
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest