- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDaZERG_1
senior tag
Én is Huawei p8 lite készülékkel használom, bár a Band 2-est. Nem tapasztaltam bluetooth problémát.
A sztori, hogy előtte LG L9 II telefonnal használtam, és amikor eltávolodtam a telefontól nehezen csatlakozott újra a karkötőhöz. A fiamnak P8 lite telefonja van, így kipróbáltam azzal hogy viselkedik a karkötő. Teljesen jól működött, így elhatároztam magam és én is vettem a P8 lite telefonból. Azzal sincs semmi panaszom, vagyis nem szériahiba a bluetooth probléma. -
kárátékutyá
őstag
Nekem volt olyan telefonom 3 napig. Leggyengébb része a katasztrófális beszélgetési hangminőségen kívül a bluetooth része. Állandóan dobálgatta a kihangosítót az autóban. MiFit-el nekem nem volt gondom vele, de nem lehetetlen hogy ez lehet a gond. próbálj meg egy régebbit, nekem ha jól emlékszem az 1.8.711-el ment tökéletesen. Tegyél rá azt és próbáld meg úgy. Csinálj azért egy cache törlést is szerintem.
-
Arról már nem is beszélve, hogy a teló gps adatait is hozzá lehetne rendelni..
Ez a karkötő egy az egybe tudja azt amit egy külső pulzusmérő őv. Egy külső pulzusmérő őv pedig egy rakat fitness/sport applikációhoz használható. Semmi mást nem kellene tenni mint vagy a mi bandra készíteni egy ilyen appot vagy a mi-band-ot felvenni a meglévő sport applikációk eszközlistájára..Szerintem ilyen eladott darabszám mellett ez idővel elő fog kerülni..
-
szjoci
őstag
Szia!
Firmware frissítés megoldja az ébresztés problémáját, már ha nem vagy még túl rajta.
Bind Mi Band Pro plusz funkciói:
- See what distance you walked and how many calories burnt (kijelzi a megtett távolságot, elégetett kalóriát)
- Track your sleep (alvás tracking)
- Track your steps history (lépésszám előzmények napi lebontásban) -
lorcsi
veterán
En hasznalok, van hogy ébresztett mar..de volt hogy nem
Nem tudtam meg rájönni mitol fuggAsszem volt egy olyan, higy lefekves előtt frissítettem a telon az adatokat aka párosítás, es igy reggel ébresztett is. Gondolom attolta az ébresztés infokat is. 2-3 nap kipróbálom igy..hatha csak ennyin múlik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest