- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
okiszPSX
tag
Lassított videjót hogy tudok csinálni?
Ha átváltom video módra, csak a time lapse az aktív, a lassítottat ki se tudom választani. Köszi. -
okiszPSX
tag
Most jött egy frissítés a stabil miuihoz
-
okiszPSX
tag
Így már össze is jött, köszönöm szépen!
Esetleg még valami tipp, hogy mit lehet tutira letiltani - eltávolítani, amit nem használunk általában. Hangouts, Google zene, filmek, (többi google-ban nem vagyok biztos, azokat hagytam (Google alkalmazás és Google play szolgáltatások nevű), Android system webview, Talkback, is ment a levesbe.
Köszi még egyszer. -
okiszPSX
tag
Ezzel az Activity Launcherrel hogyan tudom letiltani a google és egyéb felesleges dolgokat?
Feltelepítem, kiválasztom a minden tevékenységet, be is hozza szépen őket, de rájuk nyomva nem találok olyan opciót, hogy tiltás-fagyasztás-akármi.
Csak parancsikont tudok létrehozni meg tevékenységet indítani..
Köszi. -
okiszPSX
tag
válasz
DroiDMester #6269 üzenetére
Én rendeltem egy ilyet, mint amit te linkeltél, csak az ajánlott kábel helyett ugyanarról az oldalról rendeltem 2méteres usb-t, mert akkor egy kalap jön emg. Elvileg az is gyors töltést támogató micro usb.
-
okiszPSX
tag
válasz
LantosBerry8 #6253 üzenetére
Miért? Üvegfóliát csak egyszer lehet felrakni? Nézz videót
-
okiszPSX
tag
Tököm kivan már ezzek a telóval/rommal.
Most meg azt tapasztalom, hogy hiába állitom be aktívra az automatikus fényerőt, ami be van állítva a csúszkán, akkora fényerővel világít.
Kikapcsolt-bekapcsolt állapotban is ami a csúszkán aktív. Elvileg annak is igazodni kellene a fényhez, nem?
Lehet ez is hiba a nem megfelelő rom működéstől?
Nem csodálom,h az akksi nem bírja, ha nem veszi le akkor mikor kellene.. nem értem.
El vagyok szontyolódva, hogy 2hetes teló, de ilyen alapvető hibái vannak mint ez és a nem 100%os ledértesítés.. -
okiszPSX
tag
válasz
grafnet #6208 üzenetére
Nagyjából értem és köszönöm.
Csak azért lett volna rá szükségem, hogy tudjak wipe cash,datat törölni, hogy teljesen szűz telóra menjen fel a rom. Semmi más. Ha jól tudom a sima "telefon gyári beállítások visszaállítása" nem ennyire teljes körű mint a fenti.Először úgy tettem, hogy a dev romra ráengedtem a rendszerfrissítéseknél a stabil romot, fel is rakta, de utána már nem működött normálisan a visszajelző led. Ezért gondoltam, hogy a fenti módszerrel megjavulhat.
Bár lehet jobban bele kellene ásnom magam, hogy le tudjam tiltani ezeket a google play meg film, zene és társait, mert marhára nem használom. De a modernebb telóknál már nem vagyok benne ezekben a dolgokban. -
okiszPSX
tag
Üdv Srácok!
Újra akarom rakni a legújabb stabil romot, de nem tudok belépni recovery modba, hogy kitakarítsak ott mindent. Így járok, mint itt ezen a videón a csávesz.
[link]
Mit kellene tennem? Mókolni nem szeretném a telót, csak sima tiszta alapra szeretném SD-kártáyról felrakni a letöltött legfrissebb stabil miuit. Köszi -
okiszPSX
tag
válasz
< CyberBob > #6097 üzenetére
Mindenre megjött az értesítés? Vagyis csak a fényjelző ledre vagyok kíváncsi. Fb-Messengernél is felvillan lezárt állapotban?
más: duplakoppos ébresztő itt nincs?
-
okiszPSX
tag
Tegnap este én is lecseréltem a fejlesztőit gyári stabil miuira.
Ey nap után a tapasztalat:
Minden oks, csak ez a led-értesítés nem annyira kóser mint előtte. Sms-re, nem fogadott hívásra jelzi szépen a beállított színnel, Fb értesítés-Messenger üzenetnél nem. E mail hol mikor. Mindenhol be van kapcsolva&romcsere előtt mutatott is mindent jól, most viszont nem :/
Mit tudnék esetleg megnézni/ellenőrizni még? -
okiszPSX
tag
Én meg megrendeltem múlt héten mind a kettő lentebb linkelt tokot, biztos ami biztos alapon 😀😀
Majd jelzek én is, ha megjött. -
okiszPSX
tag
válasz
grafnet #5939 üzenetére
Nem nem, teljesen jó lenne a hivatalos gyári stabil verzió. És a heti frissítés sem kell, nem tervezek fejlesztő lenni..
Csak érdekes, hogy akkor alapból nem a stabil gyárit adja be, hanem ezt?!
Nem törlődik semmi beállításom, ha letöltöm és felrakom ezt vagy újra kell konfigurálni mindent?(Nekem ez már bőven van annyira "jó teló", hogy bármi buher nélkül (custom rom, root, twrp) használhassam, így nincs igényem ilyesmire se, csak a gyári legfrissebb stabil verzióra)
-
okiszPSX
tag
URAK vagytok mind!
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!Csak ez a töltő dolog zavart meg hirtelen.
Azért kérdezek most ennyit, mert csak ma kapcsoltam be ténylegesen és raktam át a SIM-Memkarit.Hirtelen ezzel a régióval se tudtam mit kezdeni, de kiválasztottam a cseh-et.
Meg a MIUI cloudot skippeltem egyelőre, jó nekem a googledrive. -
okiszPSX
tag
Másik kérdés:
Azt honnan tudom leellenőrizni, hogy B20as Redmi Pro? Ha mondjuk nincs net tesztelni. Tulajdonságoknál ugye még a prot se írja ki, a dobozán is csak a sima Redni note van írva.
Én kínai szabványos töltőt kaptam hozzá átalakítóval. Elvileg annak is EU-snak kellett volna lenni, nem? -
-
okiszPSX
tag
válasz
DroiDMester #5831 üzenetére
Lehet..
Az Eu-stock meg E-stock viszont két különböző oldal.
Azt gondoltam, ha már Dragonos proci van benne, meg ez a szürke kombós, akkor az az. -
okiszPSX
tag
Tipikus...
Megvettem a héten picit drágábbért, erre mindenhol kapni 65ért, sőt stocknál 57.. -
okiszPSX
tag
Hailhó!
Ma én is átvettem ezt a gyönyörűséget.
Nem bonyolították túl a dobozt, csak egy usb kábel, a töltő, egy két papír, a sim berakó és a teló
Kérdés:
Használhatom én ugyanúgy másik töltővel, nem kell a sajátja (átalakítóval), igaz? Azt látom hogy nem 1A, hanem 2,1A amit felvesz. Sőt, azt hiszem, ha 1A-os töltővel is töltöm, akkor sincs gond, csak lassabban tölti fel, ugye?
Köszi előre is a választMég csak ismerkedek vele, egyelőre nem is fogok vele semmit csinálni, csak élvezem, hogy van.
Rendeltem ALI-ról tempered glasst, meg kétféle tokot a héten, az még lesz kis idő mire ideér.Üdv köztetek!
-
okiszPSX
tag
Sziasztok!
Van arra opció, hogy valaki megvegye EUSTOCK oldalról a telót nekem ezzel az "EU-s adószámmal olcsóbb" verzióval (természetesen akinek van céges opciója), persze privátban elintézzük a többit, vagy erre inkább ne apelláljak? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Ukrajnai háború
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Delta Force (2024)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest