- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zszabika
aktív tag
Extra beállítások-ban be tudod állítani hogy hova telepítsen.Én személy szerint csak a belső memóriába telepítek a gyorsabb működés érdekében,aztán ha nagyon muszáj akkor átmozgatom valamennyit.
Ja és nem tudsz minden app-ot átrakni,csak amiket enged.Ha mindenképp SD-re akarsz telepíteni akkor használj EXT-et.
-
Joshi
titán
Sziasztok. A Blade-en CM7-es rom van FAT32-re formázott sd kártyával EXT nélkül. A telepített programokat kézzel kell átrakni az SD kártyára? A képek alapján nincsenek az SD-n csak ha rákattintok az átrakás gombra. Miért?
-
zszabika
aktív tag
De,azóta már leesett.Csak azt nem értem ezek között hogy lehet vacilálni?Az egyik majdhogynem "csúcstelefon",a másik meg egy Blade.
Az egyik 35K,a másik majdnem 80...
(#6095) FR33 : Átlagos felhasználásra ugyanúgy jó a Blade is.Tudsz netezni,van wifi,meg minden okosság ami kell,sőt én még játszok is rajta.
-
FR33
aktív tag
válasz
zszabika #6093 üzenetére
hisz blade is és samu W ( galaxy W
)is andoroid
Galaxy s-t akartam venni de nincs ...maradt a W de nem tetszik és Defy nincs telenornal.
Ezért maradt W 50ért ( csunyasága mellett elnéznék ) és blade 10ért opcioként ha ér annyit és tudok rajta netezni wifi és android okosságok gps... -
TRob1
veterán
Egyértelmű Samsung 50k, minek tartogatnád azt a 40k-t, nem jó az semmire, csak elértéktelenedik (ahogy az 50k-s telefonok is.
)
(#6094) FR33 :
Azt gondoltam lejön a hsz-emből a lényeg. Nekem pl. 20at se érne meg pluszba, nemhogy 40et...
(#6090) maggi1886076:
Itt már majdhogynem nem is lehet ár érték arányról beszélni. Egyik telefon se ér 5ször annyit mint a Blade... (De szvsz még 3szor annyit se...) -
FR33
aktív tag
válasz
maggi1886076 #6088 üzenetére
köszi
még mindig filozok - blade 10.000huf vs. samsung w. 50000huf kérdésen -
maggi1886076
addikt
válasz
Psychonaut #6089 üzenetére
hova siessenek?
ők diktálnak...
FR33: ár-érték arányban a Blade a jobb
-
apeelme
addikt
-
FR33
aktív tag
Sziasztok !
10.000 ft-ot ér ez a telo ujan szolgáltatótól ? Vannak az uj kiadásúakkal bajok ?
Van szerviz vagy cserélik ha baj van ? Lassan már nem is lehet kapni akkor mi lesz a garival ha pl ne mtudják cserélni ? -
maggi1886076
addikt
válasz
Psychonaut #6058 üzenetére
olyat senki nem tud, ami univerzálisabb?
-
t34_76
csendes tag
válasz
mgTerminator #6080 üzenetére
Beviheted az e-caréba is.
-
ux1
addikt
válasz
mgTerminator #6080 üzenetére
Már hogyne...
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a T-ben cserélik gariban a hátlapot? Mert lent a hangszórónál eláll a hátlap és recseg, de nincs letörve 1 pöcök sem. Ja meg hogyha esetleg cserélik akkor a vissza kell rakni a gyári romot?
-
kurtuzov
senior tag
válasz
hallerlaller #6075 üzenetére
Megy, de hibákkal. Én napi szinten használom. Csak kihangosítva tudja használni, vagy vezetékes fülessel. Sztereó BT headsettel nem megy.
Ja és ez ROM függetlenül így volt mindig. Most épp amúgy CM n256 fut nálam.
-
TRob1
veterán
válasz
hallerlaller #6075 üzenetére
Kipróbálod, aztán ha megy akkor azt hogy megy, ha nem megy, akkor meg azt hogy nem megy.
-
hallerlaller
addikt
na egy vevőm kérdezi hogy viber megy-e rajta, erre mit válaszoljak neki?
-
Nerd
aktív tag
válasz
Speeedfire #6073 üzenetére
1. HungarianIME-V16.apk-t kiszeded a BD 3-ból.
2. Root explorerrel felmásolod a System/app-ba és beállítod a jogosultságokat (rw-r--r--).
3. Telefonod újraindítod.
4. Valamelyik textboxba, amikor már kinyílt a billentyűzet, hosszan nyomsz és kiválasztod az input method menüpontot, ott pedig a Hungarian IME-t...Én így csináltam és van ékezetes billentyűzetem a First Strike-on...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Speeedfire #6071 üzenetére
Másik bill. alkalmazás lehet fent, most nem emlékszem már melyikbe melyik volt.
Marketet lehet cserélni.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #5991 üzenetére
-
alexdp7
tag
válasz
apeelme #6067 üzenetére
nem csak azt...és a gyárin kívül volt még egy plusz
ez a kínai barátaink hozzáadott értéke a telóhoz
reboot....
lehet inkább aksi ki-be leszminden nap új kihívás ezzel a készülékkel.......de élvezem
na el sem indul...király...az android feliratnál megáll........
....no most hogyan tovább?
rakjam újra a romot recoveryből?
-
apeelme
addikt
1db Launchernek mindig kell lennie, hiszen mivel is dolgozol akkor? gondolom leszedted az összeset!
az a jó ha 2 van..nálam is CM féle ADW, és LauncherPro..mert ha frissül marketből és "véletlenül" bugos...akkor...
-
apeelme
addikt
akkor ADW EX v. LauncherPro - utóbbi tud görgethető dock-ot is
-
alexdp7
tag
válasz
apeelme #6063 üzenetére
Nemus Launcher v0.9.9.1
nekem bejön hogy tudom szerkeszteni az alsó sávot (jobbra-balra külön mozgatható), a futó programokat egyszeű elérni + a telepített alkalmazások is elérhető 1kattal
előtte
Zeam Launcher-t mert gyors volt és szerkeszthetőnekem a Go Launcher EX valahogy nem jön be......vagy csak nem tudom jól beállítani
-
apeelme
addikt
válasz
alexdp7 #6060 üzenetére
milyen Launcher használsz?
(#6064) alexdp7: akkor annak beállításaiban keresd a problémádra a gyógyírt...(nem ismerem ezt a launchert!)...a "gyári CM" ADW-ben van ilyen funkció hogy swipe up, swipe down-ra(noti bar lehúzás ugyebár) mit csináljon, ami akár az asztalok előnézete is lehet...
-
alexdp7
tag
viszont az akksiidő szerethető
2.2-re alapuló főzött romokkal eddig 2 naponta kellett kb töltenem normál használat mellett (beszélgetés,wifi,játék,zene)
most túl vagyok az első lemerítésen az új rommal (First Strike 2.3.7)az első full töltés óta: eddig 4nap 1óra 50perc
(40perc beszélgetés, 1óra 37perc wifi....meg a többi)és most áll 25%-on
(ja és nem használok repülő módot!!!!!!!!! egy mp-ig sem volt airplane módban)
már a rom telepítés után is feltűnt hogy jó lesz ez.............18%-ról alig tudtam lemeríteni
...kb fél napig egy százalékot sem ment le
raknék róla képet de nem tudom milyen appal tudom leszedni
-
Psychonaut
veterán
válasz
maggi1886076 #6059 üzenetére
Egy kicsivel nagyobb meg belefer. Gumi tok nelkul a Blade lotyog benne, gumi tokkal tokeletesen belemegy. Ennyivel ferne nagyobb telo bele.
alexdp7: nem, a memoriakartya szerintem biztosan nem.
-
alexdp7
tag
Pénteken többetek segítségével GEN2-esítettem a telefont, majd felraktam a First Strike-ot......
eddig oké is csakhogy..........napjában többször csinál olyat hogy mintha lefagyna a kijelző a főképernyőn ilyenkor lehet jobbra-balra scrollozni (5 képernyő van ugye) de semmi másra nem reagál illetve ha a notification bar-t le akarom húzni feljön az 5 képernyő kicsiben.....valamint ilyenkor nem ott érzékel ahova "tapizok" a kijelzőn hanem tök máshovanéha segít ha kikapcsolom a képernyőt majd feloldás és utána reagál.....de ez sem működik mindig....
van ötlet mi lehet ez?
okozhatja a 8GB class4-es memkari?
-
maggi1886076
addikt
válasz
Psychonaut #6058 üzenetére
És ez más telóval jó lesz?mondjuk egy nagyobbal?
-
Psychonaut
veterán
válasz
maggi1886076 #6054 üzenetére
-
maggi1886076
addikt
Tudnátok ajánlani univerziális autóstartót a telefonhoz, amit esetleg majd más telefonhoz is tudok használni?
-
ux1
addikt
Ha valakit érint: kitchen update 0.180!
Android 4.0 támogatással
"UPDATE (NOVEMBER 30, 2011):
Just finishing up unfinished business This project was retired two months ago, but today I added some Ice Cream Sandwich (Android 4.0) support as a favour for some people. Unfortunately I have permanent damage to my right wrist and cannot continue updating like I used to. So please, no more requests.""Version 0.180 (November 30, 2011):
Updated de-odex tools to 1.3.0, which includes Honeycomb and ICS support and now involves setting the API Level
Updated Superuser to 3.0.6
Updated ZipAlign to version in SDK R15
Fixed issue when copying contents of CSC from its subfolders (Galaxy S and Galaxy SII only)
Fixed issue in signing APK/ZIP option where an empty folder was not detected or removed" -
Trombi88
csendes tag
Üdv.!
Annyi kérdésem lenne (rég jártam itt) van már valami ZTE szervíz nálunk ahol tudnak kijelző üveget cserélni?
Én már mert nekem egy repedés az egész ( Járólap VS Blade 1:0) de rokonét most a kutya vette kezelésbe
és a bléd még mindig tart csak kicsit ronda
Szóval van-e olyan szervíz magyarországon ahol tudnak beszerezni hozzá alkatrészt és megis csinálják? (kijelző üveg + hátlap ami főleg érdekel és ha árat is tudtok az még jobb)
Másik kérdés:
nagyon régen Én is rakosgattam a ramokat a telefonra de aztán abba hagytam mert az újakkal mindig csak gond volt és maradt 2.2 -es sweden. Van azóta már olyan amit tényleg érdemes felrakni mert annyival több dolgot tud és jobban?
és van-e olyan ember Bp-en, aki pár sörért megcsinálja ha elviszem
(rég volt, meg megnyugtatóbb ha olyan csinálja aki már tapasztalt és nem remegő kézzel kattint hogy na most ugrik a majom a vizbe) xD
-
dajani
tag
Hello.
Bladhez ajánlom a Canyon CNR-EP8O fülest, meglepően jól szól. Pár napja sikerült beszereznem egyet.
Üdv. -
hippo0315
senior tag
Jövök Én is elköszönni, eladó sorba került a Pengém (meg lett hirdetve itt a PH-n), holnap érkezik a másik készülék.
Ez úton is szeretném megköszönni a remek ROM-okat, a sok-sok segítséget és türelmet, amit tanúsítottatok.
-
xSide
őstag
válasz
RockHaRD #6038 üzenetére
Akkor tényleg pop-al ad hozzá gmail webes felületen ez a legegyszerűbb, hozz létre cimkét (szűrőt) hozzá, így külön csengést is adhadsz neki, meg tudod különböztetni mert a listában a gmail kliensben kiemeli ezeket (szin egyénileg állítható)...
ui, na mire leírtam más is reagált
-
apeelme
addikt
válasz
RockHaRD #6038 üzenetére
Akkor menj a gmail webes felületére, Email beállításai, majd Fiókok és importálás, ott pedig Levelek ellenőrzése POP3 segítségével...ezzel persze lesz egy példány a gmail-es fiókodban is...persze ha úgy állítod be...vagy pl. nem tudom van-e olyan freemail-en hogy automatikus továbbítás...fogalmam sincs egyébként miért használja bárki is a "nagy magyar ingyenes" emilek közül bármelyiket is...személyes véleményem...nem megenni érte
-
xSide
őstag
válasz
RockHaRD #6023 üzenetére
A freemail nem ad smtp kiszolgálót, levelet írni nem tudsz úgysem csak web felületről.
Javaslat gmail új mail cím, freemail pop letöltése oda amit a készülék is fogad már.
Válaszcímnek a freemailt megadni, így a gmail szerveréről küldhető az eredeti freemail cimmel...Apeelme, rakható rá csak recoveryből fel kell rakni a gen3 patch-et is ginger féle főzeteknél.
Cm-nél nincs erre lehetőség szerintem. -
ux1
addikt
válasz
Psychonaut #5989 üzenetére
Én sajnos nem tapasztaltam akkora különbözetet
Sőt fele annyit se. Ha telefonáltam, akkor főni kezdett a készülék és lezabált mindent
Ezért ment vissza a cm.
Nálam jól szuperáló "gyári" ROM a swedish óta nem volt...
-
hallerlaller
addikt
válasz
Psychonaut #6008 üzenetére
na lefutott minden gond nélkül, thnx!
holnap meghirdetem
-
apeelme
addikt
a gond ezzel a pigfish-el hogy a librásított "gen3" is gen2-nek mutatkozik vele...és ugye mint tudjuk arra hiába is raksz gen2-es romot, nem lesz hálózat...igaz Kicsirics77?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Psychonaut #6027 üzenetére
már megoldódott
-
Kicsirics77
veterán
-
bladee12
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #6019 üzenetére
nincs rootolva :-( 2011.februári t-mobile vásárlás.
-
RockHaRD
addikt
megtudnátok mondani, h a freemail accountot hogy kell beállítani a telefon alap email alkalmazásában? a Gmail az egyértelmű a gmailes alkalmazásnál, de a freemailt sehogysem sikerül
-
gyzoltan
csendes tag
valami ötletett mondjatok
-
bladee12
csendes tag
Sziasztok,honnan tudom megállapítani,hogy gen1 vagy gen2 a bladem?
-
gyzoltan
csendes tag
Hello.Segítene valaki?Nekem,az a gond hogy ha felrakok egy GEN 2 romot a ZTE blade gen 2 telomra nem kéri a pin kódot,és mivel nem tudom neki megadni nincsen szolgáltatás és neveket sem látom.Ha másik romot teszek fel akkor is ugyan ez a probléma(bármennyit tehetek fel ez a vége).Vissza kell állítsam az eredeti álapotára hogy kérje a pint és tudjam használni a teloma.
Mi lenne erre a megoldás ??
Köszönöm elöre is!!
-
balalev
tag
Ma reggel felkeltem, nézem a telefonom 40%-on van. Elmegyek, délután félkettőig rá se néztem, akkor ránézek, 7%-on van. Na mondom ez, hogy lehet? Berakom repülőmúdba, félóra múlva ránézek, és pont kiírja, hogy a Telefon leáll.
Szerintetek mi történt, hogy így megzakkant az akkumulátor? -
TRob1
veterán
válasz
dragon1993 #6010 üzenetére
"wifi jelvétel szempontjából agyonveri a bléd a 3g-t
Akkor szar blade-ed volt barátom."Sztem ezt ő úgy érti, hogy a Penge jobb Wifi-ben.
Egyébként még annó, év elején voltak többen is írták itt, akik Pengére cserélték a 3G-t, de asszem egyik se sírta vissza...
-
Psychonaut
veterán
válasz
dragon1993 #6010 üzenetére
-wifi jelvétel szempontjából agyonveri a bléd a 3g-t
Akkor szar blade-ed volt barátom.
Miert, a jo Bladek jellemzoje a gyenge WiFi?
Olvasd el meg egyszer, mire mit reagaltal. -
dragon1993
őstag
válasz
bigdady #6009 üzenetére
-iphone érintőképernyője vhogykönnyedébben veszi az érintést
Ez igaz
Akkor szar blade-ed volt barátom.
-iphone stabilabbnak tűnik
Egyszer úgy meghalt ,hogy nem reagált (negált a kép) semmire majd 20 perc után reboot.
-iphone érzékenyebb mindenre können törik karcolodik
Blade pár karc iphone betörve pedig nem vigyázok rá jobban. -
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Ma eladtam hőn szeretett blédem nehéz búcsú volt, de vettem egy iphone 3g-t mert szeretném kipróbálni azt is mint ahogyan anno az androidot a béddel.
Eddigi tpasztalataim gondolom leirom nektek:
-iphone érintőképernyője vhogykönnyedébben veszi az érintést
-gps-e az blédének közelébe nem ér
-akksiidő 2.3.4-el sem volt olyan jó mint ennek a használt iphone-nak
-iphone kulső tárolóként nem használható
-market szinte ugyanaz mint store, sok a szemét
-iphone érzékenyebb mindenre können törik karcolodik
-iphone pont előző miatt szebb kulsővel bir
-gyorsaságra kb ugyanz a kettő, iphone kicsit lassabb
-kijelző értelem szerüen bldnél jobb, de nekem kicsi volt az ujjaimnak
-sokkal könyebb iphonon billenytűzni a betűket (sms)
-iphone stabilabbnak tűnikSzoval első androidosom volt és nagyon megszerettem, most ismerkedem ios-sel is, meglátjuk. igazából külsőre iphone jobban tetszik és nagyobb képernyú miatt döntöttem mellette, de esélyes volt még a glaxy ace is. Meglátjuk visszatérek-e majd vagy sem. kösz a sok segitséget, romot!
-
Psychonaut
veterán
válasz
hallerlaller #6001 üzenetére
So-so, igazabol csak uj baseband es firmware, de az egyszeruseg kedveert el lett nevezve GEN3-nak.
-
apeelme
addikt
válasz
koszegii #6000 üzenetére
amit linkeltél oldalt, ott le van írva...
*** How to Uninstall (Android2.2~) ***
1. Open setting of Android OS.
2. Select "Security->Select device adminstrators".
3. Disable permission of BetterSleep.
4. Uninstall BetterSleep normally.(#6005) enonlui: nem kalibráltad a proximity-t!
-
enonlui
tag
hali, valaki tud nekem segíteni, mert azt csinlja a pengém, hogy amikor telefonálók és nem veszik fel elveszem a fejemtől és a képernyő pihentetöből nem vilgosodik ki. hiába nyomok meg akár milyen gombot akkor sem, nem tudom le tenni a telot így jön a hangposta és szivja a lovém. mkt csinljak?
-
TRob1
veterán
Van ilyen is: Copy To SIM Card
-
embe
nagyúr
Valaki ajánlott egy alkalmazást, amivel a telószámokat lehet simre menteni. Keresem de nem találom. Tudna valaki ajánlani egy ilyen alkalmazást?! Köszi!
Brekecs: most próbálom pont ezt a progit, csak nem a pro-t. Köszi!
-
hallerlaller
addikt
válasz
Psychonaut #5999 üzenetére
oks kösz, nekiállok!
még egy kérdés, ez a gen3=libra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest