- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipkesi2
csendes tag
válasz
Keeperv85 #14233 üzenetére
Megpróbáltam a módszert.
A következők történtek: Rákötöttem a gépre USB kábellal és nyomtam a hang le gombot kivett aksival és láttam hogy a kijelző kezdett kivilágosodni és utánna teljesen kivilágosodott és ennyi.
Ezek után akkor mit tehetek? Várom kinek mi az ötlete?
Előre is köszi!
-
csipkesi2
csendes tag
válasz
Keeperv85 #14219 üzenetére
Köszi az ötletet.
Valamit a gépem feltelepített mikor rádugtam a gépre és megnyomtam a bekapcs és hang le gombot, de utánna semmi.Lehet hogy hülye kérdés de e szerint a link szerint frissítsem a telót? Gyári szoft visszaállítás.
Sík hülye vagyok még ezekhez azért kérdezem :-)http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=128&t=118
Köszi!
ui: Még várok további lehetőségeket is
-
csipkesi2
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem, nemrég kaptam egy ZTE balde típusú készüléket, de sajnos nem tudom bekapcsolni.
Mikor bekapcsolom akkor csak egy bakapcsoló hangüzenet van és utánna az egész képernyő felvilágosodik és ennyi......:-(
Meg szeretném gyógyítani a kicsit. Mit gondoltok hogy csináljam? Alap felhasználó vagyok, így szájbarágósan el kellene magyarázni hogy tudnám helyre állítani.
Szerintem csak rosszul rootolhatták vagy flash-elhették. :-)Köszi minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest