Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
Sanyi.mTs #848 üzenetére
Most már szól a rádiót kellett beállítani.
Viszont a BT hanghívás nem jó. Hiába állítom be a telefonon, hogy a BTon keresztül szóljon átvált a telefon hangszórójára.
Mi 5x MIUIval. Ezt a hibát, hogyan lehet javítani?
A BT beállításokban engedélyezve van a telefon hanghívás. -
llaszlo
veterán
2S-t vettem és az a gondom, hogy amikor az appal beállítom, akkor működik. Hallom a csippanó hangot a beállítás végén. Viszont, hogyha zenét vagy hívást indítok a telefonon, akkor a rádió átáll másik frekvenciára és bejön az utoljára hallgatott adó.
Van rá megoldás? -
Sanyi.mTs
addikt
Roidmi szivargyújtóba, bt-n csatlakozik a teló, rádió a sugárzott frekvenciára állítva. Zene (spotify) indítva, halk a zene, belépek a roidmi app-ba és egyből megemelkedik a hangerő.
De van, amikor nem kell az app-ot elindítani, normál hangerőn szól.Ti tapasztaltatok hasonlót? 19-es legfrissebb fw van fent rajta.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
bozsokiandra #843 üzenetére
Nekem nincs ilyen gondom Samsung A8 (2018)-on.
Ötletek:
- fw frissítés roidmi-n (mobil net kell),
- app adatainak törlése, majd újra telepítése,
- telefon reset -
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
bozsokiandra #841 üzenetére
Miért akarod az app-ot megnyitni? Ott csak beállítások vannak, nem? Ha van BT kapcsolat, mehet a zenelejátszó app.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
bozsokiandra #839 üzenetére
Milyen telefon, milyen rendszerrel?
-
bozsokiandra
tag
Sziasztok!
Roidmi 3s-em van működik is rendesen egy apróságot kivéve. A hozzá tartozó applikációval rá tudok csatlakozni de csak egy alkalommal, akkor mutatja is az akkufeszültséget és a frekvenciát is tudom állítani. Utána már nem csatlakozik (a zene szól rajt csak az app nem müködik), a telefon újraindítása megoldja a problémát de ez kicsit körülményes.
-
Sanyi.mTs
addikt
Beszereztem én is egy 3S-t. Tetszik.
RDS-t lehet sugározni?
-
Dzsosy
senior tag
Sziasztok!
Valaki használ Soundcloud-ot? Az a gondom, hogy amikor beülök a kocsiba, akkor csatlakozik is egyből a telefon és a soundcloud is elindul, de a lejátszás nem. Rá kell koppintanom a play-re. Van erre mód, hogy az app megnyilásával a lejátszás automatikusan elinduljon?
(majd megpróbálom valami soundcloud topikban is, de gondoltam itt könnyebben felvázolom a problémám 😁) -
Balinov
titán
Sracok, 3S, U11, Stock Sense-s Oreroval. Korabban kikapcsoltam, hogy BT kapcsolat felepulese utan automatikusan induljon a YT alkalmazas. Namost a ROIDMI app frissult nemreg es nem birom kikapcsolni az automatikus YT indulast. Ott van mellette a pipa, de ha rabokok, akkor indul a YT alkalmazas.
Van erre valami gyogyir?
-
tamas.nick
aktív tag
Roidmi 2S:
FM transmitter + mikrofon
Ahogy r0by leírta, attól függ a mikrofon minősége, hogy a szivargyújtó hol helyezkedik el, nekem pl a középkonzol alján van, sebváltó környékén, emiatt 3S-t vettem, mert nem lett volna jó a beszéd minősége.
Fontos még, hogy nem mindegyik autótípus szivargyújtójába jó.Roidmi 3S:
FM transmitter, mikrofon nélkül
Ez a típus már jó bármelyik szivargyújtóba.Csatlakozás: ahogy a nevében is benne van FM rádióhullámot használ, úgy képzeld el, hogy a transmitter egy kicsi rádióállomás, az autóban lévő rádión csak rá kell keresni a frekvenciára. A telefon és a transmitter pedig Bluetooth-on keresztül kapcsolódik rá.
-
llaszlo
veterán
válasz
tamas.nick #827 üzenetére
A 3Sben meg van FM, viszont nincs mikrofon? Ezért nem működik a kihangosító.
Össze vannak gyűjtve ezek a típusok valahol?
Hogyan kommunikál az autó rádióval? Mert nyilván valahogy az kell vinni a jelet a hangszórókra. -
r0by
addikt
-
llaszlo
veterán
Hello.
Semmit sem tudok ennek a működéséről. Hogyan működik a kihangosító? Pontosabban mik a feltételei? Hogyan kell összekötni a rádióval? Melyik modell tudja a kihangosítást is?
Szeretnék egy Xiaomi töltőt venni, de ha a kocsiban nem működik, akkor inkább hagyom. -
sziku69
őstag
Sziasztok! 3S verzióm van. Ha szól a zene, és közben hívnak, akkor jelzi ezt egy hanggal. Felveszem a telefont, de ugye nem hangosítja ki. Nincs mikrofonja. Nekem tökéletes lenne, ha a telefon mikrofonján keresztül hangosítaná ki. Viszont sajnos, ha a telefont hangosítom ki, vagyis híváskor bekapcsolom a külső hangszóróját, akkor sem hangosítja ki. Lehet ezen állítani valahol? Hiszen a zenét is kihangosítja, ami ugyan úgy a telefon külső hangszórójából is szól, ha akarom. Valamint a navigáció hangját is kihangosítja a telefonról.
-
updog
őstag
válasz
Bandus99 #821 üzenetére
Sikerült megnéznem, de most azóta nem produkálta a sípolást... amúgy az appban nekem úgy tűnik hogy nem élő érték van, vagy betonstabil feszültséget tud az akksim
Szóval ennyi erővel még mindig lehet a Roidmi, a Waze, vagy a Spotify is
Mindegy, jön majd a tél előtti szerviz, majd mondom ezt is, hogy nézzék meg. Azóta mentem 400 km-t, semmi gondot nem éreztem az autóval
-
updog
őstag
Sziasztok!
Az alacsony akkufeszültség jelzése a Roidmi 3s-ben egy darab, kínai ébresztőórákhoz hasonló sipítás? Az elmúlt két (hideg) napban többször hallottam zene közben, de a fényjelzés csak kék volt végig amikor ránéztem, neten azt találtam hogy piros amikor akksiprobléma van. De eddig ilyen hangot nem adott, és egyértelműen a rádió hangszóróiból jött (a zene is elhalkult), nem a kocsitól.
-
updog
őstag
Én úgy csináltam, hogy végigpörgettem a rádión a keresést, néztem hogy milyen frekvenciákon talál valamit, és próbáltam kettő olyan közé belőni, ahol volt 1-1.5 MHz "szabad hely". Nekem a 97.2 lett ilyen, de ott is zsinnyeg valami a háttérben ha nincs bekapocsolva a Roidmi, sajnos ez itt ilyen. Amúgy a vétel tökéletes.
-
Tibko8
senior tag
Megjött a roidmi 3s. Most olyan kérdésem lenne hogy Budapest környékén Észak Magyarország irányába inkább milyen frekvencia ajánlott. Az app rögtön a Radio 1 frekvenciáját ajánlotta így az helyett keresnék valami stabilat.
-
Bandus99
őstag
SZiasztok,
2s eszkozt hasznalok mas is tapasztalta, hogy random idokozonkent 5-10 perc ujracsatlakozik?
Mintha kontakthibas lenne es akkor dugnam ra a kocsira. Igaz gyarilag nem jo a kocsim aljzata ezert egy hosszabitoval hasznalom, de azt hiaba mozgatom rangatom, akkor nem csinalja, tehat nem gondolnam hogy ott a gond.
Eleg idegesito igy a helyzet mert ekkor az eppen hasznalt program is ujraindul pl waze. -
blueye
veterán
Roidmi 3 jol mukodott, jott ra frissites, azota ha aram alatt van sistereg minden ado, barmi otlet h miert?
-
updog
őstag
EQ-val beállítva (én a rádión állítom) nagyon jó minőségben szól a zene, viszont meg kell hogy jegyezzem, a natív FM adás és a Roidmi adásának a hangszíne közel sincs egymáshoz, nagyon eltérő EQ-val szól jól az egyik és a másik. A telefonon meg azért nem akarom az EQ-t állítgatni, mert akkor meg a fülhallgatós zenehallgatásnál nem lesz jó
-
Tibko8
senior tag
Sziasztok. Xiaomi ROIDMI 3S lehet telefonálásra is használni? Zenéket milyen minőségben adja vissza rádión? Egy 20 000 ft-os Pioneer fejegysegem van. Kínából most honnan érdemes megvenni?
-
pvt.peter
őstag
válasz
MiszterIksz #803 üzenetére
biztosítékokat ellenőrizném
-
MiszterIksz
csendes tag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy a Roidmi 3S zavarja a biztonsági öv visszajelzőt?
Eddig semmi baja nem volt, a beüzemelés óta csipog, mintha nem lennék bekötve. (Nem csinálta egyből, csak kb. 3 használat után.)Mitsubishi Colt 2005.
Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
updog
őstag
Sziasztok!
Roidmi 3s-et hogy tudok úgy kihangosításra használni, hogy ha felveszem a telefont vezetés közben, akkor automatikusan azon halljam a hívó felet?
Gyanítom hogy valami sima Android beállítás lesz. Most találtam egy fórumbejegyzést, hogy a Bluetooth menüben pipáljam be a média mellett a "telefon hangja" opciót is, nos, alapból be volt
Szóval ha felveszem a telefont, minden alkalommal rá kell nyomkodnom a menüben hogy irányítsa a hangot a hangszóróra (amit meg ugye vezetés közben nem szeretnék).
-
dik
őstag
Helló!
Lenne egy kis pánikhelyzet. Szeretnék egy atom stabil töltőt usb kocsiba a szivargyujtóba, de roppantul nem vágom a témát és szeretnék valami agyonverhetetlent.
Tudna valaki ajánlani valami jót. Tudom kicsit ide és nem ide tartozó kérdése ez, de örülök ezt is megtaláltam itt a fórumon. Régi töltőim befejezték kiszakadt a menetes rész a kis pöcsnél a végén. Így nem tudom bedugni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest