- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
juve600 #15184 üzenetére
Nekem a 9-sel nem volt bajom , egészen addig míg 10-re updateteltem. Utána jöttek ki a bosszantó bugok .
Azért talán egy újabb frissítések orvosolják majd , mert jelenleg a 10-es elég béta fázisban van , annak ellenére hogy "stabil" rommak van csúfolvaDe igazából nem érdekel a GS
EU DEV rommal nagyon meg vagyok elégedve. Most olyan , mintha ez lenne a stabil rom -
válasz
juve600 #14959 üzenetére
Hát a Mi fiók nálam rendszerint körülményes a két lépcsős azonosítás miatt.
Általában nincs lementett kódom, és az autentikátor meg értelemszerűen nem működik egy frissen beüzrmelt készüléken. Arról a bugról már nem is beszélve, hogy volt, hogy nem ment a mobilnet, a wifi jelszavát meg nem tudtam beírni.
Szóval, ha kilépsz, azzal biztos, nem ártasz. -
-
-
kisza25
félisten
válasz
juve600 #14736 üzenetére
Írtam korábban, hogy látható és mérhető a sebesség különbség, de azt hittem nagyobb kijelző felületet nyerek, közben meg alig, mert a hardveres gombok felkerültek a kijelzőre és mintha picit keskenyebb is lenne, bár ez lehet optikai csalódás, mert hosszabb a telefon
Nehezebben is érzékeli nálam a kis dolgok érintését
Amúgy jó masszív készülék, kamerát még nem próbáltam, meg meló volt ma, nemrég értem haza, majd holnap nyúzom, megpróbálok dolgozni rajta és kiderül mit tud -
-
w333
félisten
válasz
juve600 #13689 üzenetére
Nem tudtam kiszedni ... nagyon be van csomagolva !
Ezt találtam (próbáld meg) ... ebben a videóban találtam !
De a legegyszerűbb ha valakinek fent van a Masik rom és csinál a témáról egy biztonsági mentést és felrakja valahová hogy tudjuk letölteni
-
-
-
-
-
-
válasz
juve600 #13643 üzenetére
Köszi!
Mindenesetre küldtem nekik visszajelzést, ha már bétateszter vagyok.
(Hadd örüljön wwenigma is.
)
Eltüntethetőek a kettőzött rendszerappok!
Megkettőztem az Fb-t, majd töröltem. Mivel ez az egy app volt klónozva, felajánlott egy újraindítást, mire törlődtek a klónozott rendszerappok is. {homlokát megtörlős} -
-
juuzer
addikt
válasz
juve600 #13487 üzenetére
Nem fontos annyira a stock, amennyire tetszett, annyira hiányzik a "gyári" felülete pl a Samsungnak vagy a Huaweinek.
De lassan érzem, hogy kevés a 3000-es akksi
Csak itt agonizálok, hogy vajh cseréljek e, meg hogy megéri e. (Tudom, ez egyéni szoc probléma már)
Redmi 5, S2, 5 Plust néztem még, vegyesek az érzelmeim.
Köszönöm mindenestre a segítséget, még meglátom
Land: ha a kijelzője kontrasztosabb, az már nekem egy win
-
jUUh
addikt
válasz
juve600 #13388 üzenetére
Magisk modulok mennek rajta egyébként?
Kamera milyen van benne? Az összes custom rommal az volt a bajom, hogy a kamera mindig vagy nem ment / vagy instabil volt egy Masikhoz képest. Akksi?
A PE buildeken a fingerprint scanner is lassabb volt mint szokott.
Btw, Masik 1.1 is frissült pár napja, 4K 30FPS, AI kamera bekerült a kamerába, az edge gesturesek pedig nalam most 99.9% laggmentesek.
-
-
-
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
juve600 #12713 üzenetére
Úgy tudom a MIUI10 közelebb kerül(t) a tiszta droidhoz.. remélem ezeket a miui optimalizációs szarságokat kigyomlálják. Én még nem néztem, de panaszt az értesítések nem jöveteléről már olvastam.
De mint fent ítam simán lehet hogy a rendszer kivételez bizonyos app-okkal -
-
Joe1
tag
válasz
juve600 #12220 üzenetére
"Ez lesz az első telefonom ami nem tisztán droidos, ezért még mindig tartok tőle".
Az erre adott válaszokat köszönöm neked és az általam nagyra tartott fórumtársaknak, amiben megerősítést kaptam, hogy válasszam nyugodtan ezt a készüléket, mert átlag felhasználónak nem szükséges állandóan romolgatni, anélkül is megbízhatóan fog működni a telefon.
A kamerából azért a stabil romon is szeretném kihozni a maximumot. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby elektronika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest