- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Tiger. #12749 üzenetére
Az alairasodbol kukazd ki a 3 soros konfigodat, és oda ird ba hogy ez van eladó, vagy amazt cserélnék vagomalacra.
Alairasban hirdetni nem szabályellenes!
(Nekem nem tetszik, de egy moderátor mondta hogy csak a hozzaszolasban tiltott. Egyébként a modok egy része is ott hirdet) -
válasz
Tiger. #12747 üzenetére
Kimásolom az értesítésből, amit személyesen te megkaptál:
Felhívom a figyelmed, hogy az alapelvek III. 10/16. pontjának értelmében, a hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topikcsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni tilos! A csereajánlat is hirdetés. Xiaomi Mi Band karkötő topik.
-
Upo
addikt
válasz
Tiger. #12107 üzenetére
Ha hívót és üzeneteket akarsz nézni akkor talán a Huawei B0 a legolcsóbb. Mintha rémlene hogy 12000 körül akciózta valamelyik shop (edigi, emag, hülyebolt vagy valami ilyesmi), de olcsóbban is lehet találni aprón a telók mellé ajándékba adottakat akár bontatlanul. Igaz, hogy 3-4 naponta tölteni kell, de többet tud.
-
gianone
őstag
Nem tudom, nem vettem a Prót. De gondolom értesít, ha kimész a BT hatótávból.
Amúgy tegnap frissült az Xiaomi Store-os Mifit és nekem épp meghülyült tegnap az ingyenes Mi Band Notify, és nem rezeg. Nem tudom, összefügg-e. Visszaraktam az értesítéses tweaked orosz Mifitet.
-
gianone
őstag
Ebben az az érdekes, hogy a beépített drágább. Sportolók viszont továbbra is a mellkaspántra esküsznek. Speciel engem az kifejezetten irritál futás közben. És az elmúlt pár évben nagyot is fejlődött a technológia.TomTom is jó, Apple Watch is szépen szerepel a teszteken. Nem hiszem, hogy amatőröknek egy-egységnyi eltérés számítana. A zónákat simán lehet velük mérni.
-
eszlenyek
tag
Melyik része kamu? Hivatalos sony oldal.
-
atees
őstag
Igen!kijelző miatt nálam az lett a nyerő!
Egyébként nincs iosbe anti lost de jelez, ha megszakad a bt-t. Most 46%-on van, kb egy hetet tud az akksija. Egyedül alvásnál butább, mert neked kell beállítani, hogy mikortól alszol. De mindent jelez nekem iosről, ami nálam fő szempont volt. -
ggeleven
őstag
Én nem mondanám szarnak! 10$ környékén nem rossz ajánlat. A szoftver kicsit más, mint Mi Fit, de van benne pl ivás vagy sétaemlékeztető, ami sztem jó ötlet. Egyedül a másoknál szokásos 4-5 napos üzemidő nem tetszik. Kollégának a héten jött meg, holnap megkérdezem, hogy milyen a másik kezén lévő Fitbithez képest pontosságban.
-
axlfsi
veterán
Marmint, mi a sima? Egyaltalan nem olyan, mint a renderelt kepeken, de ez tobb YT videoban is latszik (van belole mar jopar a neten). Pl itt is lathato szepen... szerintem konnyen bele-bele tud akadni ruhadarab, akarmi es az is lehet, hogy ha nem eleg merev a muanyag tokmany, akkor eppen kidudorodik (vagy ahogy eppen sikerult aznap a muszakban levo kis sarganak a froccsentogep mellett
).
Most nezem egy masik videoban, hogy - ugyan talan nem pattan ki konnyen a szijbol - de csunyan elall a szij tole ... a legkevesebb, hogy tele lesz kosszal, de szeirtem csunya (gagyi) erzest is kelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Windows 11
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Tesla topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- iPhone 16 Pro Max fólia (2db)
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest