- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Nos ez nem kizárt, nem tudtam van ilyen, mert frissítés előtt is lehet már nem volt TWRP.
Trailblazer: A telefont felraktam tölteni, aludtam, reggel pedig már le volt frissülve.
A lényeg akkor, hogy már bele vagyok zavarodva, de van nyitott bootloader és szeretnék egy állandó TWRP-t. Az nem baj ha a Magisket minden frissítés után fel kell rakni, így volt ez az előző telefonomon is.
-
-
dugo_
veterán
Nem az a probléma, hogy átugorta, hanem, hogy az előző, még működő rom esetén nem lépett ki a Mi fiókból. Onnantól kezdve pedig automatice zár, szinte azonnal.
jUUh leírta az egyik megoldást, a másik pedig, ha gyorsabb vagy, mint az automatikus zár.
Legalább egy pin-kódnyi idő van, onnantól pedig megy a mobilnetes aktiválás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest