Hirdetés
- Apple Watch
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévidzon
tag
Úgy tűnik, hogy visszatérő jelenség, hogy ha külföldre megyek meggajdul a telefonom.
A múltkor Horvátországban nem volt hajlandó hálózatot találni, csak ha újraindítottam. Most Németországban vadult meg teljesen. Waze futott folyamatosan mire elkezdett rendszeresen összeomlani. Először csak a Waze indult magától újra és folytatta a navigálást, majd a telefon különböző folyamatai is feladták. A képernyő alsó felére dobálta fel üzenetben, hogy a biztonság alkalmazás, Rendszer UI, System alkalmazás leállt. Ilyenkor persze percekig nem lehetett kezdeni vele semmit, volt hogy a kikapcsoló gombra sem reagált.
Töröltem először a Waze gyorsítótárát, majd az összes adatot is, de ugyanaz maradt a jelenség.
Tegnap este hazaértünk, mára semmi baja a telefonnak.Mit tudok vele kezdeni? Húzzam újra az egész rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest