- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
latis666
aktív tag
A képek alapján nem értem mi olyan érdekes ezekben a miui romokban. Nem valami szépek sőt inkább fapadosnak látszanak.
-
Keeperv85
nagyúr
Errr... Nem tudom ki az aki próbált már buszon netrádiózni, de a Vodafone támogatásával nem fog, az száz. Pláne nem a Tunein rádióval, ami ha megszakad a letöltés képtelen folytatni...
-
janes74
senior tag
Hello mindenkinek!A barátnőmnek vettem használtan egy blade-et.CM-7.2.0 Remastered apeelme&kelzsoca fut a telón.Jó ez,vagy cseréljek valamire?Előre is köszönöm a választ.lehet,hogy jövök néha érdeklődni,ha nem baj
-
kelzsoca
félisten
-
dunc
nagyúr
Sziasztok Libràra van valami jòfèle rom,vagy mod?
-
jegenye77
addikt
Ice Armor II. - ReBoRn - update! 2012-02-26
Telepítés recovery-ből! Install után kötelező a wipe cache és wipe dalvik cache!
Egy kis segítség kellene mert nem vágom nagyon a témát,hogy ez most mit jelent?
Mit is kell a telepítés után csinálnom? -
-
jegenye77
addikt
Az miért lehet,hogy csak az sd karira tudok telepíteni programokat és az sd-ext mappába pedig semmit?
Ha valamit áthelyezek a telefon memóriájából akkor annak nem az ext partícióra kellene,hogy kerüljön? -
szezso15
addikt
Itt egy másik MIUI v4 Blade-re: [link]
Most próbálom majd ki, hogy a témák mennek benne, az nagyon ígéretes! -
llax
senior tag
Sziasztok!
Kissé régen jártam a topikban...
Olyan érdekelne engem, hogy hogyan lehet (ha lehet egyáltalán) a CM7 changelog régebbi bejegyzéseit megnézni?
Azért is érdekelne, mert a Blade-men a nem éppen friss CM 7.1.0 stable verzió fut megjelenése óta... Ugyan sok gondom nem akadt vele, de érdekelne, hogy a kiadása óta volt-e valami érdemi, Blade-specifikus frissítés (ilyen fordítási és egyéb, működést alapvetően nem befolyásoló módosítások különösebben nem érdekelnek).
-
Keeperv85
nagyúr
Ezt nem hiszem el! Minden előzetes dolog nélkül a szemem láttára tört szilánkokra a kamera plexi a Bladeben...
-
-
metzcsabi
csendes tag
válasz
apeelme #14257 üzenetére
Valójában nem frissítettem a 4.0.1.5-ös verziót, hanem akkor kezdtem el a masinámat először buherálni (akkor kaptam meg), így az akkori leírás szerint a letöltő helyen ez volt a legfrissebb verzió, így ezt tettem fel, amivel azóta is gond nélkül ment minden ROM és bármi feltöltés. Vagyis én máskat ki sem próbáltam.
Természetesen a legújabb, általad publikált ROM változat is azóta is remekül teszi a dolgát.Csak a hungarodroidi utolsó hozzászólásodba figyeltem fel, hogy még mindig a 4-est ajánlod, ezért merült fel bennem ez a kérdés.
-
apeelme
addikt
válasz
tak.adi #14258 üzenetére
Semmi más nem kell...az előző hsz.-emben leírtakat letöltöd Market-ből, majd:
Beállítások - Hang be- és kimenet - Szöveg-beszéd átalakítás beállításai - legördítesz a menü aljára ott a Motorok-nál SVOX Classic TTS-hez pipa be, a felugró ablakban OK - felgörgetsz és az Alapértelmezett motor-nál SVOX Classic TTS-t pöttyöld be...
innen már csak a Call Announcer és esetleg Mariska testreszabása van
hátra...
(#14259) tboldi: köszi az infót...
-
apeelme
addikt
válasz
tak.adi #14255 üzenetére
szükséged lesz:
1. Classic Text To Speech Engine (free)
2. SVOX Hungarian/Magyar Mariska (644Ft)
3. és pl erre: Call Announcer (free)nálam anno tökéletesen működött...
(#14252) metzcsabi: akkor kérdésedre kérdéssel válaszolnék, mi volt az amiért te frissítettél a nagyobb verziószámúra, mi nem működött neked az említett 4.0.1.5-ösben?
egyébként azért használja mindenki, mert mindenkinek ezt ajánlottuk az elmúlt időszakban, és az idő minket (is) igazol...de ha van plusz infód az új verzióval akkor szívesen fogadjuk...háthaszvsz szerint felesleges a váltás, minden funkció tökéletesen működik...
-
tak.adi
csendes tag
Srácok van olyan akinek müxik a hangvezérlés és a felolvasás (pl. sms-t felolvas, vagy mondja a hívó nevét)?
Ha igen legyen kedves leírni hogy mi kell hozzá és esetleg honnan lehet megszerezni.
Előre is köszönöm szépen.
-
asderr
aktív tag
Üdv.
Gen2es bladem van,alap particióval.
Leszedtem a legfrisebb azaz 2012.02.26os ics buildot.felraktam cwm-bol.
eddig semmi baj,gyors,nem fagyogat le.kézi ujrainditásnál,kikapcsolásnál se fagy le.
viszont a gapps-ot nem raktam fel.mivel eddig felraktam a 22-es buildhoz és semmit se csinált.sőt.még az android billentyü is eltünt
nos,irták hogy már van a kameránál előnézeti mód.
láttam hogy tpt-vel kellene felrakni a romot.
ebben kérnék segitséget hogy ezt hogytudnám előhozni.illetve hogytudnék egy neki elég tárhelyet átparticionálni?
Segitségeteket elöre is köszönöm. -
metzcsabi
csendes tag
Kérdésem a kollégákhoz:
Mindenki ajánlásként a recovery-clockwork-4.0.1.5 verziót preferálja a mai napig is.
Én még az elmúlt év októberében a recovery-clockwork-5.0.2.0 verziót tettem fel, mint akkori legújabbat, és azóta is jól működik, leginkább a backup-restore funkciót használom, mint biztonságot nyújtó funkciót.És itt jön a kérdés, hogy miben különbözik a két verzió, amiért nem az 5-öst ajánlják?
-
synar
őstag
-
XXX003
tag
sziasztok,valaki tudna esetleg pontos adatokat ,hogy Blade-hoz milyen autóstartó és szivargyűjtőtöltő kell és esetleg neten ,linket hol meg tudom rendelni?THX
-
zszabika
aktív tag
Akit érdekel,hívjon,mert estére kell a zsé!Szóval szigorúan csak MÁRA érvényes az ajánlat!Off vége.
-
creedszl
senior tag
hali
2.3.5 maláj verzió van fenn a telón és érdekelne, legegyszerűbb rootolás hogy?úgy hogy vissza is lehessen állítani...z4root kuka, nem megy...
-
zszabika
aktív tag
Sziasztok!Tudom hogy nem szabad itt hirdetni,ezért csak annyit kérek nézzetek rá az aláírásomra.SOS!kÖSZÖNÖM!
-
csipkesi2
csendes tag
válasz
Keeperv85 #14219 üzenetére
Köszi az ötletet.
Valamit a gépem feltelepített mikor rádugtam a gépre és megnyomtam a bekapcs és hang le gombot, de utánna semmi.Lehet hogy hülye kérdés de e szerint a link szerint frissítsem a telót? Gyári szoft visszaállítás.
Sík hülye vagyok még ezekhez azért kérdezem :-)http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=128&t=118
Köszi!
ui: Még várok további lehetőségeket is
-
st0ff
tag
válasz
robit1973 #14229 üzenetére
sziasztok!
Uj romot szeretnek feltenni, 2.3.5 van fent.
Cyanogen 7.1 latest stable-ben gondolkodtam egeszen 2 nappal ezelottig, amikor is lett ket uj nightly:
http://download.cyanogenmod.com/?type=nightly&device=blade
ezekrol van valakinek valami infoja, hogy mit tudnak a stabilhoz kepest?Koszi ujra
-
TRob1
veterán
Ugyanannyiba kerül, nincs rá semmi.
Van vmi összeghatár (nemtom mennyi) ami alatt nincs rá egyéb költség.Rendeltek már nekem kamerához akkut+töltőt, tokokat, 14-15k-ért autóba adaptert rádióhoz... stb.
Kukkants be ide, Winner_hun kolléga segít/intézi ha még nincs tapasztalatod.
-
-
realpopek
tag
Sziasztok!
Nemrég írtam hogy gondom van a hangszóró recsegésével telefonálás közben.Szóval vettem egy nagy levegőt és egy adag bátorságot,szétszedtem Bladet.Nem nagy dolog,pár csavar,utána pedig kivettem a hangszórót,nem igazából láttam rajta semmit.Gondoltam ha már kiszedtem szétszedem,óvatosan kettévettem,s lám teli volt fémreszelékkel.Nem igazából értem honnét volt ott.Mindegy,kitisztítottam,majd összeraktam a hangszóró,utána pedig magát a telefont.Olyan mintha egy stúdióban beszélnék telefonálás közben,nagyon jó lett a hangminőség.Csak azért írtam le mert én is majdnem vettem egy új hangszórót,pedig csak koszos volt...Jani
-
pockhome
senior tag
valaki tudna linkelni 1500mAh-s akksit vagy nagyobbat a telóba? mert speedshopban nem találtam
-
Nohab61
aktív tag
válasz
FireKeeper #14179 üzenetére
Nem láttam, hogy valaki linkelte volna de: zte ház
Ha linkelték akkor, bocs az ismétlésért.
-
ktommy91
addikt
válasz
betelgeuse #14211 üzenetére
Alkalmazások kezelése -->összes-->market--> adatok törlése megvolt már?
megapowa: Szerintem nem kötözködni kellene hanem elolvasni a fórum alapelveit és ha nem tetszik akkor eltolni a biciklit. Nem arról van szó hogy ki mit csinál, hanem hogy kinek van annyi esze hogy reklámozza.
-
megapowa
csendes tag
Ugye itt a hangoskodók fizettek a windowsért?
-
dkpisti
tag
válasz
csipkesi2 #14206 üzenetére
Azigen
szedd ki az akksit,majd vissza és úgy probáld bekapcsolni hogy nyomod folyamatosan a power gombot meg a hangerő LE-t.Így be kellene jönni egy FTM feliratnak,vagy cwm-nek wipe data factory reset,reboot system now ilyenek vannak a cwm-be.
cwm= modositott recovery ahol lehet újrrakni a romot.
Ha semmi nemjön be akkor kijelző tropa,(szerintem) apropó zöld droid sincs bekapcsolásnál? -
betelgeuse
csendes tag
Sziasztok!
Biztos volt már téma, de 10-20 perc google, meg itt olvasgatás után se találtam a problémára megoldást. Mégpedig arra, hogy nem tudok a marketből telepíteni programokat , se wifin, se 3G vel. Azt írja, hogy a letöltés nem sikerült. Sok progit próbáltam már, de mindnél ezt írja.
Valami tipp? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
dvdbackuper #14208 üzenetére
Én is így gondoltam, de látod mennyien lebeszéltek róla, ha meg véletlenül tényleg lenne vele valami gariztatni ugye már nem tudom, és akkor lökhetem is ki...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
korcsillio #14207 üzenetére
Egyedi témát készíteni nem 5 perc. Elég speciális folyamat, mert nagyon sok buktatója van. Ha érdekel egy kis alapozó, ami csak a jéghegy csúcsa: [link]
-
korcsillio
addikt
válasz
korcsillio #14184 üzenetére
-
csipkesi2
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem, nemrég kaptam egy ZTE balde típusú készüléket, de sajnos nem tudom bekapcsolni.
Mikor bekapcsolom akkor csak egy bakapcsoló hangüzenet van és utánna az egész képernyő felvilágosodik és ennyi......:-(
Meg szeretném gyógyítani a kicsit. Mit gondoltok hogy csináljam? Alap felhasználó vagyok, így szájbarágósan el kellene magyarázni hogy tudnám helyre állítani.
Szerintem csak rosszul rootolhatták vagy flash-elhették. :-)Köszi minden segítséget!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Keeperv85 #14202 üzenetére
Na ezt nem tudtam, sőt bevallom hülyének is néztem aki ezzel jött, de akkor én vagyok a hülye...
Akkor valószínű ki is hagyom, végül is annyira nem zavaró most, és működésben pedig jó. De 4-5 ezret talán még mégis ért volna hogyha én megveszem és magamnak kicserélem, de annyit már nem ér hogy egy gsm boltba megcsináltassam. Köszönöm az infókat....
-
k.zozo.
tag
T. Urak!
Lejár a garanciám a ZTE Blade-re és be is van lassulva már, nekiállnék feltenni egy jó főzött Rom-ot.
Melyiket ajánljátok, ami most a leggyorsabb és a legstabilabb?
KösziGen2-es ha jól tudom, vodás.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #14201 üzenetére
Akkor nem tudod.
Nem csak az ESD, amikor már szikrakisülés is követi a folyamatot. Ha megfogod a flash IC-t védelem nélkül, azzal akár több ezer bad blockot generálhatsz. Nem is ez a gond, mert a készülék számtalan védelemmel van ellátva, hanem az, hogy maga kapacitív panel belső vezérlője baromi érzékeny. Csak ionizált levegőn szerelhető biztonságosan. Pont azért, mert töltés-kisülés elven működő kapacitív mátrix van benne.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
barnam_ #14198 üzenetére
Tudom mire írta, és írtam is hogy nem kizárt, de azért valljuk be ez nem olyan gyakori eset (vagy nem tudok róla hogy az lenne), ha meg ilyen alapon kéne döntenem hogy megcsináljak e magamnak valamit akkor semmihez se lenne szabad nyúlnom...
kelzsoca: Ez ilyen gyakran előfordul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest