Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
nevereverest #887 üzenetére
Ezen én is küszködök egy ideje, nekem hiába él a BT kapcsolat és szól a rádión a zene, ha felveszem a telefont, ott még külön kézzel rá kell böknöm a hangszóró ikonra, mert alapból nem hangosítja ki. És utána sem a rádión keresztül szól a partner, hanem a telefon saját hangszóróján. De valszeg ez valami Android specifikus beállítás lesz.
-
updog
őstag
Lehet hogy félreértek valamit, de én pont ma reggel lapoztam át az app beállításait (engem az akkufeszültség riasztás zavart, 0,03V-al túllépegeti a határértéket, és minden alkalommal elkezd sípolni), én mindkét lehetőséggel találkoztam (appok automatikus indítása csatlakozáskor, felsorolva vagy hat, köztük a youtube, illetve van egy kapcsoló hogy csatlakozási hang ki / be). Most nem tudok screenshotot csinálni mert nem az autóban ülök
De este ha még aktuális, megnézem.
-
updog
őstag
válasz
Bandus99 #821 üzenetére
Sikerült megnéznem, de most azóta nem produkálta a sípolást... amúgy az appban nekem úgy tűnik hogy nem élő érték van, vagy betonstabil feszültséget tud az akksim
Szóval ennyi erővel még mindig lehet a Roidmi, a Waze, vagy a Spotify is
Mindegy, jön majd a tél előtti szerviz, majd mondom ezt is, hogy nézzék meg. Azóta mentem 400 km-t, semmi gondot nem éreztem az autóval
-
updog
őstag
Sziasztok!
Az alacsony akkufeszültség jelzése a Roidmi 3s-ben egy darab, kínai ébresztőórákhoz hasonló sipítás? Az elmúlt két (hideg) napban többször hallottam zene közben, de a fényjelzés csak kék volt végig amikor ránéztem, neten azt találtam hogy piros amikor akksiprobléma van. De eddig ilyen hangot nem adott, és egyértelműen a rádió hangszóróiból jött (a zene is elhalkult), nem a kocsitól.
-
updog
őstag
Én úgy csináltam, hogy végigpörgettem a rádión a keresést, néztem hogy milyen frekvenciákon talál valamit, és próbáltam kettő olyan közé belőni, ahol volt 1-1.5 MHz "szabad hely". Nekem a 97.2 lett ilyen, de ott is zsinnyeg valami a háttérben ha nincs bekapocsolva a Roidmi, sajnos ez itt ilyen. Amúgy a vétel tökéletes.
-
updog
őstag
EQ-val beállítva (én a rádión állítom) nagyon jó minőségben szól a zene, viszont meg kell hogy jegyezzem, a natív FM adás és a Roidmi adásának a hangszíne közel sincs egymáshoz, nagyon eltérő EQ-val szól jól az egyik és a másik. A telefonon meg azért nem akarom az EQ-t állítgatni, mert akkor meg a fülhallgatós zenehallgatásnál nem lesz jó
-
updog
őstag
Sziasztok!
Roidmi 3s-et hogy tudok úgy kihangosításra használni, hogy ha felveszem a telefont vezetés közben, akkor automatikusan azon halljam a hívó felet?
Gyanítom hogy valami sima Android beállítás lesz. Most találtam egy fórumbejegyzést, hogy a Bluetooth menüben pipáljam be a média mellett a "telefon hangja" opciót is, nos, alapból be volt
Szóval ha felveszem a telefont, minden alkalommal rá kell nyomkodnom a menüben hogy irányítsa a hangot a hangszóróra (amit meg ugye vezetés közben nem szeretnék).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest