- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Golyo69 #11541 üzenetére
Valamit nagyon elronthattak, mert pl nekem meg azt csinálta, hogy fülhallgatót kihúztam belőle, és nem érzékelte. Telefonáltam volna és tök süket volt, és ott néztem, hogy vajon mi van?
Akkor vettem észre, hogy a fülhallgató jel még mindig látszik
Hiába indítottam újra, semmit, vissza kellett dugni a fülhallgatót és megint kivenni, hogy észhez térjen... -
ToniSoprano
addikt
válasz
Golyo69 #7309 üzenetére
Szerintem dev lesz az. Nekem global stable van és abból 8.1.3-as a legutolsó frissítés, újabbat nem talál.
MÁS:
Már kicsit el votlam keseredve, mert az 1 simes 8-10 órás kijelzőidők után dual simmel ugyanolyan használat mellett csak 5-6 órák jöttek össze és készenlétben megint eléggé merült, pedig csak egy telefonálos második simet tettem be. Az ok valószíbűleg az volt, hogy valamiért a második simet 3G-n akarja tartani, és nem igazán lehet beállítani a rendes beállítások között, hogy 2G-n menjen a második sim. A 3G cellák keresése kb 3-szor annyit fogyaszt készenlétben mint a 2G saját tapasztalat és minden mérés is ezt mutatja még ha nincs is mobilnet bekapcsolva akkor is. Igaz tényleg jobb 3G-n hangminőség, de nekem a 2G is megfelel figyelembe véve az üzemidőt. Örök hála és köszönet battag -nak, aki egy fura, de legalább működő megoldást adott, most a második sim marad 2G-n újraindításig legalább: [link]Ez egy egyértelmű hiba a 8.1.3 MIUI rom-ban, hogy a másod sim (nem mobilnetes) sim esetén nem lehet beállítani a preferált hálózatot, de pl. a mobilnetre dedikált sim esetén ezt be lehet állítani. Szóval ez egyértelmű bug. Minden más dualsimes mobilomon, ezt be lehetett állítani. Hol lehet bejelenteni a szoftverhibákat a Xiaomi-nak? Nem baj ha angol, mondjuk kínai nyelv nálam nem játszik sajnos
-
Nundee K.
tag
válasz
Golyo69 #5115 üzenetére
A képek alapján hamisítvány.
Az eredeti Piston 3 így néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest