- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
realpopek
tag
Sziasztok,Gyári kiosztású a telóm,most Reborn van rajta,És nem tudom ezt
M-9 KongstaKANG a romot feltenni.Elindul a telepítés,és ezt írja ki pár másodperc múlva::installation aborted.Viszont a Reborn simán visszatelepül!
Mi lehet a gond? -
realpopek
tag
válasz
energy4ever #20894 üzenetére
És milyen hangszórót vettél?
-
realpopek
tag
Sziasztok!
Sajnos buta dolgot csináltam,Recsegett a telefon mikor hívtak,vagy sms-t kaptam.Gondoltam kitakarítom mint a felső hangszórót,sajnos szétszedtem de amikor összeraktam akkor sajna nem jött ki hang a telefonból.Sőt azóta a felső hangszóró sem szól.Szerintetek mi lehet tenni????Köszi előre is.
Üdv,
Jani -
realpopek
tag
Sziasztok!
Nemrég írtam hogy gondom van a hangszóró recsegésével telefonálás közben.Szóval vettem egy nagy levegőt és egy adag bátorságot,szétszedtem Bladet.Nem nagy dolog,pár csavar,utána pedig kivettem a hangszórót,nem igazából láttam rajta semmit.Gondoltam ha már kiszedtem szétszedem,óvatosan kettévettem,s lám teli volt fémreszelékkel.Nem igazából értem honnét volt ott.Mindegy,kitisztítottam,majd összeraktam a hangszóró,utána pedig magát a telefont.Olyan mintha egy stúdióban beszélnék telefonálás közben,nagyon jó lett a hangminőség.Csak azért írtam le mert én is majdnem vettem egy új hangszórót,pedig csak koszos volt...Jani
-
realpopek
tag
Sziasztok!
Sajnos engem is elért a hangszóró recsegés.Garancia az nagyon problémás volna,ugyan is az ország másik végéről vettem a telót.Van valami megoldás a kicserélésére,és milyen hangszóró típus való bele?Esetleg ha valaki tudná,és megosztaná velem azt megköszönném.
-
realpopek
tag
Üdv,
Nekem is a Reborn van fent,ha át akarom állítani a témát Lite-ra akkor azt írja hogy nem erre a felbontásra készült.Miért van ez? Vagy így normális?Amúgy tök jó minden.... -
realpopek
tag
Üdv Urak!
A ReBoRn van fent,és nem tudok zenét hozzárendelni névjegyhez.Ringo Pro nevű progi van még a telón,ezzel ezidáig tudtam ezt a funkciót de ezzel a rommal nem megy.Valami javaslat?
Köszi előre is. -
realpopek
tag
Sziasztok!Feltettem én is a Reborn-t.Az lenne a kérdésem hogy a statusbar az eredeti launcherrel nem lehet átlátszó?Ha igen hol tudom beállítani?Az Ice Armor litr-re gondolok
Köszönöm előre is.Jani.
-
realpopek
tag
Sziasztok!Feltettem én is a Reborn-t.Az lenne a kérdésem hogy a statusbar az eredeti launcherrel nem lehet átlátszó?Ha igen hol tudom beállítani?
Köszönöm előre is.Jani.
-
realpopek
tag
Sziasztok!
Feltettem a Godfather romot,előtte a BD IV volt fent.Nagon jó volt a BD IV nagy billentyűzete,viszont az új rom-ban ismét normál bil van.Van rá mód hogy a BD IV billentyűzetét lehessen használni a Godfather romban?
Köszi Jani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest