Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- One mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
borzosmorzi
tag
válasz
dobolan #16314 üzenetére
Azt csináltam, de a MIUI zene app nem látja csak a mappák töredékét.
Időközben rájöttem, hogy mi a baja, röhej hogy ehhez 2 hónapra volt szükség, most meg hirtelen beugrott a megoldás. Gyorsan átfutottam a zeneszámaimat tartalmazó mappákat, és felfedeztem egy szabályszerűséget.
A zeneszámaimat anno CD-kről konvertáltam be (a Sony-féle Media Go programmal), nagyobb részét mp4 music (AAC), kisebb részét flac kódolással. Az mp4-eket nem látja a szerencsétlen, csak a flac-okat, meg se jeleníti az mp4 fájlokat tartalmazó mappákat a MIUI Zene app (biztos videofájloknak hiszi őket a fájlnévben levő .mp4 kiterjesztés miatt). Valószínű, hogy mp3 formátummal sem lenne gondja, de olyanok nekem nincsenek, mert a jobb minőségű flac és mp4 formátumot preferáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest