- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- LTE frekvenciák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas.nick
aktív tag
Ne frissítsétek az app-ot 2.6.5-re, az alkalmazás nem tud csatlakozni a Roidmi-hoz.
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
3S-t használok, viszont egyre többször kellene telefonhíváshoz mikrofon. A kérdésem az lenne, hogy a 3S mellé egy kihangosító eszköz működőképes lenne? Tehát egyszerre kapcsolódna a telefonom a két eszközhöz és hívás esetén át tudna váltani a kihangosítóra, vagy ennyire nem okos a Bluetooth kapcsolat?
-
tamas.nick
aktív tag
Az alkalmazás ismét elérhető a Play Store-ban.
-
tamas.nick
aktív tag
Roidmi 2S:
FM transmitter + mikrofon
Ahogy r0by leírta, attól függ a mikrofon minősége, hogy a szivargyújtó hol helyezkedik el, nekem pl a középkonzol alján van, sebváltó környékén, emiatt 3S-t vettem, mert nem lett volna jó a beszéd minősége.
Fontos még, hogy nem mindegyik autótípus szivargyújtójába jó.Roidmi 3S:
FM transmitter, mikrofon nélkül
Ez a típus már jó bármelyik szivargyújtóba.Csatlakozás: ahogy a nevében is benne van FM rádióhullámot használ, úgy képzeld el, hogy a transmitter egy kicsi rádióállomás, az autóban lévő rádión csak rá kell keresni a frekvenciára. A telefon és a transmitter pedig Bluetooth-on keresztül kapcsolódik rá.
-
tamas.nick
aktív tag
Ma elkezdett szórakozni a Roidmi 3S, akármelyik frekvenciára tekerem ugyanúgy sistereg, kivéve ha megfogom. Már a bekapcsoló csiporászása is torz (2. videó).
Videókért katt ide. -
tamas.nick
aktív tag
válasz
sarszegi14 #753 üzenetére
Sajnos EMUI esetében a védett alkalmazás csak "dísz", ugyanúgy bezárja egy idő után.
Nem csak ezzel van a gond, van, hogy megnyitja a zenelejátszót, de rá kell böknöm a lejátszás gombra, mert csak az appot indítja el, a zenét nem.Amúgy hogy lehet ismételten rávenni a Roidmi-t, hogy automatikusan keresse meg a megfelelő szabad frekvenciát? Amikor beállítottam, akkor otthon voltam, de a belvárosban már nem mindig tiszta az adás.
-
tamas.nick
aktív tag
Próbálgattam a Roidmi 3S-t és azt vettem észre, hogy ha előre feloldom a telefont (Honor 8), akkor indul csak el automatikusan a zenelejátszás.
-
tamas.nick
aktív tag
Megérkezett a Roidmi 3S és sajnos az történt amire számítottam, nem indul el automatikusan a zenelejátszás.
Beülök a kocsika, pár másodperc után kapcsolódik a telefon a Roidmi-hoz és ennyi, elő kell vennem a mobilt, hogy rábökjek a lejátszásra, ugyan a zenelejátszó alkalmazás kapcsolódáskor elindul, de a zene nem. -
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
3S rendelése előtt állok és az lenne a kérdésem, hogy a már összepárosított telefonról elindul-e automatikusan a zenelejátszás, maradhat végig a zsebemben a mobil és az autó elindítása után a zene elindul magától?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fogyjunk le!
- E-roller topik
- LTE frekvenciák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Asus Rog Strix G16
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest