Hirdetés
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
kaito83 #37501 üzenetére
2G preferáltra vagy 3G preferáltra állítva a hálózatot talál hálózatot? Vagy "az INFO-ban már az összes opción végig mentem" azaz a szervíz menü hálózatkiválasztásos részében végigmentél 2G-től 4G/LTE-ig mindenen és egyiken se megy? IMEI számot, BT MAC-et, WLAN MAC-et látsz a beállítások -> telefonról menüben? Tárcsázóban *06# mutatja az IMEI-ket? Előző tulaj nem mondott semmit esetleg hogy voltak gondok.. esetleg hogy mókolt vele mondjuk VoLTE miatt..? Erős a gyanúm hogy PDC profilt mókolhatott.. Ami lehet nem adta ki.. esetleg más szolgáltatónál volt nem Vodánál és neki azzal ment. Bootloader akkor nyitott, jól értem (mert hogy flash-eltél..)? Ő milyen ROM-al adta oda?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Subaru topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest