- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az 5G-s páncélnak ára van
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
metalstorm #30158 üzenetére
Nézd, bedobtál 1 romot egy szakmai topicba, aminek a leírása -szerintem- fényévekre van a szakmaiságtól.
Mikor kérdeztem valamit a romról és egyben jeleztem hogy ezt a hibát javítanod kellene,
a válaszodban a romra vonatkozó kérdésre nem tértél ki, helyette elviccelted hogy máshol is rosszul írják.
Azóta (5 nappal ezelőtt) kiderült hogy hibás a feltöltésed, de még mindíg nincsen javítva, noha szerintem ez is alap lenne hogy mielőtt valamit megosztok másokkal, megnézzem hogy működik-e egyáltalán.Az őstag rang nem jelent igazából semmit, jóval később kezdtem fórumozni mint te, de azt még újoncként megtanultam hogy ha 5 percen belül írok többször, akkor nem új hozzászólást írok, hanem használom a szerkesztés gombot, kiváltképp akkor mikor több HSZ ugyanannak az embernek szól.
Lehet ezeket a dolgokat kötekedésnek venni, bár szerintem ezek még az építő jellegű kritika kategóriájába tartoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest