Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Azt hittem a telo mikrofonját használja. Nekem a clioba lent van a váltó mellett. Akkor lehet nálam sem működne rendesen. Sd kártyás a fejegységem de bt még nincs benne. A telómon meg s9kszor frissül a zenei repertoár a play zenének köszönhetően ezért gondoltam erre a kütyüre
-
DonCosta
tag
Nagyon függ attól, hogy épp milyen rádió adók zavarják. Múltkor egyáltalán nem hallottak engem, pedig pár napja egész jól tudtunk beszélni. Jól el kell találni, hogy melyik frekvenciát állítja be az ember. Eddig itt a fórumban javasoltakat próbálgattam, de igazából az számít merre jár az ember gyakrabban és ott melyik sáv üres + nincs a közelében másik adó. Nekem jelenleg a 106.4 van beállítva. Budapest-Gödöllő környékén egész jó...
Bár végiggondolva ez csak abban kéne befolyásoljon, hogy én mennyire hallom, de tény, hogy engem sem hallottak a múltkor, most meg igen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Autós topik
- Synology NAS
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Asztalos klub
- Arc Raiders
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Byintek Love U14 Projektor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Időközben kipróbáltam, azóta égési sérülésem van az ujjamon. Működik gyujtás nélkül is.
Köszönöm, holnap próbálkozok.
Azért köszi!
.