- Google Pixel 9a rapidteszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
válasz
aytukabozs #30128 üzenetére
Mennyire jó ötlet a nem gyári adapterével tölteni?
200mAh helyett 2000mAh csak annyi a különbség ha jól látom, akkor az nem lehet gáz
csak a fagyós akku ki traumáknál volt furcsa, hogy 100%-ról 83-ra esett egyből. -
bunnyhu
senior tag
válasz
aytukabozs #30167 üzenetére
Gondoltam én is rá, hogy elrakom, több régebbi nokia telefonommal is ez történt.Valahol valamelyik doboz alján vannak ... szóval szép dolog a nosztalgia, de ha valaki még használni tudja, inkább éljen tovább a kicsike
Nekem is ez volt az első okostelóm egyébként
Meg kell tanulnunk elengedni a tárgyakat!
-
pixelshader
tag
válasz
aytukabozs #30162 üzenetére
ertem, koszi. sajnos ez a telefon nem er annyit.
en is igy kaptam, nem en tortem ossze. -
metalstorm
aktív tag
válasz
aytukabozs #30150 üzenetére
A kötekedés lételemed, ezt már tapasztaltam...
-
metalstorm
aktív tag
válasz
aytukabozs #30153 üzenetére
Lehetsz őstag meg okoskodó, a biztositékodat meg vágja ki, és ne csak majdnem! Menj kirándulni ha ennyire nem birsz magaddal!
-
kj007
tag
válasz
aytukabozs #30153 üzenetére
Bocs! neki is szántam, csak mellékattintottam. De nem reagált rá, pedig ha nézi a topikot, rájött volna ő is.
-
kj007
tag
válasz
aytukabozs #30145 üzenetére
A letöltött rar-ból kicsomagolt zip-eket nem tudom kibontani, mert hibásnak jelzi az unzip, de a recovery is.
-
GrandS
senior tag
válasz
aytukabozs #30150 üzenetére
Egyébként minden törlés megvolt.
Factory, dalvik, system, stb. Kb 50x telepítettemromot Blade-re.
-
GrandS
senior tag
válasz
Nekem hibát írt ki telepítéskor a ROM.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Elterjedten igy fogalmaznak!
Sajnálom ha falra másznál ettöl mint pókember...
-
br.rak
őstag
válasz
aytukabozs #30128 üzenetére
Ilyen korú telefonok esetében sajnos már benne van a paliban, hogy szembejön egy hardverhiba (mondjuk az oxidos érintkező még határeset)
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #29637 üzenetére
Csodálatos gyógyulások rovatunk mai kiadásában;
Volt nekem ez a nagybeteg telefonom tavaly.
Az itt fellelhető írások alapján próbáltam visszahozni halfbrick országból, de nem sok sikerrel,most pár hete megint a kezembe került, töltőre tettem, megnyomtam a bakapcs gombot és uram fia, elindult...
fasza kis 2.2-vel, t-mobos splashscreen helyett a sima 'android'-ossal, de amúgy minden működött rajta.
Azonban a töltőt lehúzva azonnal kikapcs, se kép-se hang. Furán is 'töltött' egyszer 20, aztán a következő feldugás után 80%, de mindíg kikapcs lett a vége ha lehúztam.
Gondoltam egyet és finom csiszpapírral az akksi és a telefon érintkezőjét megdörzsöltem, és a töltőre téve elkezdett 1%-ról szép szabályosan tölteni, és meg is tartotta a töltést.Úgyhogy gyorsan feltoltam rá gyors egymásutánban, valami talált 4.4-et ami folyamatosan hibaüziket dobált,
aztán az ucsó hivatalos CM7-et, ami működött, de mégis 2.3....?
és végül Zyan 4.1.2-jét amire egyúttal nyomok is egy +1 gombot, szerintem is ez a legjobb erre a telóra. -
esox
senior tag
válasz
aytukabozs #30030 üzenetére
Kipróbálom köszi.
-
Adila
csendes tag
válasz
aytukabozs #29995 üzenetére
Köszi, sikerült.
-
br.rak
őstag
válasz
aytukabozs #29977 üzenetére
Nem lehet minden tökéletes.
Próbáld kideríteni, mi lehet ezeknek a gyártási száma és utána neten szétnézni. -
Telda
addikt
válasz
aytukabozs #29964 üzenetére
Dehogy, imádom azt is.
Csak hatalmas, aztán futás vagy biciklizés közben nem tudom hova rakni.
A kis Blade meg simán elfér bárhol -
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #29893 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy most az akku rossz, vagy az a rész, ami az akkut tölti, vagy esetleg az érintkező...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #29891 üzenetére
Akku nélkül nem tud felkelni, csak "bootloop"-ig... Pont oda kéne neki az a plusz!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #29889 üzenetére
Mit is lehet kezdeni egy db exe fájllal, ami kiírja mit kell csinálni...
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #29888 üzenetére
...na közben gyári romot elvileg találtam, már csak azt nem tudom mit csináljak vele
(annyira de annyira könnyen átállt az agyam az MTK-s telók viszonylag egyszerű mókolására, meg az aktuális telóm recovery-be bootolására hogy még azt a keveset is elfelejtettem amit régen tudtam erről a kis rohadék blade-ről
)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #29886 üzenetére
Ha a system és a boot.img legalább gyári, nem kiherélt, üres cucc, ami a TPT-k mellé szokott lenni, akkor ez igaz is.
Ellenkező esetben kell egy romot is feldobni, mert üres system mellett nem nagyon megy ugye a rendszer...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #29884 üzenetére
...és miután lement a visszaállítós móka, FTM módban tettél fel romot is?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #29882 üzenetére
Szia!
Meh... triviális kérdés: FTM módban csatlakoztatod a készüléket ugye? Valamit az nv restore van beállítva a programban, nem a "now download..." vagy mi a szösz annak a neve, amit éppen nem tudok fejből...
A chanel fájl honnan van?
-
lemusz
addikt
válasz
aytukabozs #29815 üzenetére
Csak SD kártyaolvasó van, SD kártyás fotós, mp4 lejátszó, amin nincs nyoma hogy microSD lenne benne.
-
Tonchi
aktív tag
válasz
aytukabozs #29764 üzenetére
pontosan mire gondolsz? nem értelek
-
metalstorm
aktív tag
válasz
aytukabozs #29704 üzenetére
Szinte ugyan az!
-
Nestor16
senior tag
válasz
aytukabozs #29694 üzenetére
Bocsi, gondolkodtam is hogy fogalmazzam meg, de sehogy sem egyértelmű...
Szóval az a rész amit közvetlen tapizni lehet, az üveg, ami ugye szana-szét van repedve
Hát maga az üveget nem láttam még, hogy árulják és nem néztem még utána, hogy hogyan kell csak azt kicserélni, ezért lenne egyszerűbb az egész előlapot cserélni üveggel együtt plusz hátlap is, mert az is kopott
Ami pedig érzékeli, hogy nyomkodom az jól működik
Na így remélem érthető -
Nestor16
senior tag
válasz
aytukabozs #29691 üzenetére
Értem, én ebben sem látok plexit, pedig az lenne a fontos
A plexi lenne a legfontosabb, mert az van ripityára törve (az érintésérzékelője jó), de ha veszek rá előlapot akkor új hátlappal nézne ki jól. -
Nestor16
senior tag
válasz
aytukabozs #29686 üzenetére
Ment.
Annyi még érdekelne engem, ha már így belejöttem a flashelésbe, hogy érdemes feltenni más/custom firmwaret mondjuk innen?
-
br.rak
őstag
válasz
aytukabozs #29679 üzenetére
részvétem
remélem sikerül majd életre kelteni
Most megint ezen hallgatom a rádiót, egy idő után észre sem lehet venni, csak ha ki/be kapcsolom a rádiót. Az érzékenysége meglepően jó. -
br.rak
őstag
válasz
aytukabozs #29675 üzenetére
Nekem lenne egy kis "problémám" , bár egyáltalán nem vészes. Úgy alakult, hogy a kis Bladen kellett rádiót hallgatnom, de egy kicsit zajosnak tűnt, egyfajta alapzaj volt, amint bekapcsoltam a rádiót ( Z-féle legújabb rom) Ez másnak is így van vagy csak nálam. Illetve nem találtam kihangosítás lehetőséget a rádió appban.
-
Nestor16
senior tag
válasz
aytukabozs #29673 üzenetére
Megy PM
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #29671 üzenetére
Szia!
TPT-zd meg,vagy elpusztul teljesen, vagy jó lesz. Veszíteni már nem fogsz vele...
-
icemad
nagyúr
válasz
aytukabozs #29642 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy menü gombot is nyomni kellett a hangerő+powerhez... De régen volt már...
-
br.rak
őstag
válasz
aytukabozs #29640 üzenetére
Gen 1 vagy gen 2? (mert más más kombinációval lehet elérni a recovery-t,én is megjártam ezzel)
bekapcsoláskor rezeg egyet? (elvileg ekkor nem lehet nagy baja)
Xp-n próbáld meg, hátha. -
br.rak
őstag
válasz
aytukabozs #29638 üzenetére
Aksi/sim/sd nélkül próbáltad gépre csatlakoztatni illetve elindítani?
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #29637 üzenetére
Jaj, megöltem a topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest