- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Miért nem világit a led értesítéskor?Eddig jó volt.Tisztitottam is.Köszönöm a segítséget!
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Letöltöttem az időképet,de a hely mindig késik.Van,hogy ahol délelőtt voltam,délután még mindig azt mutatja,pedig nem ott vagyok.Miért késik?
-
Cöletibi
tag
válasz
Viktor0610 #4888 üzenetére
Köszönöm mégegyszer a segítséget,ha nem lesz jó akkor nem ürítek memóriát.Max egyesével törlöm ki,úgy jó!
-
Cöletibi
tag
válasz
Viktor0610 #4871 üzenetére
Azért köszönöm a segítséget!
-
Cöletibi
tag
válasz
Viktor0610 #4867 üzenetére
Az óra így se jó,eddig jó volt.Nem tudom mi történt,az energy ringnek lehet khozzá köze?
-
Cöletibi
tag
válasz
Viktor0610 #4864 üzenetére
Az energy ring jó lett de az óra nem.Törlök X-el és ott megáll az óra.
-
Cöletibi
tag
válasz
Viktor0610 #4862 üzenetére
Hol lakatolom le?
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Miért van az hogy alul megnyomom a négyzetet és ugye bejönnek az előzmények,utána megnyomom az X-et kitörli őket ez így jó is idáig.De pl. az energy ring karikája utána eltünik és nem jön vissza,vagy letöltöttem egy óra appot és megáll az óra, egészen addig amig be nem lépek az appokba.
-
Cöletibi
tag
válasz
Viktor0610 #2188 üzenetére
Ok.Köszi
-
Cöletibi
tag
válasz
Viktor0610 #2179 üzenetére
Szia!Odáig eljutottam,de a készenlétnél most 21 órát ír,de már több mint 2 napja töltöttem.Valamit elnézek?
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Hol tudom megnézni,hogy mennyit bírt a telefonom töltés óta a következő töltésig?Le kell tölteni valami appot vagy csak én nem vetten észre a telón?Köszi.
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Először van Xiaomi telefonom és nem tudom az emaileket beállítani.Elötte Honorom volt ott a fiók hozzáadásánál volt az egyéb lehetőség és ott be tudtam állítani a freemailt.Itt nincs ilyen sőt még az ikonok között sincs email ikon,amire csak rányomtam és néztem az emailjeimet.A pc-ről hogy tudok legegyszerübben dolgokat rátenni a telóra?Köszönöm a segítséget.
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Engem a kamera része érdekelne,hogy akkor milyen képeket is csinál?Valahol azt olvasom,hogy elég gyenge máshol meg azt,hogy szép képeket.Ha valaki írna valamit erről megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest