- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
xcsaba1975 #30227 üzenetére
régen az nagyon rég volt..
-
aytukabozs
addikt
válasz
Keeperv85 #30220 üzenetére
"Buzgómócsing jelentgetőknek mondom: ingyen, nem nyerészkedek"
pedig egy nyócéves (szerk. csak 6), kb ötrugeszt érő készüléket ám jó pénzért lehet javítani
(#30221) rushty
Én bátorítalak hogy állj neki az itteni srácok útmutatásai alapján,
halálosan jó érzés mikor magadnak megcsinálsz valamit,
és ha mindent az itiner alapján csinálsz, nem valószínű hogy elrontod.Ha X. vagy XVIII. útbaesik, akkor tudok végszükség esetén segíteni...
(szigorúan szívességi alapon, max utána szívességből megitatsz pár sörrel)
-
aytukabozs
addikt
válasz
bunnyhu #30166 üzenetére
Én mikor lecseréltem, elraktam a fiókba.
Egyrészt érzelmileg is kötődöm hisz nekem ez volt az első okostalefonom,
másrészt nem olyan nagy baj ha van egy okos a közelben ha valami történik az épp használatban lévő telóval.a csjáómihoz meg gratu (vagy sok szerencsét, vagy fogyaszd egészséggel
)
(#30163) metalstorm
-
aytukabozs
addikt
válasz
pixelshader #30161 üzenetére
Úgy.
Az a 'plexi' a digitizer, vagy érintőpanel.
Az alatta lévő a kijelző.
Az előbbit leszedheted, de akkor el is dobhatod a telefont, mert nem fogod tudni vezérelni.Olyan 3000 ft körüli összegért tudsz rendelni hozzá érintőt, és megint csilivili lesz a telefonod.
Ja és mivel topicidegen a telefon, nem ártana offtopicban kérdezni róla.
-
aytukabozs
addikt
válasz
metalstorm #30158 üzenetére
Nézd, bedobtál 1 romot egy szakmai topicba, aminek a leírása -szerintem- fényévekre van a szakmaiságtól.
Mikor kérdeztem valamit a romról és egyben jeleztem hogy ezt a hibát javítanod kellene,
a válaszodban a romra vonatkozó kérdésre nem tértél ki, helyette elviccelted hogy máshol is rosszul írják.
Azóta (5 nappal ezelőtt) kiderült hogy hibás a feltöltésed, de még mindíg nincsen javítva, noha szerintem ez is alap lenne hogy mielőtt valamit megosztok másokkal, megnézzem hogy működik-e egyáltalán.Az őstag rang nem jelent igazából semmit, jóval később kezdtem fórumozni mint te, de azt még újoncként megtanultam hogy ha 5 percen belül írok többször, akkor nem új hozzászólást írok, hanem használom a szerkesztés gombot, kiváltképp akkor mikor több HSZ ugyanannak az embernek szól.
Lehet ezeket a dolgokat kötekedésnek venni, bár szerintem ezek még az építő jellegű kritika kategóriájába tartoznak.
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
metalstorm #30144 üzenetére
Basszus nem akarod kicsit átírni?
Ettől hogy "wipe-k törlése" ettől a falnak megyek,
noha magam sem vagyok egy nagy mágus.
Az olyan mint a bacon szalonnaBtw zyan 4.1.2-höz képest miben jobb?
Van értelme arról erre váltani? -
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #29637 üzenetére
Csodálatos gyógyulások rovatunk mai kiadásában;
Volt nekem ez a nagybeteg telefonom tavaly.
Az itt fellelhető írások alapján próbáltam visszahozni halfbrick országból, de nem sok sikerrel,most pár hete megint a kezembe került, töltőre tettem, megnyomtam a bakapcs gombot és uram fia, elindult...
fasza kis 2.2-vel, t-mobos splashscreen helyett a sima 'android'-ossal, de amúgy minden működött rajta.
Azonban a töltőt lehúzva azonnal kikapcs, se kép-se hang. Furán is 'töltött' egyszer 20, aztán a következő feldugás után 80%, de mindíg kikapcs lett a vége ha lehúztam.
Gondoltam egyet és finom csiszpapírral az akksi és a telefon érintkezőjét megdörzsöltem, és a töltőre téve elkezdett 1%-ról szép szabályosan tölteni, és meg is tartotta a töltést.Úgyhogy gyorsan feltoltam rá gyors egymásutánban, valami talált 4.4-et ami folyamatosan hibaüziket dobált,
aztán az ucsó hivatalos CM7-et, ami működött, de mégis 2.3....?
és végül Zyan 4.1.2-jét amire egyúttal nyomok is egy +1 gombot, szerintem is ez a legjobb erre a telóra. -
aytukabozs
addikt
ha van root, akkor próbálkozhatsz market helperrel.
(nem használtam az elmúlt kb 2 évben, lehet nem is működik már, de nem volt azóta olyan telefonom amivel át kellett volna verni a playstoret) -
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #29888 üzenetére
...na közben gyári romot elvileg találtam, már csak azt nem tudom mit csináljak vele
(annyira de annyira könnyen átállt az agyam az MTK-s telók viszonylag egyszerű mókolására, meg az aktuális telóm recovery-be bootolására hogy még azt a keveset is elfelejtettem amit régen tudtam erről a kis rohadék blade-ről
)
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
Keeperv85 #29853 üzenetére
Hello
Még nyáron nekiálltam unbrickelni a telefont, (de aztán egy rendrakás során eltünt szegény és csak most került elő
) a leírásod alapján, de valamit elb@#zok..
Eljutok a legvégéig sikeresen "továbbra is csak FTM mód van, akkor megyünk még egy kört.", lefutom ezt a kört is, de továbbra is csak FTM mód van.Az gyanús pl. hogy itt a nyíl megnyomása után rögtön írja hogy success, utána meg mikor feldugom a telót, a gép nyávog hogy egy USB eszközt nem lehet felismerni, ezzel meg visszajutok oda ahonnan indultam :/
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
metalstorm #29702 üzenetére
A wipe törlés az olyan mint a bacon szalonna?
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
Nestor16 #29690 üzenetére
sztem ez csak előlap és akkufedél meg a szerszámok
szerk.
e-bayen ez a legolcsóbb digitizeres, de középrész még ebben sincs -
aytukabozs
addikt
válasz
Keeperv85 #29672 üzenetére
köszi, megpróbálom, csak 1 gond van hogy a leírásodban lévő linkek nagy része már nem működik
Van tipped honnan tudok pl. trémobilos romot (gyártói frissítést) beszerezni?
Meg 'eredeti chanel fájl'-t egy halbrick teló esetén? -
aytukabozs
addikt
Erre esetleg valami tipp még?
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #29637 üzenetére
Jaj, megöltem a topicot.
-
aytukabozs
addikt
Sziasztok
Van egy ilyen telóm ami egy ideje fiókban volt, kb 1 hete a lányom telefonja megmakkant ezért elővettük ezt.
Tegnapelőttig tökéletesen ment, aztán tegnap bekapcsoláskor bootloop. :/
Gyanús még hogy kikapcsolt állapotban csatlakoztatva azt mondja a gép:Nem emlékszem hogy azelőtt ilyemit írt volna, igaz mikor romoltam még XP volt a gépen.
Bootloop közben feldugva semmit nem csinál, recovery-t nem tudom megidézniElvileg Kelzsoca féle CM7 van/volt rajta amivel tökéletesen működött.
Valakinek valami tipp mi lelte szegényt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Awesome Blue
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest