Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
csattila01 #693 üzenetére
Ez még a 2ssel is.
-
tlala
addikt
válasz
csattila01 #693 üzenetére
Igen, kompatibilis.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
csattila01 #687 üzenetére
A 3s minden szivargyújtóval kompatibilis elméletileg. Próbáld ki másik kocsiban, hogy működik-e.
Meg a csatlakozódat is teszteld valamivel, hogy az jó-e egyáltalán.Én ügyesen rövidrezártam, de egy bizti csere megoldotta -
Vigyorka
aktív tag
válasz
csattila01 #689 üzenetére
Szia!
Az aljzatot jól nézd meg, hogy milyen az autóban... Esetleg fotót tölts fel róla és segítenek.Lehet, hogy egy sima hosszabbító vagy elosztó megoldja a problémát.Vagy egy kis ügyeskedés...
Én akartam venni egy aljzatot és kicserélni a gyárival. Az aljzatok csomagolása miatt nem ehetett eldönteni, hogy jó lesz-e vagy nem. Ehhez jött hozzá, hogy szűk helyen és bajonett zárású a beépítése. Törni nem akartam a szerelő meg plusz pénz.Üdv,
-
tlala
addikt
ROIDMI 3S
Kuponkód: GBNY069
Ár: 9.99$ -
Vigyorka
aktív tag
válasz
csattila01 #687 üzenetére
A 2S nek én is kiakartam cserélni az aljzatot az Aygo-ban...
Nem éri meg! (szerintem)
Mással működik az alj? -
csattila01
tag
Üdv mindenkinek.
A múlt héten érkezett meg hozzám egy Roidmi 3S. 2003 év végi Opel Astra G-vel szeretném használni. Beledugtam a szivargyujtoba, de semmit nem csinál. A led sem villan fel, szóval gondolom még csak egy picit sem érintkezik. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e ezzel valamit kezdeni? Néztem róla videót, hogy meghajtottak a szivargyujtoban 2 lemezt és ezután oké volt, de ezt a 2S-el csinálták meg, aminek teljesen más az alja. Vagy esetleg keressek meg egy autovillamossagi szerelőt, aki kicseréli az aljzatot egy modernebbre?
Köszönöm
-
BurgBurg
tag
Tegnap megjött a roidmi 3s. Ár/érték arányban verhetetlen!!! Számok között van egy alapzaja, de nem zavaró. Ios el használom, nagyon elégedett vagyok vele.
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Van egy régi ROIDMI töltőm, ami csak tölt, ez jó a kocsimba.
Később olvastam, hogy az FM transmitteresből van olyan változat, ami mindegyikbe nem jó, de rémlik, hogy valamelyik már minden autóban használható. Ebben kérnék segítséget, lehetőség szerint olyat vennék, ha van ilyen, amelyik mindenféle szivargyújtóval kompatibilis, ha van ilyen. -
Vigyorka
aktív tag
Az autó "árnyékolásnál" is lehet hiba...
-
csibi_
csendes tag
válasz
csigafej #601 üzenetére
Szia!
Nekem is ugyan ez a problémám. Bedugom a szivargyújtóba, és azonnal zavarja az összes rádióadót.
A telefonnal való összepárodítás után a kiválasztott frekvencián szépen működik, de a több rádió adó továbbra is használhatatlan, mindegyik frekvenciát zavarja.Sikerült megoldanod?
-
Airness23
csendes tag
Sziasztok!
A ROIDMI 3S valóban zavarja a rádióadókat töltés esetén? Az FM transmitter funkció nekem nem fontos, az egyszerű dizájnja és a dupla töltés miatt tetszene ez.
Van jó alternatíva esetleg? Feketét keresek ilyen kialakítással. -
tlala
addikt
Ez az app.
BT párosítás megy? -
J.Cs.
tag
Sziasztok.
Megérkezett Gearbestről a Roidme 3S. Több kérdésem is lenne:
1. Honnan tudom azt kaptam amit rendeltem? Dobozon abszolút sehol egy normális karakter, minden kínai, csak úgy mint a leírásban. Kicsit zavar, kínából rendeléskor mindig az az első megnézem azt kaptam-e amit kértem. (Látom hogy az amit kértem, de remélem nem 2S vagy első széráis vagy ilyesmi)
2. Milyen appot használtok? Playről letöltöttem az elsőt amit adott Roidme-re keresve. Az app neve is ROIDME és egy piros ikonja van. Ez a hivatalos app? Van valami jobb vagy van valami 3th party app ami említésre méltó?
3. Ha a hivatalos appot töltöttem le akkor miért nem sikerül a frissítés? Felmegy 100%-ra, majd kiírja hogy hiba...
4. Kulcsot kivéve is világít, tehát áram alatt van. A kérdésem az, hogy nyugodtan benne lehet hagyni, vagy inkább húzzam ki minden megállásnál? Lemerítheti az aksit? Ha csak a led fogyaszt ilyenkor akkor azt meg kéne bírja az akksi. Nincs valami beállítás hogy kapcsoljon ki ha nincs aktív bluetooth kapcsolat?
Amúgy meglepett mennyire jó a minősége. Előző noname fm cucc nagyon gagyi volt ehhez képest. Igaz tudott kihangosítást, de azt is pocsékul csinálta, na meg nem is kellett. Töltő részét nem próbáltam még, de nem hiszem gond lenne vele.
-
-Ronnie-
csendes tag
Sziasztok,
1-es Roidmi-m van. Érdemes lehet váltani 2S-re? Érezhető hangminőségben bármi javulás?
A másik kérdésem, úgy olvastam a mikrofonos változat alkalmazásában van vmi telefont hanggalvezérelő-okosság. Lehet léptetni a számok között ezáltal anélkül, h a telefonhoz nyúlnék? Mivel csak 1-esem van, ez az opció nálam nem látszik az appban, ezért kérdem. -
Gabor1092
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Van egy kis problémám. Nyár óta tulajdonosa vagyok egy Roidmi 3s-nek, és lenne egy olyan gondom, hogy amikor rá vagyok kapcsolódva és hívni szeretnék egyszerűen átkapcsolja magát a telefon hangszórójára, pedig megfelelő frekvencián is vagyok, illetve bluetooth-on csatlakozva is. Egy Oneplus 3T telefonom van. Zenét tudok hallgatni, csak telefonálni nem. Barátnőmnek az Iphonejáról pedig működik, mert már próbáltuk. Esetleg lenne valakinek valami ötlete?
Előre is köszi a segítséget -
cikasz
őstag
-
lacam
aktív tag
Sziasztok
Ma vettem efy Roidmi 3S-t. F@szán működik...viszont, a droidosoktól kérdezném, Ti tudtok valami jó appot autóba, amiről lehetne zenéket válogatni, könyvtárszerkezet böngészni, mint egy multimédiás autós fejegységnél. Felcsattantanám egy mobiltartóra az 5.5"-os telefonomat s vezetés közben tudnám böngészni a track-eket. Hátha Ti már megtaláltátok a tuti appot 😀
Köszönöm -
adoks
aktív tag
Már mindenféle engedélyt megadtam a roidmi appnak is és powerampnak is. (poweramp van társítva hozzá). Néha úgy tűnik hogy jó aztán megint elkezdődött eldobálni.
-
adoks
aktív tag
válasz
Plazmacucci #653 üzenetére
Nem, másik telefont még nem.
-
-
adoks
aktív tag
Nekem meg olyan gondom van vele, hogy folyton eldobja a Bluetooth kapcsolatot. Van hogy pár másodperc után, van hogy 1-2 perc, de max. 2-3 szám után mindig szétszakad. Ha Roidmi -t újraindítom akkor elindul újra aztán rövid időn belül megint szétszakad. Már próbáltam mindent de nincs változás.
-
rizsa7777777
tag
Sziasztok! Vettem egy Roidmi 3S-t. Az a problémám vele hogy nem bírom az appal összecsatlakoztatni. (IOS 11.2) Zene szól rajta tehát az alap frekin tudom használni, de így nem tudok semmit állítani rajta. Találkozott már valaki ezzel a problémával ?
-
gfabian
csendes tag
Sziasztok,
Azért ez a tollrugós-magunkat-megégetős móka nem a legjobb megoldás, íme egy karácsonyi barkács ötlet. 100%% működik:
[link]G.
-
iOce
tag
Nemrég érkezett meg a Roidmi 3-asom. Egy GoGroove Flexsmart-ot váltott, ami kihangosítóként is funkciónál.
Előnyök:
- kicsi, szép, gyors
- az appal villámgyorsan összecsatlakozott, az MI A1-el szintén.
- elfogadható a hangzás, nekem a hangerővel sincs gondom
- két eszközt lehet tölteni róla
- indítás után nemsokkal már megy is a spotify-ról a zene, hozzá se kell nyúlniHátrányok:
- a hangminőség elmarad a GoGroove-tól (jó, az 3x ennyi volt), és kihangosítóként sem tudom használni
- ha be van dugva a szivargyújtóba, valamiért zavarja a többi rádióadót, mert mindegyik recseg-ropog, ki kell húzniHa szimplán zenehallgatásra keres valaki bluetooth FM transmittert, szerintem jó választás lehet.
-
krisz74
tag
Meríti az akkumulátort használaton kívül vagy nyugodtan benne hagyhatom a szivargyujtóban?
-
tlala
addikt
Amilyen jó a Roidmi a zenéhez, annyira pocsék, használhatatlan kihangosítónak. Nem véletlenül hagyták el a 3-asból.
Nem a Roidmi, hanem az Android kezeli a telefon/média funkciókat, így bejövő hívásnál a telefon állítja meg a zenét a hívás idejére, amikor leteszed, a zene újra indul. -
batai15
félisten
Sziasztok nem tudom aktív e még a topik.
Szükségem lenne egy bt, vagy aux képest kihangositora amin ugye a telefon beszélgetést és zenéket tudom telefonról at nyomni a kocsi hangszóróra,normalis minőségben hogy a zene is élvezhető legyen.
Eredetileg egy fejegységet akartam (30k) aztán véletlenül elkezdtem nézni a transmittereket így jutottam ide a xiaomi hoz. Eddig számomra a xiaomi csak jó cuccokat gyárt olcsón.
Ha jól látom nekem a roidmi2s kell a 3 nem kihangositos.
Kérdéseim : mennyire jó a hang minőség? Van erősítő és Bass láda a kocsiban nem profi de azért szeretném ha ezután is élvezhető lenne a zene.
A kis mikrofon mennyire jó? Hallani lehet a váltó mellől ha beszélek?
Ha bejön a hívás és fogadom utána automata indul a zene?
Valamint látom hogy más a csatlakozó youtube egy kis alufóliával fixaljak a dolgot működik ez?
Esetleg a 3 tud olyat hogy ha csorog a telefon fel veszem addig csendben marad a kocsi?
Olvastam itt a kommenteket sokan gyengének találják a 2s mikrofont így viszont akkor hívást telefonról intézmén lehet és nem kell a csatlakozóval szívni.
Csak jót olvastam a neten ultimate transmitternek nevezik köszi előre is. -
J.Cs.
tag
Vissza fele kompatibilis. Ha azt írják rá az eszközre hogy 4.2-t támogatja, akkor az azt jelenti, hogy vissza fele (köztük 4.0 is) támogatja. De elméletileg 1.0 is támogatott.
Igen, a példád helyes. Persze korlátozódhatnak pár eszközök. De 4-től felfele nem kéne gond legyen ezzel sem, hiszen csak sebesség és fogyasztás csökkenés van 4-es standardon belül.
Ha annyira korlátozódik az eszköz, hogy funkcióját veszti, akkor rá szokták írni hogy minimum hányas standard kell. De Roidmi-vel nincs ilyen baj, hiszem a hangátvitel már az első verziókban is benne volt, hiszen elsősorban erre volt kifejlesztve maga az egész standard.Bővebben itt olvashatsz róla: KATT
-
-
heditom
csendes tag
Sziasztok. Megtetszett ez a kis kütyü, de egyvalamit tisztázni szeretnék vásárlás előtt. A telefonom 4.0-ás Bluetooth-tal rendelkezik, a másik telefon, amit szintén használnék néha (lányomé) 4.1-es Bluetooth-os. Melyik verziót vegyem, hogy mindenképpen tudjam csatlakoztatni a telókat? 4.0, vagy 4.2?
-
tlala
addikt
Két napja rendeltem Roidmi 3-ast 8,59 USD-ért (+0,2 USD a szállítás).
Kuponkód: GBHSC181 -
J.Cs.
tag
Sziasztok. Szeretnék Roidmi 3S-et venni, de látom hogy volt 10 dollárért is, de most legolcsóbb helyen 17, de van 19 és 24ért is. Mi az oka ennek? Mikor lesz még olcsóbb?
-
adoks
aktív tag
Mondjuk annyi hogy ahhoz hogy az app "lássa" az eszközt, gondolom előbb párosítani kell.
Vagy úgy gondolod, hogy párosítod, beállítod, utána törlöd a párosítást és csatlakozol másik eszközzel? Így el tudom képzelni...Az a furcsa, hogy azt írtad bárki csatlakozhat hozzá. Ezt nem igazán értem, hogy lehetséges.
-
r0by
addikt
Úgy látom, hogy én még mindig a ritka kivételt erősítem, hogy jól működik a kihangosítás
Nekem a váltó felett van egy picivel a szivargyujtó (itt látható). Igaz van, amikor elfelejtem kinyitni a penelt és akkor tényleg nem hallanak -
Smithy1986
tag
Üdv,
2S-t szerettem volna venni kihangosítás céljából, de olvasom, hogy nem jó ötlet.
Ajánlanátok valamit helyette?Ez tetszett volna, mert nem böszme nagy valami, hanem szolid kicsi, de ha nem használható akkor nem érek vele semmit.
Köszi!
S. -
tlala
addikt
Így van, egy telefonnal be kell állítani a frekit, aztán a telefont el is lehet dobni.
Viszont 3 db Roidmi 2-es ment át a kezemen a családban.
A kihangosító funkciója gyakorlatilag teljesen használhatatlan, felejtsd el. Nem a telefon mikrofonját használja, hanem a saját beépített mikrofonja lenne elvileg erre alkalmas, ott lent, a szivargyújtóban, 1,5 méterre és teljesen rossz szögben a szádtól.
Nem véletlenül hagyták el a kihangosítós kínlódást a 3-asból már.
És ha 3-ast veszel, az már jó minden kocsiba a tapasztalatok szerint (nekem 3-as még nem volt a kezemben). -
Balinov
titán
-
bepken
veterán
válasz
konigjanos #605 üzenetére
tehát hogyha én beállítom neki androidos telefonnal, ő utána tudja használni a kihangosítót? gondolom csak egy frekvenciát kell akkor belőni a kütyün, amire ráhangolom a rádiót. utána a híváskezelés már az E51-ről menne.
ha ez valóban így működik, akkor már csak egy kérdésem van: a telefon mikrofonját használja? illetve egyáltalán mennyire szuperál kihangosítóként?
-
adoks
aktív tag
Sziasztok! Vennék egy 3S-t. Miben más az international verzió? Érdemes azt venni, vagy használható a másik is?
Köszönöm. -
k.zozo.
tag
.
-
bepken
veterán
sziasztok,
láttok rá bármi esélyt, hogy ez a kütyü működne egy Nokia E51 vénséggel? a kihangosító része érdekelne csak
-
csigafej
tag
sziasztok, par honapja hasznalok egy 3s-t iphone 6s-el es eg hete mindegy hova hangolom a radiot sistereg, elotte tokeletesen mukodott, tapasztal barki hasonlot az elmult idoben Budapesten es vonzaskorzeteben?
koszi, udv
Gyuri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LED világítás a lakásban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest