Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Na megjott a kicsike
A kocsiban meg nem volt alkalmam hasznalni, mert jelenleg sajna szerelonel van, de kiprobaltam egy Hi-Fi-n es szuperul mukodik!
Ezzel az alkalmazassal allitottam be:
https://play.google.com/store/apps/details?id=schaefferdstudio.autoplaypro
A kovetkezot tudja igy:
A telefon ha egy adott eszkoz kozelebe er, akkor automatikusan inditja a zenelejatszot (google play music) Ha elveszem az aramot a cucctol (tehat radio kikapcs), akkor 5 perc utan kikapcsol magatol, DE itt a pozitivum, ha USB-re van dugva, tehat "tolt" akkor magatol felkapcsol, ha ujra aramot kap! (ettol feltem egy kicsit, mert macera lett volna mindig a kesztyutartoban turkalni...)
A hangminoseg kivallo es vegre nincs alapzaj az FM miatt!!
egy ilyen cuccal van rakotve a kocsi radiojara (csak az enyem Renault-hoz van):
http://www.xcarlink.hu/webshop/ford/ford-usb-sd-mp3-adapter-detail
De igazabol egy sima ISO - Jack atalakitoval is megy:
-
vampire17
addikt
Azert cserelnem mert, regen a Roidmi tok jol mukodott, de az utobbi idokben mar egyszeruen nem talalok olyan frekvenciat, amit ne zavarna valami... egy Gyongyos-Budapest szakaszon kb 10 Km-enkent frekit kell valltani, mert alamaszik valami es nagyon durvan rontja a minoseget... Mar nagyon idegesito... Belvarosban meg lenyegeben hasznalhatatlan... Minden keruletben mashova kell hangolni...
Tenyleg fura amugy, mert regen nem volt ez...
Mar megrendeltem amugy, majd meglatjuk mit tud
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mozilla Firefox
- Filmvilág
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DXRACER Prince L gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest