Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Upo

addikt

Megjött a következő Note 4 a családba, spemall HU raktárból egy arany 4/64 a lányomnak. Hétfőn rendeltem, szerdán kiküldték, tegnap csütörtökön megkaptam. Rögtön dugtam a gépre, bl unlock, friss miuihu rom ment is rá.
    Este megvolt az átköltözés a redmi3-ról, ma már azt vitte suliba.
    A figurális elemeket tartalmazó tok még nem jött meg, az enyémek közül raktunk rá egyet ideiglenesen. Nem akarta anélkül vinni, a redmi3-at pénteken ejtette szerencsétlen mód a sarkára, átlósan reccs. Felpattintós kemény tok volt rajta, ami a sarkánál nem takart. :(
    Először az átlátszó szilikont akrtuk rátenni, de ahogy ráraktuk, nagyon látszott a használat, ahogy hordtam, a nadrágzsebtől, öv toktól sötét elszíneződés lett rajta. Kézben fogva nem látszott, csak a telefonra rakva, de ott nagyon ronda, különösen az éleken és a hátlap közepén. Próbáltam lemosni körömkefével, dörzsivel, a végén már körömklakk lemosóval is, de nem jön. Tudtok valamit amivel esetleg lejöhet?
    A vékony cafele és a topik eleje felé berakott gumis numper közül az utóbbit választotta, most ideiglenesen az van rajta.

Új hozzászólás Aktív témák