- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptya
tag
Sziasztok!
Ér valamilyen hátrány abból, ha unlock-olom a telefont? Igazából meg vagyok elégedve a gyári rommal (bár már nougat nagyon jöhetne) viszont az egyedüli és legzavaróbb problémám a telefonnal, hogy telefonálás közbeni kihangosítás szégyen szintű hangerővel rendelkezik. Munkahelyen tárgyalásoknál nem merem én kezdeményezni a konferenciahívást, mert senki sem hall semmit.
Úgy olvastam, hogy egy custom rom megoldaná. Van valakinek ilyen tapasztalata?Köszi!
-
ptya
tag
Sziasztok!
Felmerült pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban, amire hátha tudtok megoldást (gugli kereséssel nem jutottam sokra)1) telefon rezgése hívásoknál baromi gyenge.. van bármi mód arra, hogy tuningolni lehessen az intenzitást? csak root-tal lehet?
2) ha telefon néma üzemmódban van és bedugom a fülesemet, akkor ez nem tud olyat, hogy minden hang bekapcsolva lesz? (tehát hallgatom a zenét és közben hallom az értesítést stb) ez nem gond csak kényelmes lenne..
3) ha telefonba zenét nyomok (spotify) és közben elindítok bármi más alkalmazást ami hangot adna ki (pl. clashroyale játék) akkor spotify megáll, hiába van kikapcsolva az utóbbi alkalmazás hangja.. eddig más telefonnál ezzel nem volt gondom
3+1) csengőhang és értesítés hangerőt nem lehet külön szabályozni? csengőhangnál jó lenne hallani, ha hívnak, de értesítésnél nem akarom, hogy minden üzenetnél a frász jöjjön rám
Köszi
-
ptya
tag
válasz
LantosBerry8 #4325 üzenetére
Lehet, de én régi appot használom mert azt vettem meg
Előfizetni nem szeretnék perpill.
-
ptya
tag
Sziasztok!
Esetleg használ valaki YNAB classic applikációt a telefonon?
Sajnos az az app már nem igen támogatott és azt vettem észre, hogy ezen a készüléken decimális értékeket is kell írogatni .. nyomozásomban segítene, ha más is hasonlót tapasztal, vagy nálam még valami nincs jól beállítva
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Gaming notebook topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Külpolitika
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest