- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Nekem meg ugyan nem volt alkalmam megfigyelni (2 napja hordom a 2-ot), de tegnap a gyerek a kezebe vette az 1S-t es a szeken ulve, csuklobol, az alkarjaval mozgatta le-fel az 1S-t es frankon, kihagyas nelkul lepest szamlalt... Ennek a pontossagarol ennyit (mondjuk, engem soha nem is erdekelt a napi megtett lepesszam).
-
ferob
őstag
Értelemszerűen az új pontosabb, mivel az 1S nekem akkor is több kilométeres távot mutatott a lépésszám tekintetében, amikor egész nap főként ültem.
(#12718) doongoo: Nekem is egy hónapig bírta az első feltöltés után, beállított értesítésekkel, szóval ha valaki folyton a közösségi oldalakról vagy egyéb azonnali üzenetküldő alkalmazásokról kapja az értesítéseket, akkor is tartható a 20 napos üzemidő.
Más:
Ellenben, amiről sehol nem lehet olvasni és egyik tesztben sem térnek ki rá, hogy az új karpánt rezgése sokkal hangosabb, így egy reggeli keléskor, amikor a másik még alszik, előfordulhat, hogy kicsit zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Macbook White 13" unibody
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest