- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
latis666
aktív tag
válasz
Williams #23400 üzenetére
Nekem az egyébként tök jól működő telefonnak egyetlen bosszantó hibája van.
Nem tudom hogy lehet, de nem megy a helyére az usb csatlakozó a telefonba. Igy a töltés sem stabil és adatkábelként is alig lehet használni. Hogy ez most mitől van tippem sincs a csatlakozó látszólag tiszta. De régen nem volt ilyen gond. Viszont decemberben lesz 2 éves a telo. Pénzért már nem javíttatnám. -
latis666
aktív tag
Az lehet hogy blade-en nem lehet google plusban hangoutot indítani? Én nem találom. Esetleg a hiányzó kamera miatt? Attól hanghívás lehetne.
-
latis666
aktív tag
válasz
balpeter04 #22612 üzenetére
Nekem rohadtul eszi az aksit de ez az én telefonom sajátossága. Egyébként a rom mindennapi használatra teljesen jó. Minden megy rajta.
Ami meg nem (asszem a rádio ilyen) az meg nem hiányzik
-
latis666
aktív tag
válasz
apeelme #22608 üzenetére
Nem volt alkalmam beirni itt de rákerestem az mms beállitásokra és a "Azonosítás típusa:
PAP" rész nem volt beállitva hanem ismeretlenre vagy mire volt kapcsolva. Nem tudom a romban van vagy a sim-en de átállítottam és működik rendesen.
Köszönöm a segítséget. Vagy 3 éve nem láttam mms-t. -
latis666
aktív tag
-
latis666
aktív tag
konstakang ics-n hogy tudnam elerni hogy letoltse az mms-t?
-
latis666
aktív tag
Szerintem nekem azért dobhatott a jb status 7 hibát mert a rendszerem 160-as csak. Tévedek? Hogy álljak neki a nagyobb partició kialakitásának és mekkora legyen hogy menjenek ezek a romok?
-
latis666
aktív tag
Utolsó hozzászólásom a témában hátha valakinek segít majd.
A viber fejlesztői szerint az a megoldás hogy az fm radiot 0.5-ről 0.6-ra cseréljük és minden ujrainditás után először a rádiót inditjuk el. Utána következő ujrainditásig a viber jól fog működni.
Ezt a SS rls7-es topicban találtam és ezzel a rommal tényleg működik.
IA2 alatt is kiprobáltam de ott a 0.6-os fm radio a csere után nem indult el. Bár lehet a vibert helyrelökte de maga a rádio nem indult el.
-
latis666
aktív tag
-
latis666
aktív tag
válasz
Keeperv85 #21557 üzenetére
Félreértitek. A vibert szerettem volna munkára bírni hogy ne a külső hangszórón szóljon. Kérdeztem hogy melyik rommal jó. (bár nekem a cm7-ek nem váltak be) Közben találtam a Modaco-n egy bejegyzést hogy Swedish Snow rls7-ben az fmradio 0.5-öt 0.6-ra cserélve megjavul a dolog. Titanium backuppal ki is szedtem az fm radio 0.5-öt de nem inditottam ujra igy nem engedte feltenni az ujat. Végül felment a rádió MŰKÖDIK de a viber nem javult meg tőle szóval ez nem jött be marad a rom csere.
-
latis666
aktív tag
Melyik romot tegyem fel hogy menjen a viber vagy a skype rendesen? Vagy van rá fix Swedish Snow lrs7-re?
-
latis666
aktív tag
válasz
tboldi #21276 üzenetére
Jól van nem voltam elég konkrét. Tudom hogy sokaknak van itt skate-es tapasztalata. Azon vacilálok hogy skate-et vegyek vagy se arc s-t. Nem látok olyan mozgást a skate háza táján mint itt a bladenél szóval lehet hogy olcsó húsnak híg a leve. Akinek van kedve dobjon privátot akinek nincs az olvasson tovább! Előre is kösz.
-
latis666
aktív tag
Ha most kellene venni a blade helyett valami hasonlóan jó ár/érték arányú telefont mit tudnátok ajánlani? Bár lehet hogy csak évé végén lesz csere.
-
latis666
aktív tag
Na kivettem a bootanime-ot és az összes csengőhangot a legkisebb kivételével. (Nem is értem minek vannak benne) simán felment a 136-os kiosztásra DE bár a fogyasztástól tartottam arra kijött egy update viszont ugyanazt tapasztaltam mint az előző mokee os-romban. Telefonálás közben nagyon zajos érces a hang. Szóval cseszi az ember fülét. Nem a teleofn hibája mert más romnál ez nem szokott lenni.
Egyébként a rom szép és gyors. DE ha esetleg nincs megoldás a hangminőségre nem fogok sirni ha cserélnem kell.
-
latis666
aktív tag
válasz
latis666 #21236 üzenetére
közben támadt egy gyanú m. korábban panaszkodtam hogy nekem a cm7 romok zabálják az akksit. viszont a swedish snow nagyon jól bánik vele. a napokban felhúztam a swedish snow ban a procit 700ra. hasonló merülést tapasztaltam. tehát nincs kizárva hogy a magasabb órajel miatt merült annyira.bár nem tudom hogy az ia romokban van e túlhajtás alapból vagy a cm7 ben.
-
latis666
aktív tag
Nekem sajnos megint rá kellett jönnöm hogy az első generációs bladem nem nyitott az ujdonságokra. Ahogy a reborn ugy a mokee os is meriti mint az állat. Sajnos bár kevésbé de az ics is eszi az aksit nem birja ki reggel 4 től délután négyig töltés nélkül zsebben. Viszont a swedish snow rls7 15%-ot merül ugyenennyi idő alatt szóval ez marad.
-
latis666
aktív tag
Valaki venné a fáradtságot és összefoglalná vagy linkelne egy összefoglalást arrol hogy most akkor a különböző ics romok használatához milyen tpt kellene? 136-2-302-es kiosztást használok jelenleg.. Keeperv romja felment és a Konsta valamelyik is de egyik hozzászólásban az van hogy a rendes ICS rom ennél sokkal nagyobb. Akkor másik tpt kellene ha ki szeretném probálni őket? Pl keeperv romjában a navigáció fc-zik ha hanggal szeretnék célpontot megadni gondolom ki lett véve valami belőle ami da kellene.
-
latis666
aktív tag
Feletettem probaképpen egy ICS romot de borzasztó csúnyácska volt az Ice Armor után akár. A mokee féle rom klassz ext2-t link2sd-vel használom. Kismillió program van felrakva. Nagyon klassz rom, szerintem a legjobb bár nekem merül.
Még kap egy két nap esélyt esetleg ujra is rakom, de a reborn-al is sokat szarkodtam, végül csak le kellett cserélni mert fél óra alatt 15% szüz rendszeren zsbben az sok. IA2 régi kernellel ugyanigy zsebben 1 óra mulva is 100%-on volt.bbpro: Viszont az ottani régi kernel zip nem megy fel mokee-ra. Hogy tudnék rajta kernelt cserélni különösebb kinlódás nékül?
Végső esetben Swedish Snow rls7 megy fel a 6 sokáig birta a telomon.
-
latis666
aktív tag
Felraktam a Mokee féle romot. Merül mint az állat fél nap állás alatt 60%. Igaz csak tegnap raktam fel de arra gondoltam esetleg alá lehetne tenni a Ice Armor romoknál lévő régi kernelt. Megoldható szerintetek? Kisérletezni nem akarok mert most mennie kell a telefonnak.
-
latis666
aktív tag
Én a bladet kifejezetten telefonnak vettem jatszani es filmet nezni vettem egy ipodot. 1 ev 3 honapja van meg. Ennyit meg egy telefon sem volt meg es soha nem kell bosszankodnom miattanagyin jo vetel volt. Nezem az uj telefonokat es semmivel sem latok tobbet mint mit a blade tud talan az android miatt. Sosincs hianyerzetem hogy valami nem megy rajta vag, ilyesmi. Szoval ha be nem krepal szerintem meg sokaig megkesz. Illetve ha mondjuk az ics utani android nem megy rajta de kivancsi vagyok ra.
-
latis666
aktív tag
Ha abból indulok ki hogy a reborn alatt tapasztalt túlzott merülés oka az elfordulás érzékelő program volt (tényleg az volt a fogyásztás élén) és azt olvastam a hungariandroid-on a romnál a hozzászólásokban hogy ez köztudott hiba akkor elképzelhető hogy a frissitett reborn-ban ez már javítva van? Vagy feltételezhető hogy a swedish snow-ban benne sincs?
-
latis666
aktív tag
válasz
Razor_alpha #14325 üzenetére
"Érdemes hozzászokni az ékezettelenhez, vagy gtalkot/msnt használni vagy emailt amikor lehet."
Nem nem érdemes. Én is gtalkot használok, heti 3 sms megy, de akkor sem kell hozzászokni hogy ékezet nélkül írjunk főleg azért mert van billentyűzet ami írna ékezetes egész szavakat de sms-ben ezzel megszívat.. Használjatok handcent sms-t. Ingyenes, tud magyarul és jól kezeli az ékezetet. És ha a goSMS fejlesztői b***k beletenni akkor kenjék a hajukra. Persze nem kell velem egyetérteni de azért ne mondjuk hogy nincs más megoldás.
-
latis666
aktív tag
A képek alapján nem értem mi olyan érdekes ezekben a miui romokban. Nem valami szépek sőt inkább fapadosnak látszanak.
-
latis666
aktív tag
válasz
sto1911 #13746 üzenetére
Lehet hogy pont az elfordulásérzékelő az uj elfordulásanimáció miatt ette meg az aksit. Hiszen az ebben a romban debütált.
6 figyelő program? Na ja volt olyan amitől nem is ment alvásba a telo.
De tisztában avgyok vele hogy azok is merítették csak azért volt fent annyi mert megprobáltam olyat találni ami megmondja melyik app mennyit merít illetve a beépitett aksi grafikon nem irja hogy mondjuk egy nagyobb esés időben mikor következett be. Pl saccra hajnali 3 kor kapcsolt be a kijelző az adatkapcsolattal együtt és mire felébredtem már több mint 25%-ot merült. Mindegy bonyolult dolog ez. Csak azért irtam le a dolgot hátha aplemee és kelzsóca rámegy arra a kernelre és a reborn 2 még jobb lesz mert egyelőre szerintem világszinten ez a legjobb rom. Márpedig egy pár tucattal már volt dolgom.
-
latis666
aktív tag
Lehet lejárt téma nem tudom vacilláltam is hogy leírjam de most már mindegy. Mivel a telom merült továbbra is reborn-nal és már 6 rendszerfigyelő alkalmazás figyelte a fogyasztást próbaképp felraktam a swedish snow-t de igazából annyira nem jött be így gondoltam visszarakom a rebornt akkor is ha merül. Tette is. A szüz rendszer fél, max egy óra alatt 15%ot merült ugy hogy csak címtár szinkronizálás volt. DE biztos nyomkodtam is nem ez a lényeg. Kínomban felraktam a romnál linkelt másik kernelt. Lehet hogy az én első generációs telom a volt a ludas de össze sem lehet hasonlítani. 15 óra 15% (10 perc netes játék és némi gtalk, hívás semmi, szóval igencsak kíméltem). Egyébként nekem is szerepelt a fő fogyasztók közt az akmd2 bármi is legyen az . Mindenesetre egyelőre úgy tűnik hogy a kernel csere megoldás. Aminek örülök, mert a reborn után egyik korábbi romra sem szeretnék visszatérni.
-
latis666
aktív tag
No már kiképeztem magam telefon figyelésből. Nézem a fogyasztás a wifit kikapcsolom stb de a grafikon alapján mikor aludtam egyszer csak nagyon leesett a töltöttség. Ahogy én nézem ez hajnali fél négy mert elvileg akkor kapcsolja vissza a telo az adatkapcsolatokat. 50 ről 20%-ra esett max egy óra alatt. Van rá program ami megmondja hogy akkor épp mi futhatott? Vagy bekapcsolt a kijelző? Tudom hogy a legjobb az lenne ha törölnék mindent de mégis... watchdog vagy bármi?
-
latis666
aktív tag
Nem igazán ismerem ki magam a témák közt a modacon hogy most mi ics téma és mi az ami ics-n fut. Meg hdpi meg ilyenek. Szóval tudna valaki segiteni hogy milyen témák mennek fel reborn-ra?Esetleg egy linket ha valahol vannak ilyenek egy helyen. Gondolom cm7 témák egyébként. Előre is köszi
Ja és a hosszan nyomva tartott vissza gombra való program leállítást hol lehet engedélyezni?
-
latis666
aktív tag
Pár napja én is figyelem hogy nagyon merül a telefon reborn-al. De hát nekem van fent Springpad, rss olvasó, llama miegymás szóval épp csak live wallpaper nincs. A tapasztalat az hogy ha leveszem a telot 100% on reggel. 3-4 óra mulva már töltöre dugom mert nem vagyok biztos benne hogy estig menni fog biztosan. Namost kiprobáltam hogy feléled e a telo egyéb gombokra és felébredt szóval nem is aludt. Aha. Akkor kezdtem törölni a dolgokat. Szinte mindent leszedtem Boat browser és go launcher maradt. És a telo nem ébredt fel a továbbiakban a menü gombra. Tudom ezzel nincs senki előrébb de nem olvasom itt a hozzászólásoknál hogy aki merülésről panaszkodik logot küld stb az mind ki is sakkozza hogy ha nem is szüz rendszerrel tesztel de legalább menjen aludni a atelefon rendesen. Holott ennek kellene lennie az elsőnek.
Egyéb észrevétel hogy szerintem a rom lassabbnak érződik most mint amelyik ugy kezdődött hogy "kelzsoca tanácsai widget". Bár az lehet hogy nem a reborn volt. Nem is szaporitom a szót.
-
latis666
aktív tag
Nem szokott téma lenni szóval lehet már minde ki tudja. Ha smst írok és ékezetet használok hogy lehez elkerülni hogy egy sms helyett háromban küldje el?
-
latis666
aktív tag
válasz
dragon1993 #12131 üzenetére
Az hogy nem talalzam az elso hszben meg az igy meg egyszrubb lenne. De koszi a linket tovabbpasszolom a sracnak.
-
latis666
aktív tag
válasz
#40993792 #12124 üzenetére
Mert egy ismerosomnek most kellene recoveryt felrakni es en regen nagyon egyszeruen pcnelkul raktam fel terminal emulatorral egy masik blade csudazippel pizzazas kozben. Ezert gondolom hogy megoldhato kellene lehyen pc nelkul update.zipkent. pl a tpt-s leiras vegen is oda van bigyesztve hogy update.zip kentis felmegy
-
latis666
aktív tag
Recoveryt nem lehet ugytelepiteni hogy ha valakinek gyari 2.2 vanfent akkor a recovery.imgtvalahogy update.zipkent hangero fel-el bekpcsolva felkuldeni?
-
latis666
aktív tag
Ha annyi az egész hogy kipipálom a beállitásokban a sd-re telepitést akkor tényleg hülyeség az ext2 particionálás, sőt minden giga ami nincs kihasználva az ext2-ből az veszteség. Akkor formázom a kártyát és ezt a megoldást használom de ha valaki tapasztalt kioktatna nem bánnám mert nem értem hogy ha ilyen egyszerű akkor miért támogatja az ext2-t a rom? Mrg ugye vannak nagyobb romok amik nem lite romok és igénylik az ext2 particiót. Lehet hogy csak azokhoz kell?
-
latis666
aktív tag
Neeeem igazából csak az elmult pár nap arrol szólt hogy ezt nem tudtam feltenni azt nem tudtam mert kevés a hely. Gondoltam megcsinálom a tpt-t az majd elég lesz. De aztán olvastam hogy akkor már csak annyit kell tennem hogy particionálom az sd-t és akkor miért ne próbáljam ki. De szerintem az arról szól hogy az sd kártyán a a dedikált 512-re telepitsen szerintem ő meg telerakta a maradék másfél gigát. Irja is hogy mennyi az ext2 és abból mennyi szabad.
Vagy ha a beállitások ban engedélyezem az sd-re telepitést az ugyanaz mint az ext2 partició? Mert akkor értelmetlen tényleg hiszen minek foglaljak le fél gigát mikor dinamikusan is használhatok többet kevesebbet az sd-ről.
-
latis666
aktív tag
Megcsináltam a tpt-t 136-2-302. Utána felraktam az Ice Armor 2-t majd hirtelen ötlettöl vezérelve megcsináltam az ext2-t is. Már tele telepitettem az sd-t és a belső memória is fogy de az ext2-ből semmit nem sikerül használni. Biztos valamit a beállitásoknál kell kapcsolni. Ha az engedélyezem az sd kártyára való telepitést akkor az sd másfél gigájára telepit, ha a belsőt választom akkor a belső 302 fogy. De az ext2 nem. Lehet azért mert a rom felrakásakor még nem volt ext2 az sd-n?
-
latis666
aktív tag
Mivel ajánlott mostanában csinálni a gyári két gigás memoriakártya ext2 formázását?
-
latis666
aktív tag
Érdemes ezt a programot használni?
[Ram manager pro]
Ha jól olvasom x8 hoz ajánlott de galaxy-s van a leirásánál.
Bladere jó lehet?Másik kérdésem hogy nem tudom eldönteni átparticionáljam e a belső memóriát? FEl szoktam rakni mondjuk az Ice Armor II -re a google apps full-t. Attol tartok esetleg nem menne fel az uj particióra bizonyos romoknál.
-
latis666
aktív tag
válasz
dragon1993 #10253 üzenetére
Mindenkié tud bármennyit küldeni nem? Vagy mi a versenykiírás?
-
latis666
aktív tag
Sziasztok. Godfather romot hasznalok gondoltam kiprobalom a tasker c programot. De a google terkeo resznel gyakoolatilag nem jelenik meg a terkep. Esetlez valaki talalkozott mar ezzel? Vagy egyeb otlet? Elore is koszi
-
latis666
aktív tag
Én Godfather romot használom és egy idő után folyton azt vezsem észre hogy merül mint a rohadás. Azért gondoltam ha már ujrarakom rakok fel valami ujat. De Aplemee romja nem megy fel mivel nekem nincs particionálva az sd-m. Lehet mégis a Godfather megy vissza.
-
latis666
aktív tag
Ha valakinek van rám szabad kapacitása képben van navigációval kapcsolatban bladen és nekem is segítene, privátban írjon rám kérem. Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LibreOffice topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest