Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pulfix
csendes tag
Ez most itt 8,99$
Iphone7-hez jó lehet? Van aki ilyet használ?
https://m.gearbest.com/car-charger/pp_642449.html -
sztyep
csendes tag
Sziasztok,
beszereztem egy Roidmi 3s-t, és teljesen jól működik. Egy dolgot szeretnék beállítani még: ki szeretném kapcsolni a zene automatikus halkítását navigáció közben. A Waze app-ban beállítottam, hogy a hangját ne küldje ki az autó hangszórójára, hanem az maradjon a telefonon, de így is, amikor a Waze megszólal a zene lehalkul. A Roidmi app-ban nem találtam oylan opciót, ahol a halkítást ki lehetne kapcsolni. Tudtok valami megoldást? -
EG0
aktív tag
Az international version (BFQ04RM) Roidmi 3S most €9.58 a Banggood-nál.
Megrendelve. :-) -
zsnorbi21
tag
Üdv!
Múlthéten vettem egy 2S-t, Opel Corsa C-ben (2002-es évjárat) lötyög a szivargyújtóban de szigszalaggal körbetekertem párszor, így már jó.
Pesten még nem próbáltam, Kunszentmiklósról Taksonyig tökéletes volt 92.4-en aztán már csak töltöttem a telefont és a rádió szólt.
Iphone 7-et 60%-ról 90%-ra töltötte kb fél óra alatt, közben ment a zene a Spotify-on és ment a navigáció is(Waze). Teljesen meg vagyok vele elégedve, egyáltalán nem forrósodott fel, és gyorsan is tölt. A héten még kipróbálom Budapesten is, remélem nem lesz gond vele -
drogery
tag
Sziasztok, olyan talalkoztatok mar, h ha megy a kutyu akkor semmilyen fm radiot nem tudok fogni, csak sistergest hallok, ha kihuzom akkor jo minden. 3s es Mazda mx5.
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Megérkeztek a kütyük (2S és 3)
Első tapasztalat: 2S nem jó az Audi A3-ba
Nem baj, beszer. áron átadom, akit érdekel írjon üzit!
A 3 már passzol de még nem volt időm összehangolni a telefonnal.
Így arról majd később írnék -
Balinov
titán
3s-ről, mint töltő fejről milyen tapasztalatok vannak? Egy QC3.0-s u11et kéne töltenie a kocsiban. Van jóságos blitzwolf, dehát szivargyújtó meg csak egy van ugye az avensisben..
-
lacam
aktív tag
Alig várom a jövőhavi fizumat, berendelek én is ebay-ről egy ilyet...talán a 3S lesz a jó.
Addig meg olvasom a kommenteket, pozitív/negatív kritikákat.
Köszi hogy megosztjátok őket.
-
Vigyorka
aktív tag
válasz
Plazmacucci #585 üzenetére
Ma egész nap élvezkedtem vele...
Szívesen!
-
-
-
Vigyorka
aktív tag
Budapest - belváros pesti részén 98.7-n szuper. (ajánlották még a 98.9 és 106.7-t)
Toyota Aygo - 3S-el. -
guftabi96
addikt
Ma megjött a 3S-em
Békéscsabán és környékén milyen frekvencián érdemes használni? Ritkám szól csak tisztán, az alap sistergés sokszor elég hangos, Békéscsaba belvárosában pedig csak a recsegés hallatszódik.
Csak az alap frekvencián próbáltam eddig.
(Peugeot 206) -
-
tlala
addikt
válasz
Plazmacucci #578 üzenetére
A hangminőséget az is befolyásolja, ha nem elég érzékeny a rádiód.
Érdemes lenne kipróbálni, hogy pl. egy nem használt USB-s kábel (pl. valami régi töltőkábel) végéről levágni a dugót, a + végét mehosszabbítani, és ezáltal egy antennát csinálni belőle a kocsi belső terében. Még jobb, ha elvezeted a rádiód mögé, és pár menetet rátekersz az antennakábelre, minél közelebb a készülékhez.
Jó rádióval, jó FM átvitellel szépen szól a Roidmi, ugyanúgy vagy még szebben zenél telefonról, mint a rádió rész. -
97-es frekin tényleg elég jól átmegy a jel, de a hang minőség elég trágya. Most másik telefonnal fogom megpróbálni. Eddig Huawei P9P volt rákötve. Ahogy olvastam valakinek iPhonnal volt a legjobb. Eddig csalódás.
-
mikrofon
veterán
válasz
Plazmacucci #568 üzenetére
Ha a másik autóval is rossz, akkor csinálj egy rövid videót. Hogy csak akkor megy ha megfogod. Töltsd fel valahová és a linket küldd el az eBay-is eladónak és szerintem küldenek egy másikat. Természetesen írj egy kis rövid szöveget is, hogy másik autóban is próbáltad, stb...
-
válasz
Plazmacucci #561 üzenetére
Sziasztok
Nálam olyan probléma jelentkezik, mint mikor megy a rádió önmagában, és gyengül az adott állomás frekvenciája, hatszor pittyen a rádió (ez idő alatt nem megy a zene), majd mintha mi sem történt volna, folytatja. Na ugyanezt produkálja a 3S is, kb fél percenként. Ennek is gyenge lenne a jele vagy mi a tök? 2004-es Honda Civic.
-
-
mikrofon
veterán
válasz
Plazmacucci #563 üzenetére
Nekem 97 jó volt a teljes Budai oldalon. Amikor használtam nem mentem Pestre, mert éppen nem volt dolgom odaát. Gyanítom gyártási hiba. Esetleg ha bátor kísérletező vagy, próbáld szétszedni, és megnézni nincs-e kontakt hiba, szakadás. Gondolom van valami antenna szerűség belül.. nálam több autóban jól működött. Többek között egy Ford Mondeo-ban is.
Vagy rendelj egy másikat 15€-ert. De előtte próbáld ki másik autóban is. Az is lehet hogy a test az antenna. Azzal meg nálad valami probléma van... Vagy csak túl le vagy árnyékolva belül... Pl a fűtőszállal fűthető első szélvédő tud ilyet okozni... -
Vigyorka
aktív tag
2S-m és 3S-m is van...
Szerintem egy formák. Talán a 3S valamivel szimpatikusabb.
A 2S "recsegett", de a telefon hangerejének a lejjebb állítása megoldotta (Toyota Aygo-val)
A 3S-t használom - szuper... -
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Plazmacucci #563 üzenetére
Én Kispesten a 104.4-en használom, igaz ez 2s, de nem recseg. Mondjuk azt is olvastam már valahol, hogy a 3 gyengébb lett
-
-
Vigyorka
aktív tag
válasz
Plazmacucci #561 üzenetére
Másik csatornát keress.. (Ha megírod a lakhelyed ahol használod.. lehet, hogy tudnak ajánlani!)
-
Na megjött a 3S. Az alap frekvencián csak zaj volt, valamivel lejjebb találtam egyet, ahol nincs. Viszont a jel nem elég tiszta, pedig az antennám az első szélvédő felett van (2005 Mondeo). Ha hozzáérek a Roidimihez, és én játszom az antennát, kristálytisztán szól. Gondolom ezzel nagyon semmit sem lehet kezdeni
-
-
retesz147
addikt
válasz
KaiotEch #556 üzenetére
Szerintem valamit félreérthettél.
A 3-asra szerintem itt soha senki nem mondta, hogy jó telefonálásra. A leírásban sem szerepel mikrofon. A 3 nem tud működni telefon (hívás) kihangosítóként, a mikrofon hiánya miatt. Transmitternek az egyik, hanem a legjobb eszköz és az a jó benne, hogy minden szivargyújtó foglalattal kompatibilis, hátránya a mikrofon hiánya.
A 2-es bevállt eszköz, transzmitternek tökéletes, van mikrofonja, ami a sok hsz-ből kiderül, hogy szintén használhatatlan, mert valőszínűleg kicsi az érzékensége. 1-1 tulaj azt mondja nála jó a mikrofon funkció is, valszeg közel van a szivargyújtó a fejükhöz/szájukhoz. Viszont "nagy hátránya", hogy nem minden foglalattal kompatibilis, esetleg kis mókolás után használható, de kihangosítóként ez sem tökéletes.
Ha érdekel elvileg van olyan eszköz, ami mindkét funkciót jól tudja (transmitter és kihangosítás). Sajnos nem tapasztalat, csak ajánlás útján hallottam.
-
-
Üdv. Gyerekek nekem nem megy. RoidMi3 + MI3 telefon, a zenét gyönyörűen jó minőségben átviszi, de a telefonálást abszolút nem. FW-t frissítettem, próbálgattam a telefonon a hívásnál állítgatni, hogy hova küldje a hangot, de nem megy, valami ötlet?
(#554) Plazmacucci: Zseniális ötlet
-
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Most tervezek venni én is ilyen kütyüt, végig olvastam a topic-ot de nem tudtam eldönteni, hogy melyik lenne jó nekem. Ezért aztán megrendeltem mindkét fajtát (2s és 3s). Most Flash Sale keretében elég jó áron (3S 11$ a 2S pedig 14$) lehet hozzájutni a GB-en.
Ha megérkezik, beszámolok a tapasztalatomról. -
Rushyk
tag
válasz
Plazmacucci #548 üzenetére
Most nem azt kell elképzelni, hogy rossz a hangminősége a 3S-nek! Csak nekem a 2S-hez képest
-
-
Rushyk
tag
válasz
Plazmacucci #546 üzenetére
Én 2 napig használtam a 3S-t, de nem győzött meg. Úgyhogy inkább beszereltettem a 2S-t.
Valamit biztos mahináltak vele, mert számomra más hangminőséget produkál az előzőhöz képest.
-
-
Balinov
titán
Aki mostanában rendelt gearbestről annak kb mennyi idő alatt jött meg? 5-én rendeltem 2 másik cuccal, de még semmi..
-
Rushyk
tag
Nekem is megjött a 3S, hát hangminőség tényleg elmarad a 2S- től(szerintem), úgyhogy marad az előző gen.
Nekem se volt jó az aljzatba a 2S (ezért lett rendelve a 3S), de direktbe kötöttük, és eldugtuk a kézifék alá
-
mikrofon
veterán
válasz
martinkeet #541 üzenetére
Én meg Spotify-ra és nem csak a program indítható automatikusan hanem a lejátszás is....
-
martinkeet
aktív tag
Van még egy számomra nagyon hasznos funkció is a kütyüben.
Meg tudjuk határozni, hogy amint csatlakozik a roidmi, milyen szoftver induljon el automatikusan.
Mire beülök az autóba már szól is a zene.
Alapesetben a You Tube van beállítva. Én ezt módosítottam a PowerAmp-ra. -
tlala
addikt
-
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #537 üzenetére
Tökéletesen működik. Annyira egyszerű, hogy nem is a bérautó Bluetooth-jához kapcsodtam, hanem ezt bedugtam, a rádión kiválasztottam a frekvenczát és minden ment. Semmi recsegés zavar. Zene is nagyon szépen szól.
És mindez 15 euróért, szállítással....
Jah és a töltője is valóban bírja erővel meg valóban tölt.
Első üzembehelyezés is pár perc volt. Software letöltése után Bluetooth-os kapcsolat létrehozása. Majd már kereste is automatikusan a szabad frekvenciát. A szoftverrel telefonról minden nagyon egyszerűen állítható.
-
-atesz-
aktív tag
Ios-nál a kihangosítás nem működik. Másnál sem?
-
válasz
martinkeet #534 üzenetére
Na ez jól hangzik. Arra gondoltam, hogy veszek egy ilyet, ahelyett, hogy a Mondeóból kibontanám a gyári magnót, csak azért mert nem tud audio CD-n kívül mást lejátszani. Köszi az infókat!
-
martinkeet
aktív tag
válasz
Plazmacucci #533 üzenetére
Egy 12 éves VW-ben, és egy 10 éves Audiban próbálgattam.
Nem túlzok, mintha a rádió szólna. Keress egy az összes adótól távoli frekvenciát, és hibátlan lesz az átjátszás.
Az audió hívások közbeni kihangosítás nem működik. Amint kapcsolnia kellene a hangot, kikapcsol a bluetooth.
Valszeg egy okosóra zavarhat be. A navi, trafhunter viszont hibátlan zenehallgatás közben, vagyis az értesítések rendben vannak.
Ami nagyon tetszett, hogy a zenét,videót a navi "közbeszólásai" alatt nem csak gyorsan lehalkul a zene (lehalkul , nem hirtelen lekapcsol), hanem a lejátszás megáll arra az időre.
Ma 4 óra navi megosztott képernyőn (traffihunter, maps,zene) és 100%-kal vettem le a telefont a töltőről.
Nagy kijelzős telefon.
A gyorstöltés is O.K. -
válasz
martinkeet #532 üzenetére
Nos?
-
martinkeet
aktív tag
8 hete rendeltem az egyik itthoni webshop-ból egy 2s-t. Nem a 2s jött. Hirtelen ideges lettem, hogy az első szériát sózták rám. Kicsi utánaolvasás után kiderült, hogy 3s-t küldték. Köszönöm!
Holnap kipróbálom. -
Whynot?
aktív tag
válasz
Doggy dog #516 üzenetére
"Fülemhez rakva se hallok semmit és engem sem." Ezt a részt nem értem- Mit raksz a füledhez? A hívást ilyenkor a kocsi hangszóróin keresztül kell hallanod és a roidmi mikrofonján keresztül beszélsz.
De amúgy szerintem gyenge a mikrofonja ahhoz, hogy kényelmetlenség nélkül telefonálni lehessen vele. -
tlala
addikt
válasz
konigjanos #526 üzenetére
Vettünk egy barátomnak is 2s-t, neki sem elég érzékeny a rádiója.
Nála az lett a megoldás, hogy az 1m-es USB kábele túl hosszú a telefontartóig, útban volt néha sebességváltáskor.
Úgy rögzítette, hogy a CD-s rádió (CD-t már sosem használ) CD nyílásába betette a kábelt egy ívben, hogy odafogassa a műszerfalhoz.
Hirtelen tökéletes lett a vétel. -
retesz147
addikt
válasz
jambiyya #523 üzenetére
persze, logikus...
igazából a vezeték nélküli dolgokba mindig 1000 dolog beleszólhat....itt látszik, hogy lehet teló, lehet a kocsi rádiója, lehet az antenna helyzete, lehet az adott helyszínen lévő frekvenciák....nagyon nagyon sokminden....ami biztos szerintem, hogy a roidmi az egyik legjobb ilyen cucc, ettől csak lejebb van minőségben...szolgáltatásban van többet tudó, de minőségben csak mellé érnek kb....
-
jambiyya
őstag
válasz
jambiyya #519 üzenetére
A hátsó szivargyújtóba dugva sokkal jobb lett a helyzet, de még mindig nem az igazi.
Iszonyat túlvezérelt a hangja. Ha leveszem a hangerőt (VLC-ben, vagy közvetlenül a BT hangerőt), akkor meg a rádiót kell felhangosítani, csak épp így meg a sercegés lesz erős. Meg így ugye ha bármi más bemenetre váltok, üvölteni fog.szerk: első szivargyújtóba dugva, ha a kezem közel van a cucchoz, akkor halkul a sercegés...marad a CD írás úgy néz ki, vagy ha nem lesz már CD, akkor fejegység csere gyári BT-sre
-
szepsuti
aktív tag
Ugyan úgy bele-bele torzít nekem is néha. Igaz csak az 1-es verzió van nekem belőle. Sok frekvenciát kipróbáltam, de nekem maradt a helyzet. Amit viszont észrevettem, hogy baromi sok különbség van telefon és telefon között. Iphone-ról szól a legjobban, ott nekem nem is torzított egyáltalán. Én alapesetben egy sony Z2-t használok és egy huawei m2 tabot. A tablet bt-je siralmasan teljesít, pedig ott virít a harman kardon felirat a hátulján,de úgy néz ki csak a hangszórókig jutott a tudományból.(Van egy HK bluetooth hangszóróm is, ott is ramaty minőségben szólal meg.) Max hangerőre állítva a tabot eszeveszettül torzít. A sonynál jobb a helyzet, ott egész korrekt a hangminőség. Azt vettem észre, ha nem állítom maxra a telon a hangerőt és inkább a rádión csavarok kicsit többet, sokkal jobb hangminőséget kaptam. De aztán meguntam a cécót és elkezdtem újra cd-t írni.
-
mikrofon
veterán
Sziasztok,
Xiaomi ROIDMI 3S BFQ04RM elég jónak tűnik.... még a szivargyújtó osztótól is meg szabadulnék....
ebből létezik hamisított vagy rendelhetem bármelyik 12 eurósat az ebay-ről? -
Doggy dog
senior tag
Üdv mindenkinek.
2s-nél hogy van ez a kihangosítás?
Normál és messenger hívásnál is jelez,lekapcsolja a zenét csörög.
Ha felveszem semmi.Ha kihangosítom a telefont,semmi.
Fülemhez rakva se hallok semmit és engem sem. -
Rushyk
tag
106.7 v. 98.7.
Ez a kettő nekem eddig Bp-en és vidéken is jó volt.
-
Vigyorka
aktív tag
Az autó elektromos része is zavarhatja...
-
Zolik
senior tag
válasz
xEon1337 #510 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet a gond. Megpróbálom majd saját zenékkel, nem spotysokat.
De a sistergő háttérzaj baromira zavaró, mintha egy rossz frekvencián lenne. Az antenna igaz hátul van, de az a fura hogy mikor úja hangolja akkor jó, eltelik pár másodperc és elkezd erősödni a sercegés.. még futok vele pár kört. -
Ez az induló hang engem is zavar, annyit lehet ellene tenni, hogy csak 20 másodperccel az indulás után kapcsolod be a rádiót vagy tekered fel a hangerőt.
Nálam néha pittyegett pár másodpercenként és marhára nem tudtam, hogy miért csinálja.. aztán rájöttem, hogy ez az alacsony akkumulátor szintnek a jelzése, ezt szerencsére ki lehet kapcsolni. Azóta mondjuk az akksit is cseréltem a kocsiban.
Nekem kristály tisztán szól, mondjuk itt Győr környékén lehet, hogy kevesebb frekvencia van kiosztva, mint az ország más részein, meg a kocsiban is csak egy Basic alap rádió van, nem a sokcsatornás, Premium Sound rendszer. Bár jobban belegondolva, hétvégente Budapesten is szoktam járkálni és ott sem zavarta eddig semmi.
Én annak örülnék a leginkább, ha kihoznának egy olyan verziót, ami bedugott USB-ről is képes lejátszani a zenét, igaz a léptetéshez és album választáshoz továbbra is szükség lenne a telefonra. Jelenleg anyám régi, kiszuperált okostelefonját használom, SIM kártya nélkül, mindent lepucoltam róla, csak a Roidmi app, a Google Play Music és a zenék vannak rajta, akksiról is elmegy egy hetet, de inkább be van dugva a könyöklőn belül és kész.
-
Zolik
senior tag
Nekem is megjött a cucc. Hát nem vagyok elájulva tőle. Pár másodperc után a beállított frekvencia el kezd susogni, vannak helyek ahol már zavaró a háttérzaj annyira elnyomja a zenét.
Ami idegesít baromira az a csatlakozás utáni csiribú csiribá effekt, ezt ki se lehet kapcsolni.
Próbáltam más frekvenciát ott se volt jobb a helyzet..
Spoty-t használok de vannak zenék amik még nem is hangosak mégis betorzít a mély, recseg.
Eddig elég nagy csalódás, kicsit többet vártam. -
Próbálkoztam ezzel a fent linkelt appal. Remekül meglátja a roidmi-t, de rögtön felugrik, hogy frissíeni akarja a fw-t rajta, és itt kezdődnek a bajok. Nem lehet vissza menni vagy azt mondani, hogy majd később*, mert marad ez az ablak. Nembaj, akkor elindítom, de akkor meg pár másodperc múlva kiírja, hogy sikertelen, és hogy "Close the mobile phone while upgrading". Ezt nem teljesen értem, le kell zárni a telefont? Próbáltam egyébként azt is, vártam kb. 20 másodpercig, de le se indult a progress, ugyanaz a hiba.
* a legalább 20 próbálkozás során, valszeg valahogy jó ritmusban nyomtam valamit, kétszer valahogy mégis eljutottam a frekvenciaállításhoz. Kezdtem volna tekergetni, de akkor meg pár másodperc után ... megnyitotta a youtube appot. Nem egy videót nyitott meg, hanem a home screent. Biztos nem valami más volt, mert sose szokott megnyílni.Mi történik itt? Van valakinek valami ötlete? Nem akarnék sokat játszani az appal, de legalább egyszer elállítanám a frekvenciát, hogy ne a környék legerősebb rádiójával menjen együtt.
-
retesz147
addikt
Mivel csak gagyi fm transmitterhez tudom hasonlítani, ahhoz képest sokkal jobb. Vmi kis búgás, recsegés itt is van, főleg ha a telót max hangra teszem. De szinte észrevehetetlen. Hozzá kell tenni, hogy a kocsi hátulján van az antenna. Valahogy úgy kellene, hogy a rádiónál elágazok, menne egy vezeték a hátsó antennához egy pedig a műszerfal mögé. Csak ezt nem tudom hogy lehet e. Nem vagyok szaki.
Igen, ez a progi kell hozzá.
Én elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LED világítás a lakásban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest